catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

Ratings en beoordelingen van Auto-Onderdelen24.nl prestatie

4.97 /5

( Beoordelingen - 233064 )

4.97 /5
(Beoordelingen - 233064)
  • 5
    (229128)
  • 4
    (2316)
  • 3
    (1266)
  • 2
    (195)
  • 1
    (123)
  • Prijs van producten + 179601

    26826 -
  • Levering + 62803

    1960 -
  • Assortiment + 144195

    12535 -
  • Gebruiksgemak + 106038

    17257 -
  • Zoek efficiëntie + 55948

    4865 -
Dynamisch herhaalde aankopen op Auto-Onderdelen24.nl tussen 2013 en 2017

Beoordelingen klanten

P.K.
2016-08-12

bij retoer sturen van mijn remschijven zeer slecht repons moest nieuw bestellen maar en de oude terug sturen zeeeer slechte ervaring met garantie duurt erg lang overleg om ooit hier nog eens te bestellen ivm garantie op onderdelen prijs oke maar mocht niet goed zijn zeer slechte service duurt 6 tot 8 weken

Auto-Onderdelen24.nl
2016-09-08

Geachte klant, helaas met garantie is altijd 6-8 weken, omdat onderdelen moet worden gestuurd naar de fabrikant voor controle. MVG, Janina

H.V.S.
2018-06-21

Voor de eerste keer hier besteld div onderdelen na veel negatieve beoordelingen hier , heb ik het heel anders ervaren. Bestellen heel gemakkelijk op de site . Onderdelen binnen 4 dagen in huis en goed verpakt. De juiste onderdelen die ik besteld had. Ga hier zeker nog meer bestellen is erg goedkoop.

K.J.
2018-05-21

Mijn garage vroeg €90 per remschijf en €25 per remblok. Voor alleen de achteras, zou ik er meer dan €250 euro aan kwijt zijn excl. uurloon. Ik was hier niet meer dan €70,- kwijt voor beide remschijven en remblokken totaal! Super snel thuis geleverd ook! Ik blijf hier voortaan bestellen.

D.K.
2016-12-01

Mijn ervaring is goed. je moet een beetje geduld hebben maar dan heb je wel voor een extreme lage prijs goede onderdelen. daar kan gen ander tegenop. Keurige verpakking in een stevige doos. alle onderdelen zitten ook netjes in de verpakking. ik zeg aanrader. Groeten uit Breezand (noord-holland)

R.
2016-08-30

Maandag besteld vrijdag in huis.netjes verpakt en goede kwaliteit .voor de prijs wil ik best paar dagen wachten.ben in bezit van een niet veel voorkomende auto en bijna alles is nog te krijgen.had alleen een fout benzinefilter maar daar zitten een paar types in en had zelf niet goed gekeken.

W.A.
2017-03-03

Het bestelde, remblokken en filters, is volgens specificatie en keurig afgeleverd. De artikelen zijn wel lander dan twee dagen onderweg. Op zondag besteld en de vrijdag daarop geleverd. Als je dat weet kan je er rekening mee houden. Dit was de eerste bestelling en een positieve ervaring.

F.
2017-01-24

Helaas bleek een onderdeel, ondanks dat de website aangaf dat het op voorraad was een langere levertijd te hebben. Echter had ik haast bij de rest van de bestelling. Ik kreeg zonder problemen mn geld terug en de rest werd direct verzonden. Binnen een uur was alles geregeld, top!

E.V.T.
2018-04-23

Hele duidelijke website met een zeer uitgebreid assortiment. De helpdesk is snel en doeltreffend. Levering over het algemeen snel en mocht er iets niet uit voorraad geleverd kunnen worden komen ze snel met een goed alternatief. Al met al zeer tevreden met auto-onderdelen24.nl

A.L.
2021-10-15

prima deal. na de betaling volgt er geen email bevestiging, wat een beetje eng is. Maar na een telefoontje direct bevestiging gekregen. Onderdeel 3 dagen keurig via DPD geleverd. Top kwaliteit voor -40% van de prijs. Dan is een dagje extra wachten de moeite. Top bedrijf!

R.G.N.V.
2016-12-05

Ik ben zeer tevreden met de gehele verwerking von mijn bestelling. Vanaf de bestellingsopgave, geldtransfer, communicatie van leverancier/klant, naar de uiteindelijke levering van de bestelling qua levertijd zoals bij het product werd vermeld, alles tiptop in orde!!!

B.
2018-01-06

Ik heb al een aantalmalen onderdelen besteld tot grote tevredenheid goede gerenormeerde merken van goede kwaliteit en zeker VEEL goedkoper als het gemiddelde bedrijf heb nu net weer een bestelling gedaan en hoop het snel te ontvangen dus 5 sterren voor een top bedrijf

R.S.
2020-08-06

vorige week een kleppendeksel besteld deze netjes verpakt en bezorgd binnen de aangegeven tijd ben zeer positief over dit bedrijf maar als je zoveel onderdelen verstuurd per dag kan er ook wel eens iets mis gaan dat is overal maar super bedankt voor de goede service.

R.
2017-01-04

Helaas lees ik veel negatieve beoordelingen. Ik heb gelukkig goede ervaring. Op30dec2016 bestelling geplaatst op 4jan2017 afgeleverd en daar zaten nog de feestdagen ertussen. Mij horen jullie niet klagen, integendeel. Ik ga zeker weer wat bestellen als dat nodig is.

M.
2016-11-03

Rampzalig met de communicatie. Ik had de de betaling bijna doorgevoerd en zie tot mijn verbazing een bedrag staan van 50 euro pleit. na herhaalde keren gevraagd te hebben wat dat betekent krijg ik hier geen antwoord op. Wel een onnozel berichtje in het Engels.

Auto-Onderdelen24.nl
2016-11-18

Geachte klant, dank u voor uw reactie. Als u nog vragen hebt, u kunt contact met ons opnemen en we zullen u helpen in Nederlandse taal. MVG, Janina

K.B.
2018-02-08

Onderdelen goed geprijsd en goede merken. Bestelling meestal 4 dagen later in huis. Voor mij prima maar als je haast hebt misschien niet. Voor mij alleen onduidelijk hoe je een ruildeel terugstuurt en geld terug krijgt. Verder alles top.

M.
2021-12-30

Bedankt voor je goede behandeling en reactie en het zo snel mogelijk oplossen van het probleem ondanks het misverstand dat zich heeft voorgedaan, maar met alle hoffelijkheid heb je het probleem vermeden en opgelost. Heel erg bedankt.

Auto-Onderdelen24.nl
2021-12-30

Beste klant, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Auto-onderdelen24 Team

D.W.R.M.
2016-08-21

De snelle levering en prijs is goed, MAAR ALS HET OP GARANTIE AANKOMT GAAN ZE MOEILIJK DOEN EN SPREKEN EN SCHRIJVEN ZE ALLEEN NOG MAAR IN HET ENGELS. OOK HET GARANTIE FORMULIER MOET JE ZELF NAAR DE FABRIKANT STUREN. SLECHTE ZAAK!!

Auto-Onderdelen24.nl
2016-08-25

Geachte klant, bedankt voor uw reactie. Garantieformulier moet in de doos gezet worden met onderdeel voor retour. MVG, Janina

A.R.
2019-03-11

Prima prijzen en goede service, gisteravond een nabestelling gedaan en via de mail gevraagd of ze dit bij de andere bestelling willen voegen. Vanmorgen via de mail antwoord gekregen dat ik de verzendkosten terug krijg. A.R.

G.
2020-11-21

Na een compleet fiasco om een onderdeel hier in Spanje te krijgen heb ik het hier besteld! Wat een top service, duidelijk en snel; binnen een week spullen hier in Spanje. Nooit meer elders onderdelen zoeken. Nogmaals TOP !!!

W.
2017-08-28

Artikelen goed te vinden op basis van de auto. Wel op letten welk onderdeel op jou auto zit want er zijn per model ook vaak meerdere opties. Ik heb maandag na 21:30 uur besteld en donderdag werd alles correct geleverd.

Beoordelingen worden selectief gepresenteerd

Beoordeel

Kies een sterrenrating
5/5
  • Prijs van producten

    + -
  • Levering

    + -
  • Assortiment

    + -
  • Gebruiksgemak

    + -
  • Zoek efficiëntie

    + -
Voer u naam in
Voer uw e-mail in. Deze wordt niet op de website weergegeven
Om verder te gaan, ga akkoord met ons Privacybeleid.
Uw mening is belangrijk voor ons
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg