loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Auto-onderdelen voor TESLA

TESLA OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw TESLA?

Auto onderdelen MODEL S
MODEL S
vanaf 09-2012
Auto onderdelen TESLA MODEL X
MODEL X
vanaf 09-2013
Auto-onderdelen TESLA MODEL 3
MODEL 3
vanaf 08-2017
Auto-onderdelen TESLA ROADSTER
ROADSTER
vanaf 03-2008
TESLA Auto onderdelen online

Automaterialen voor TESLA

Tesla is een Amerikaans bedrijf dat elektrische auto’s maakt. Het is opgericht door Martin Eberhard, Elon Musk, Marc Tarpenning, Jeffrey Brian Straubel en Ian Wright in 2003. In februari 2017 werd het merk Tesla het beste Amerikaanse merk volgens het tijdschrift Consumer Reports en kreeg het plek 8 bij wereldwijde autofabrikanten.

De Tesla voertuigen

De eerste auto van het merk – het Roadster model – werd vervaardigd in 2008. Het was de eerste elektrische auto ter wereld met lithium-ion batterijcellen en het eerste voertuigen dat 320km kon rijden zonder opgeladen te worden. De prijs van de auto’s van het merk daalt constant: van $ 100,000 voor de eerste 100 units van de roadster tot 35.000 voor het Model 3, uitgebracht in 2017. In de toekomst wil het bedrijf de prijs van de auto’s van eigen productie reduceren, en elektrische auto’s betaalbaar maken voor gemiddelde klanten.

Tegenwoordig vindt u maar 3 modellen in het assortiment. Deze worden wel in grote kwantiteiten geproduceerd: in juni 2017 bereikte het aantal pre-orders van Model 3 bijvoorbeeld 500,000. Het aanbod van carrosseriestijlen omvat saloons, hatchbacks met vijf deuren en crossovers.

De montage van de auto’s van dit merk, net als de productie van Tesla onderdelen, wordt verzorgd in productielocaties in de staten Californië en Nevada.

Voordelen van de Tesla voertuigen

  • Uitstekende dynamische eigenschappen. Het Model S kan tot 100 kpu accelereren in maar 2,5 seconden. Deze rappe versnelling wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van twee motoren – één voor de vooras en één voor de achteras. Deze bieden niet alleen uitstekende dynamiek, maar verdelen het draaimoment ook over vier wielen, zoals aandrijving op alle wielen.
  • Lange levensduur van de batterij. Het Model S kan bijna 520 km rijden zonder opgeladen te worden, zodat u verre afstanden kunt rijden zonder u zorgen te maken.
  • Innovatief interieur. Het 17-inch digitale scherm heeft modules voor dag of nacht, zodat de informatie altijd goed gelezen kan worden. Het cabinefilter HEPA houdt tot 99,97% van de vervuiling, bacteriën en allergenen tegen, en de module van biowapen verdediging kan dodelijke chemicaliën uit de lucht halen in maar 2 minuten.

De beste Tesla onderdelen

Een breed aanbod aan reservebestanddelen voor Tesla voertuigen is te vinden in onze online shop. We bieden:

  • Tesla onderdelen tegen een betaalbare prijs.
  • Bestel reservebestanddelen in kits, bijvoorbeeld, remschijven en remblokken om leveringskosten te besparen.
  • Neem online contact op met onze specialisten en profiteer van aanzienlijke kortingen.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg