SSANGYONG onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw SSANGYONG?

Onderdelen SSANGYONG REXTON
REXTON Van 04.2002
Personenauto-delen SSANGYONG KYRON
KYRON Van 05.2005
Onderdeel SSANGYONG MUSSO
MUSSO Van 01.1993
Onderdeel SSANGYONG KORANDO
KORANDO Van 12.1988
Onderdeel SSANGYONG ACTYON
ACTYON Van 11.2005
Wisselstukken SSANGYONG RODIUS
RODIUS Van 05.2005
Auto reserveonderdelen SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN Van 07.1997
Personenauto-delen SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI Van 01.2015
Automaterialen SSANGYONG XLV
XLV Van 04.2016
Onderdeel SSANGYONG STAVIC
STAVIC Van 02.2005
SSANGYONG Auto onderdelen online

Automaterialen voor SSANGYONG

SsangYong is een populair Zuid-Koreaans automerk, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van off-road voertuigen. Moderne voertuigen van de fabrikant combineren uitstekende prestaties, aantrekkelijke uitstraling en redelijke kosten. De autobouwer heeft het hoofdkantoor in Seoul.

Auto's van SsangYong

Het bedrijf werd opgericht in 1954 en in eerste instantie hield het zich bezig met de productie van SUV's voor het leger. De daaropvolgende tien jaar produceerde de fabrikant bussen, vrachtwagens en civiele speciale apparatuur.

Het jaar 1986 was een mijlpaal in de geschiedenis van de automaker, dat was toen het concern werd overgenomen door het Keohwa Motors bedrijf. Civiele SUV's werden geproduceerd in de fabrieken van het bedrijf en werden over de hele wereld populair. In 1988 werd het onderdeel van het Britse Panther concern.

Na grote successen te hebben behaald, begon SsangYong samen te werken met Mercedes-Benz. In 1993 werd het model Musso op de markt gebracht en kreeg al snel wereldwijde erkenning. Toen de crisis de financiële stabiliteit van de onderneming raakte, werd het eerst een onderdeel van de Daewoo industriële groep, en vervolgens van SAIC Motor. SsangYong herwon zijn economische onafhankelijkheid pas in 2010.

Op dit moment blijft de fabrikant de wereld automarkt voor zich winnen. Tegenwoordig bestaat de modellenreeks van SsangYong lineup uit crossovers, SUV's, bestelwagens en pick-up trucks. De moderne auto's voldoen aan milieueisen en zijn voorzien van hybride aandrijvingen.

5 SsangYong modellen
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
Pluspunten van SsangYong
 • modern design;
 • goede off-road prestaties;
 • een hoog controle niveau;
 • hoogwaardige ophanging;
 • efficiënte motoren;
 • acceptabele kosten;
 • uitstekende acceleratie dynamiek;
 • duurzaamheid;
 • betrouwbaarheid onder alle omstandigheden.

De uitrusting van SsangYong voertuigen omvat climate control en cruise control, stuurbekrachtiging, parkeersensoren achter, boordcomputer en een entertainment systeem.

De beste SsangYong auto-onderdelen

Zelfs een zeer betrouwbaar voertuig heeft regelmatig onderhoud en vervanging van onderdelen nodig. U kunt zonder zorgen en verspilling van tijd in onze online winkel onderdelen voor uw SsangYong kopen. Een uitgebreide selectie van producten wordt aangeboden als reserveonderdeel voor elke SsangYong, ongeacht het model en bouwjaar.

Onze ervaren medewerkers van de technische service zullen al uw vragen over het voertuig beantwoorden en u helpen om snel een bestelling samen te stellen.

Reserveonderdelen voor uw SsangYong die op onze website worden verkocht zijn duurzaam en betaalbaar. Door de aankoop van ons, kunt u snel en goedkoop het probleem van uw auto oplossen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg