loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Auto-onderdelen voor SSANGYONG

SSANGYONG OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw SSANGYONG?

Auto onderdelen SSANGYONG REXTON
REXTON
vanaf 04-2002
Auto-onderdelen KORANDO
KORANDO
vanaf 12-1988
Accessoires SSANGYONG MUSSO
MUSSO
vanaf 01-1993
Onderdelen catalogus KYRON
KYRON
vanaf 05-2005
Originele onderdelen SSANGYONG ACTYON
ACTYON
vanaf 11-2005
Originele onderdelen RODIUS
RODIUS
vanaf 05-2005
Auto onderdelen TIVOLI
TIVOLI
vanaf 01-2015
Auto-onderdelen XLV
XLV
vanaf 04-2016
Onderdelen SSANGYONG STAVIC
STAVIC
vanaf 02-2005
Onderdelen catalogus CHAIRMAN
CHAIRMAN
vanaf 07-1997
SSANGYONG Auto onderdelen online

Automaterialen voor SSANGYONG

SsangYong is een populair Zuid-Koreaans automerk, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van off-road voertuigen. Moderne voertuigen van de fabrikant combineren uitstekende prestaties, aantrekkelijke uitstraling en redelijke kosten. De autobouwer heeft het hoofdkantoor in Seoul.

Auto's van SsangYong

Het bedrijf werd opgericht in 1954 en in eerste instantie hield het zich bezig met de productie van SUV's voor het leger. De daaropvolgende tien jaar produceerde de fabrikant bussen, vrachtwagens en civiele speciale apparatuur.

Het jaar 1986 was een mijlpaal in de geschiedenis van de automaker, dat was toen het concern werd overgenomen door het Keohwa Motors bedrijf. Civiele SUV's werden geproduceerd in de fabrieken van het bedrijf en werden over de hele wereld populair. In 1988 werd het onderdeel van het Britse Panther concern.

Na grote successen te hebben behaald, begon SsangYong samen te werken met Mercedes-Benz. In 1993 werd het model Musso op de markt gebracht en kreeg al snel wereldwijde erkenning. Toen de crisis de financiële stabiliteit van de onderneming raakte, werd het eerst een onderdeel van de Daewoo industriële groep, en vervolgens van SAIC Motor. SsangYong herwon zijn economische onafhankelijkheid pas in 2010.

Op dit moment blijft de fabrikant de wereld automarkt voor zich winnen. Tegenwoordig bestaat de modellenreeks van SsangYong lineup uit crossovers, SUV's, MPV’s en pick-up trucks. De moderne auto's voldoen aan milieueisen en zijn voorzien van hybride aandrijvingen.

Pluspunten van SsangYong

  • modern design;
  • goede off-road prestaties;
  • een hoog niveau van stuurbaarheid;
  • hoogwaardige assemblage;
  • efficiënte motoren;
  • acceptabele kosten;
  • uitstekende acceleratie dynamiek;
  • milieuvriendelijkheid;
  • betrouwbaarheid onder alle omstandigheden.

De uitrusting van SsangYong voertuigen omvat climate control en cruise control, stuurbekrachtiging, parkeersensoren achter, boordcomputer en een entertainment systeem.

De beste SsangYong auto-onderdelen

Zelfs een zeer betrouwbaar voertuig heeft regelmatig onderhoud en vervanging van onderdelen nodig. U kunt zonder zorgen en verspilling van tijd in onze online winkel onderdelen voor uw SsangYong kopen. Een uitgebreide selectie van producten wordt aangeboden als reserveonderdeel voor elke SsangYong, ongeacht het model en bouwjaar. Onze ervaren medewerkers van de technische service zullen al uw vragen over het voertuig beantwoorden en u helpen om snel een bestelling samen te stellen.

Reserveonderdelen voor uw SsangYong die op onze website worden verkocht zijn duurzaam en betaalbaar. Door de aankoop van ons, kunt u snel en goedkoop het probleem van uw auto oplossen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg