CHERY onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw CHERY?

Auto-onderdelen CHERY COWIN
COWIN Van 03.2003
Onderdeel CHERY QQ
QQ Van 03.2012
Auto-onderdelen CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 Van 11.2013
Auto-onderdelen CHERY A1
A1 Van 08.2006
Auto reserveonderdelen CHERY A3
A3 Van 09.2008
Wisselstukken CHERY TIGGO DR
TIGGO DR Van 12.2009
Onderdelen CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 Van 05.2007
Onderdeel CHERY TIGGO
TIGGO Van 03.2002
CHERY Auto onderdelen online

Automaterialen voor CHERY

Chery is één van de grootste autofabrikanten in China, opgericht in 1997. Eerst waren de voertuigen van het bedrijf alleen verkrijgbaar in Wuhu, in de provincie Anhui waar de productie plaatsvond en de klanten van het bedrijf de lokale bestuurders vertegenwoordigden. In 2001 begon het bedrijf voertuigen te leveren naar Syrië, wat het de eerste auto-exporteur van China maakte. Het bedrijf bezit nu vier merknamen, 6 autofabrieken en 11 montagelocaties over de hele wereld.


De Chery voertuigen

In het begin werden de auto’s van het merk gebaseerd op Seat Toledo. Later maakte het bedrijf niet alleen zijn eigen platform, maar richtte het ook een departement op voor de ontwikkeling van motoren, gevolgd door een laboratorium waar de voertuigen getest konden worden, samen met de voertuigen van het Amerikaanse bedrijf MTS Systems. Bij het uitwerken van systemen werkte het Chinese bedrijf actief samen met de wereldberoemde firma’s Bertone en Pininfarina. De laatste tijd besteedt het bedrijf extra aandacht aan de kwaliteit van de producten, om de leidende autofabrikanten van de wereldmarkt bij te houden, en worden Chery onderdelen gebruikt in auto’s gemaakt door General Motors en Volvo corporaties.

Het assortiment van het merk omvat alleen passagiersauto’s, omdat commerciële voertuigen worden gemaakt onder andere merknamen, die bij de autofabrikant horen. Het aanbod aan beschikbare carrosseriestijlen omvat hatchbacks met drie en vijf deuren, liftbacks, saloons, stationwagens met vijf deuren, minivans en crossovers.


Voordelen van de Chery voertuigen

  • Kwalitatieve structuur. Alle voertuigen van het merk worden gemaakt bij moderne productielocaties, met behulp van de laatste apparatuur, en er worden vele tests gedaan om te zorgen dat ze tegen extreme omstandigheden kunnen.
  • Betrouwbare motoren. Het Chinese bedrijf is hier trots op, want ze hebben de prijs “Motor van het jaar” gewonnen in China. Het is interessant dat motoren gemaakt door Chery ook gebruikt worden door een Amerikaanse fabrikant van speciale voertuigen, John Deere, het Japanse industriële bedrijf Kawasaki Heavy Industries en Oostenrijkse vliegtuigfabrikant Diamond Aircraft.
  • Betaalbare prijzen. Lage prijzen in combinatie met goede technische specificaties maken deze auto’s bestsellers in hun segment, niet alleen op de Chinese markt maar ook op de internationele markt.
  • Rijke lijst aan eigenschappen. De Chery voertuigen kunnen hydraulische of elektrische stuurhulp hebben, opvouwbare verwarmde spiegels, een achteruitrijcamera en parkeersensoren, remsystemen die niet kunnen blokkeren met remkrachtverdeling, hulp voor hellingtrekken, noodremondersteuning, systemen voor dynamische trekcontrole, etc.

De beste Chery onderdelen

U kunt Chery onderdelen voordelig in onze online shop aanschaffen. Hier vindt u olie, cabine-, brandstof- en luchtfilters, gloeibougies, remschijven, blokken, slangen en klauwen, kogelgewrichten en andere reservebestanddelen voor voertuigen van alle merken en modellen. Onze specialisten zijn altijd online en klaar om u te helpen bij het kiezen van bestanddelen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg