loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus SUBARU auto-onderdelen

SUBARU OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw SUBARU?

Originele onderdelen SUBARU FORESTER
FORESTER
vanaf 03-1997
Originele onderdelen IMPREZA
IMPREZA
vanaf 08-1992
Onderdelen SUBARU LEGACY
LEGACY
vanaf 01-1989
Auto onderdelen OUTBACK
OUTBACK
vanaf 01-1996
Originele onderdelen JUSTY
JUSTY
vanaf 11-1984
Onderdelen catalogus VIVIO
VIVIO
vanaf 03-1992
Auto-onderdelen XV
XV
vanaf 12-2011
Accessoires TREZIA
TREZIA
vanaf 11-2010
Auto-onderdelen SUBARU TRIBECA
TRIBECA
vanaf 01-2005
Originele onderdelen VANILLE Bus
VANILLE Bus
vanaf 01-1983
Originele onderdelen SUBARU MINI JUMBO
MINI JUMBO
vanaf 08-1981
Accessoires BRZ
BRZ
vanaf 06-2012
Onderdelen catalogus LEONE
LEONE
vanaf 09-1978
Auto onderdelen WRX
WRX
vanaf 07-2011
Originele onderdelen SUBARU SVX
SVX
vanaf 09-1992
Onderdelen catalogus LEVORG
LEVORG
vanaf 03-2015
Accessoires SUBARU 1800 XT COUPÉ
1800 XT COUPÉ
vanaf 11-1984
Auto-onderdelen Brat / MV
Brat / MV
vanaf 06-1978
SUBARU Auto onderdelen online

Automaterialen voor SUBARU

Subaru is een Japans automerk en geproduceerd door het Fuji Heavy Industries concern. Het bedrijf was de eerste fabrikant ter wereld die een all-wheel drive auto voor actieve recreatie en een massaproductie boxermotoren op de markt bracht.

Auto's van Subaru

Sinds 1917 en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog bleef het Fuji Heavy Industries bedrijf de toonaangevende fabrikant van vliegtuigen in Japan. Na de overgave van de eiland natie werd de groep opgesplitst in afzonderlijke bedrijven. In 1954 verenigde Kenji Kita zes bedrijven onder zijn leiding. Het doel van de opnieuw opgerichte corporatie was de ontwikkeling en productie van een auto, die voor de Japanse middenklasse zou zijn.

De oprichter koos in zijn eentje voor de naam van het merk: in Japan wordt het gebruikt om de Pleiaden aan te duiden. Het eerste model was zeer goed gebouwd, maar werd niet massaal geproduceerd. De reden hiervoor waren de financiële problemen van de corporatie. De bouw van de eerste auto was de basis voor de ontwikkeling van het volgende Subaru model 360, dat 11 jaren achtereen de best verkochte auto de Japanse automarkt bleef.

Tegenwoordig is de corporatie eigenaar van negen fabrieken, die jaarlijks meer dan 500.000 voertuigen produceren. De Subaru modellenreeks bestaat uit cross-overs, stationcars, hatchbacks en sedans met all-wheel drive systeem 4WD.

Pluspunten van Subaru

  • verbeterde stabiliteit;
  • makkelijk hanteerbaar;
  • geweldige ergonomie;
  • goede acceleratie dynamiek;
  • kwaliteit ophanging;
  • aantrekkelijk uiterlijk.

Kenmerken van de Subaru-modellen zijn de compact boxer motoren en de all-wheel drive. De uitrusting van moderne auto's is voorzien van een aantal extra opties, zoals: multimedia-systeem met touchscreen, achteruitrijcamera, dual climate control, airbags en het Vehicle Dynamics Control (VDC).

De beste Subaru auto-onderdelen

Onze online winkel biedt een zeer ruim assortiment van auto-onderdelen aan, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. U kunt er alle onderdelen voor Subaru vinden, ongeacht uw automodel. De ervaren technische service kan u helpen tijd te besparen bij het kiezen van een product en het plaatsen van uw bestelling. De levering wordt zo snel mogelijk uitgevoerd.

Andere voordelen van het werken met ons zijn lage prijzen voor de producten en de reguliere kortingen. Op onze site kunt u goedkope onderdelen voor uw Subaru kopen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg