catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

GLOEIBOUGIES

Auto Gloeibougies Top-kwaliteit voor een topprijs
Vind up-to-date aanbiedingen voor andere onderdelen van Ontstekingssysteem / gloeisysteem
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Gloeibougies met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Gloeibougies binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Gloeibougies
 • Auto Gloeibougies onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Gloeibougies vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Gloeibougies onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Gloeibougies onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Gloeibougies onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Gloeibougies onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Gloeibougies reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Gloeibougies onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Gloeibougies

Een gloeibougie is een elektrisch verwarmingselement, waarmee het mogelijk is om snel de temperatuur van lucht in het mengsel van de cilinder van een dieselmotor te verhogen, zodat deze in de winter makkelijker start.

4 tips voor het gebruik van de gloeibougie

 1. Het advies luidt om de gloeibougies elk jaar voor het winterseizoen te controleren en te vervangen. Gloeibougies hebben gemiddeld een levensduur van 50.000 - 80.000 km. Sommige keramische onderdelen gaan meer dan 160.000 km mee.
 2. Gebruik uitsluitend door de autoproducent aanbevolen gloeibougies.
 3. Bij gebreken aan de gloeibougies is het verstandig om deze allemaal te vervangen, zodat ze een uniforme levensduur hebben.
 4. Gloeibougies kunnen eenvoudig beschadigd raken, zodat u ervaring in onderhoud en professioneel gereedschap nodig hebt voor de demontage en montage. Anders is het verstandiger om naar een garage te gaan.

Defecten aan de gloeibougie, de oorzaken en aanwijzingen.

 1. Defecten aan een gloeibougie. Uitstulpingen, scheuren, het smelten van het oppervlak en andere vervormingen kunt u door middel van een visuele inspectie vaststellen. De oorzaak hiervan kan het volgende zijn: een slechte kwaliteit van het component, een vervangend onderdeel dat niet voor het voertuig bestemd is en storingen in het brandstofsysteem of de elektrische bedrading van het voertuig.
 2. Verstreken levensduur. De normale slijtage van de gloeibougie kan tot uiting komen door een niet gelijkmatig draaiende motor en een witte kleur van de uitlaatgassen bij het starten van het voertuig.
 3. Mechanische beschadigingen. Deze kunnen het resultaat zijn van onprofessionele handelingen bij de vervanging van het component. Bij mechanisch schade heeft de gloeibougie geen nut. Het moeilijk starten van de motor kan duiden op zo’n defect.

In de Auto-Onderdelen24.nl webshop kunt u gloeibougies aanschaffen voor uw auto. Wij geven garantie voor dit auto-onderdeel.

Gloeibougies voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg