loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Ratings en beoordelingen van Auto-Onderdelen24.nl prestatie

4.97 /5

( Beoordelingen - 233143 )

4.97 /5
(Beoordelingen - 233143)
  • 5
    (229128)
  • 4
    (2316)
  • 3
    (1266)
  • 2
    (195)
  • 1
    (123)
  • Prijs van producten + 179601

    26826 -
  • Levering + 62803

    1960 -
  • Assortiment + 144195

    12535 -
  • Gebruiksgemak + 106038

    17257 -
  • Zoek efficiëntie + 55948

    4865 -
Dynamisch herhaalde aankopen op Auto-Onderdelen24.nl tussen 2013 en 2017

Beoordelingen klanten

P.T.
2018-05-30

Onderdelen zijn goedkoper dan bij vergelijkbare sites. Bij een kleine bestelling voor regulier onderhoud van de auto heb ik een besparing van €200, om nog niet te spreken over wat het zou kosten bij de garage. Onderdelen zijn van A kwaliteit. De verpakking van het pakket zou wellicht iets meer aandacht aan besteed kunnen worden. Er ligt een opgevouwen kartonnetje in om alles te beschermen. Ik betaal liever iets meer verzendkosten dat de onderdelen gegarandeerd heel blijven. Levertijd is iets langer dan we tegenwoordig gewend zijn, maar voor deze prijs is dit geen probleem. Wil je iets snel hebben kan je het beter bij de plaatselijke onderdelen handelaar kopen. Service aan de telefoon en per mail is prima. De ene keer krijg je een belg aan de telefoon de andere keer iemand die engels spreekt. De informatie is helder en de wachttijden zijn erg kort. Kortom top bedrijf als je een weekje kan wachten op je onderdelen! Ik bestel zeker nog is wat!

O.
2016-09-02

Eerste keer besteld en de laatste keer, ik zou het niemand aanraden! Ik heb 2 weken moeten wachten op mijn bestelling, en dan mis ik 1e artikel wel betaald maar niet geleverd, en 2e artikel onjuiste artikel geleverd op de doos staat een sticker met artikelnummer orgineel wat erin zit maar daarover heen geplakt andere sticker met juiste artikelnummer wat ik wel had besteld maar niet geleverd dus een verkeerde artikel geleverd kan ik weer 2 weken wachten. Ik vind dit echt schandalig dus voor mij is dit eerste en laatste keer. Live support is waardeloos hallo kan ik u helpen vervolgens krijg je geen antwood.

P.K.
2018-08-08

Natuurlijk was ik sceptisch na wat ik allemaal gelezen heb. Laten we rieéel zijn nergens gaat het perfect en overal gaat het weleens mis. Dat er miss. heel veel misgaat zegt natuurlijk ook iets over de drukte in een bedrijf. Het gaat ze voor de wind en dan kunnen er wachttijden ontstaan. Wil je het e.a uitsluiten dan moet je aan een balie kopen en de hoofdprijs betalen, zo simpel is het. In mijn geval ben ik zeer tevreden over het geheel en mijn bestelling was binnen 5 dagen binnen. Nogmaals, ben zeer tevreden over de afhandeling en de tijd van levering en ga dan ook zeker vaker bestellen.....

H.E.
2019-01-18

alles gevonden voor onze motor. Na plaatsing bestelling kon ik helaas niet de status zien van mijn bestelling in "mijn account" wel wat ik had besteld maar niet de levering status. Later kreeg ik in de mail een track en trace. maar dit was toch 3 dagen later pas. Het zou wellicht fijn zijn als je kunt zien na betaling wat de status is voor dat het verzonden wordt. Nu moest ik er maar van uit gaan dat na betaling alles goed zou komen. Maar verder hierna super op de hoogte gehouden door dpd. ik bestel zeker weer.

C.S.
2017-10-23

Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze site onderdelen hebt besteld,de ervaring die ik had was perfect,je moet wel wat langer op de onderdelen wachten vanwege het transport,maar dat is dik de moeite waard in verband met de erg lage prijzen die hier voor gerekend worden, in Nederland 5 x duurder,een onderdeel kon niet geleverd worden,binnen een week geld retour op mijn rekening,een aanrader dus,bestel op tijd voor een APK en je bent een stuk voordeliger klaar.

J.A.
2016-10-14

Achterlicht besteld, snel geleverd alleen helaas was deze waarschijnlijk tijdens transport gevallen en hierdoor beschadigd. Dit kortgesloten via de klantenservice (sprak alleen engels wat voor sommigen een probleem kan zijn). product gratis retour kunnen sturen en binnen een afzienbare tijd een nieuw exemplaar in goede orde ontvangen. Schrijf normaliter weinig recensies maar dit vond ik de moeite waard. Prijs kwaliteit is naar mijn inziens naar verhouding.

J.
2019-05-09

Ik had wat moeite om het juiste produkt te vinden maar werd goed geholpen door het support team. Een bepaalde vraag over bepaalde afmetingen kon men niet beantwoorden. Dit werd eerlijk gecommuniceerd echter men gaf op voorhand al aan dat ik het produkt gewoon kon retourneren als het niet goed was. Het produkt was perfect in orde dus hoefde niet retour. Al met al ben ik content over de goede en snelle communicatie alsmede de prijs. Top ga zo door.

S.A.
2019-04-17

Voor een Honda Jazz 2004 een ruitensproeier pompje besteld. Helaas is het niet het juiste onderdeel. Onderdelen nummer adh20301 Volgens het bestel systeem zou dit de juiste zijn. De elektrische aansluiting zit niet op de juiste plaats en de aansluiting naar de tank is te dik. Ik heb het wel voor elkaar gekregen maar zou dit onderdeel niet meer voor een honda Jazz van 2004 niet meer aanbieden Over levering en prijs ben ik tevreden.

C.V.H.
2016-12-13

Na het lezen van meerdere negatieve klachten over dit bedrijf was ik wat huiverig om hier iets te bestellen. Een vriend haalde mij over het toch te doen. Ik bestelde 2 schokdempers en taatspots voor mijn auto. Na 5 dagen keurig bij mij thuis bezorgd en de juiste onderdelen. De prijs: hier in Nederland moest ik 140/150 euro per stuk betalen. Bij "24" was de prijs 42 euro per stuk. Alles prima verlopen. Complimenten!!!

S.S.
2016-09-06

Website is prima, ook de prijzen zijn goed. Levering kan stukken beter, kreeg ongevraagd ander (goedkoper) merk geleverd. Hierdoor bleef er een tegoed op mijn account staan. Om je eigen geld weer terug te krijgen moet je minimaal voor 120 euro bestellen anders ben je je eigen geld ook nog eens kwijt aan verzendkosten. Als je dit probleem voorlegt, wordt aangeven dat dit de regels zijn binnen het bedrijf.

A.K.
2016-12-05

Levering duurt soms wel wat langer dan gepland enkele dagen, maar na een mail gestuurd te hebben bericht terug gehad betreft de vertraging. orginele thermostaat dat ik besteld had niet aanwezig, ipv een duurdere gekregen en dat is zeer netjes ! Al met al ondanks wat vertragingen zeer tevreden!! En wees eerlijk met de gemiddelde lage prijs verschillen is even langer wachten ook geen ramp !

P.
2019-02-16

Auto onderdelen voor mijn Mazda Bouwjaar 1991 al 'n paar keer 'n bestelling gedaan, goede kwaliteit en veel goedkoper dan bij ons aan de balie. Zo heb ik de laatste keer per ongeluk 'n verkeerd onderdeel besteld, nadat ik dit via de mail had aangegeven hebben ze er alles aan gedaan om mij te helpen. Zeer tevreden en zal zeker de volgende keer weer bestellen bij Auto-onderdelen24.nl

S.
2017-05-26

Ik heb schokbrekers voor mij auto besteld links en recht achter ik heb 100 E , voor betaald hier in Nederland was prijs bijna 250 E, ver poot lager achter 2 X voor 40 E, hier was prijs 67 E, per stuk . draag arm ophanging achter 50 E, 2 X hier prijs 110 E, per stuk . wat voordeel is je besteld goedkoopste maar je krijgt duurste , onderdelen gaat over BMW 5 serie van 1998 .

R.
2016-06-04

De ruitenwissers van het ene merk paste helaas niet op mijn auto. Met een mailtje en een fotootje kreeg ik netjes een retouradres en een advies welk merk wel gaat passen. De retourzending werd keurig opgevolgd met een coupon en deze kon ik geheel gebruiken om de juiste ruitenwissers te laten opsturen. Kortom: goede levering, goede producten en de service was ook dik in orde.

R.
2016-09-05

Levering liet erg lang op zich wachten. Nadat ik de onderdelen uiteindelijk in huis had bleek dat ik onderdelen had ontvangen van een ander merk dat wat ik besteld had, zonder enige melding dat het door mij bestelde merk niet meer leverbaar is. Het merk wordt echter nogsteeds aangeboden op de site. Je wordt dus min of meer belazerd.

Auto-Onderdelen24.nl
2016-09-08

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback, we zullen dit probleem op te lossen. MVG, Janina

L.V.B.
2019-03-15

het is makkelijk zoeken ,en voor zeer goede prijzen bestellen en bezorgen gaat ook prima alleen jammer dat je meestal een week moet wachten op je bestelling 1 x iets retour moeten sturen duurt ook een weekje maar dan ook netjes het geld terug gestort alleen jammer dat je meestal een week moet wachten

P.K.
2016-08-12

bij retoer sturen van mijn remschijven zeer slecht repons moest nieuw bestellen maar en de oude terug sturen zeeeer slechte ervaring met garantie duurt erg lang overleg om ooit hier nog eens te bestellen ivm garantie op onderdelen prijs oke maar mocht niet goed zijn zeer slechte service duurt 6 tot 8 weken

H.V.S.
2018-06-21

Voor de eerste keer hier besteld div onderdelen na veel negatieve beoordelingen hier , heb ik het heel anders ervaren. Bestellen heel gemakkelijk op de site . Onderdelen binnen 4 dagen in huis en goed verpakt. De juiste onderdelen die ik besteld had. Ga hier zeker nog meer bestellen is erg goedkoop.

K.J.
2018-05-21

Mijn garage vroeg €90 per remschijf en €25 per remblok. Voor alleen de achteras, zou ik er meer dan €250 euro aan kwijt zijn excl. uurloon. Ik was hier niet meer dan €70,- kwijt voor beide remschijven en remblokken totaal! Super snel thuis geleverd ook! Ik blijf hier voortaan bestellen.

D.K.
2016-12-01

Mijn ervaring is goed. je moet een beetje geduld hebben maar dan heb je wel voor een extreme lage prijs goede onderdelen. daar kan gen ander tegenop. Keurige verpakking in een stevige doos. alle onderdelen zitten ook netjes in de verpakking. ik zeg aanrader. Groeten uit Breezand (noord-holland)

Beoordelingen worden selectief gepresenteerd

Beoordeel

Kies een sterrenrating
5/5
  • Prijs van producten

    + -
  • Levering

    + -
  • Assortiment

    + -
  • Gebruiksgemak

    + -
  • Zoek efficiëntie

    + -
Voer u naam in
Voer uw e-mail in. Deze wordt niet op de website weergegeven
Om verder te gaan, ga akkoord met ons Privacybeleid.
Uw mening is belangrijk voor ons
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg