Kies uw CHEVROLET wagen om een reserveonderdeel te kopen
CHEVROLET onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw CHEVROLET?

Auto-Onderdelen CHEVROLET MATIZ
MATIZ Van 03.2005
Auto-Onderdelen CHEVROLET NUBIRA
NUBIRA Van 01.2005
Auto-Onderdelen CHEVROLET KALOS
KALOS Van 03.2005
Auto-Onderdelen CHEVROLET CORVETTE
CORVETTE Van 09.1967
Auto-Onderdelen CHEVROLET AVEO
AVEO Van 01.2003
Auto-Onderdelen CHEVROLET LACETTI
LACETTI Van 03.2003
Auto-Onderdelen CHEVROLET EPICA
EPICA Van 09.2003
Auto-Onderdelen CHEVROLET CAPTIVA
CAPTIVA Van 06.2006
Auto-Onderdelen CHEVROLET CRUZE
CRUZE Van 07.2000
Auto-Onderdelen CHEVROLET SPARK
SPARK Van 09.2000
Auto-Onderdelen CHEVROLET ORLANDO
ORLANDO Van 12.2010
Auto-Onderdelen CHEVROLET VOLT
VOLT Van 04.2011
Auto-Onderdelen CHEVROLET CAMARO
CAMARO Van 10.1992
Auto-Onderdelen CHEVROLET AGILE
AGILE Van 10.2009
Auto-Onderdelen CHEVROLET MALIBU
MALIBU Van 08.1996
Auto-Onderdelen CHEVROLET TRAX
TRAX Van 12.2012
CHEVROLET Auto onderdelen online

CHEVROLET Automaterialen

Chevrolet is een divisie van het General Motors autoconcern. De onder het merk Chevrolet geproduceerde modellen zijn gericht op de Amerikaanse automarkt.

Auto's van Chevrolet

De oprichters van het Chevrolet automerk waren William Durant en zijn partner Louis Chevrolet, een bekende racer en ingenieur. Aanvankelijk richtte William de General Motors Company corporatie op, maar hij moest zijn post als manager opgeven. Durant wilde niet met het verlies aan reputatie in de autowereld worden opgezadeld: in 1911 richtte hij samen met Chevrolet een nieuw bedrijf op.

Binnen een jaar presenteerde Chevrolet haar eerste automobiel aan de wereld. De bouw ervan had als voornaamste doel een model te produceren, dat de concurrentie kon aangaan met de Ford T. Maar de eerste Chevrolet, die een topsnelheid van 105 km/u en een zescilinder motor had, was te duur voor de gewone klanten.

Het management van het bedrijf besefte hun misrekening al snel en besloot om het segment van de luxe modellen te verlaten en zich te richten op meer gematigde auto's. Dit bleek de juiste koers te zijn, en de betrouwbare en goedkope Chevrolets wonnen snel aan populariteit.

In 2005 werd Chevrolet officieel geïntroduceerd in Europa. Nu zijn de auto's van dit merk de meest populaire Amerikaanse auto's op de Europese markt. De Chevrolet vormgeving is te zien in auto- en vrachtwagenmodellen. De beschikbare carrosserievarianten zijn sedans, driedeurs en vijfdeurs hatchbacks, coupes, minivans en SUV's, alsook bussen, pick-ups en bestelwagens.

5 Chevrolet modellen
 1. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 2. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 3. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 4. CHEVROLET CORVETTE 5.7
 5. CHEVROLET CORVETTE 5.7
Pluspunten van Chevrolet
 • topkwaliteit geluidsisolatie;
 • verbeterde beveiliging;
 • zeer ruim interieur;
 • weinig onderhoud;
 • het eenvoudige ontwerp;
 • goede dynamische prestaties;
 • ergonomisch instrumentenpaneel;
 • hoogwaardige interieurbekleding;
 • uitmuntende wegligging;
 • uitstekend grip op het wegdek;
 • hoge weerstand tegen corrosie.

Sommige recente modellen maken gebruik van het infotainmentsysteem Chevrolet MyLink. Hiermee kunt u veel gemakkelijker parkeren: de achteruitkijk camera registreert alles wat er achter het voertuig gebeurt en stuurt real-time beelden naar het beeldscherm.

Chevrolet top auto-onderdelen

De belangrijkste redenen voor de populariteit van Chevrolet auto's op de Europese markt, zijn duurzaamheid en betaalbare service. Maar om de levensduur van het voertuig te verhogen en voor goed onderhoud, heeft u hoogwaardige Chevrolet onderdelen nodig.

Waarom is het beter om onderdelen voor uw Chevrolet bij ons te kopen? Dankzij onze jarenlange samenwerking met leveranciers, alsook het directe contact met de fabrikanten van onderdelen, hebben we kostbare ervaring en kennis van de automobiel productenmarkt verkregen. Onze experts weten precies hoe u uw geld en tijd kunt besparen, en een verbeterde catalogus maakt de zoekmachine nog handiger.

In onze winkel kunt u de onderdelen voor alle Chevrolet-modellen eenvoudig vinden, het maakt niet uit welk bouwjaar de auto heeft. Daarnaast zult u, als u bij ons koopt, aangenaam verrast worden door de betaalbare prijzen.

We zullen er alles aan doen om u zo lang mogelijk van uw Chevrolet te laten genieten!