loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus SMART auto-onderdelen

SMART OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw SMART?

Onderdelen FORTWO
FORTWO
vanaf 01-2004
Auto-onderdelen SMART CITY-COUPE
CITY-COUPE
vanaf 07-1998
Onderdelen catalogus SMART FORFOUR
FORFOUR
vanaf 01-2004
Originele onderdelen ROADSTER
ROADSTER
vanaf 04-2003
Auto onderdelen CABRIO
CABRIO
vanaf 03-2000
Onderdelen CROSSBLADE
CROSSBLADE
vanaf 06-2002
SMART Auto onderdelen online

Automaterialen voor SMART

Het autobedrijf Smart, dat auto's onder dezelfde merknaam produceert, werd opgericht in 1994. De oprichters van het bedrijf zijn de Duitse onderneming Daimler-Benz en het Swatch bedrijf, dat uurwerken produceert in Zwitserland. Het bedrijf produceert Smart micro auto's.

Auto's van Smart

Het bedrijf presenteerde zijn eerste model op de International Motor Show Germany in 1997. De Smart City-Coupe model was uitgerust met een motor van 0,6 liter en had een vermogen van 45 pk.

De Smart-serie bestaat uit auto's in verschillende carrosserievarianten: hatchbacks, coupés, cabrio's en roadsters. Het bedrijf heeft verschillende modellen van haar eigen elektrische auto op de markt gebracht. De Smart Fortwo auto werd gepresenteerd als een SUV.

Pluspunten van Smart:

  • compact formaat;
  • laag brandstofverbruik;
  • wendbaarheid en controle;
  • perfect zicht vanuit de cabine;
  • de mogelijkheid om te parkeren op een klein oppervlak;
  • ruim interieur in vergelijking met andere compacte auto's;
  • duurzaamheid;
  • goede dynamische eigenschappen;
  • de beschikbaarheid van onderdelen;
  • esthetisch en opvallend ontwerp.

Diverse uitrustingsniveaus van de Smart auto's zijn voorzien van een stuurbekrachtiging, cruise control, ABS en ASR-systeem, climate control, centrale vergrendeling, elektrisch bedienbare achterklep, regen- en vorstsensoren, gordijnairbags, multimedia-systeem en andere extra voorzieningen.

De beste onderdelen voor Smart

Compacte Smart auto's zijn duurzaam en betrouwbaar. Tijdig onderhoud van de auto zal reparatie lange tijd uitstellen. Helaas kan er een storing als gevolg van een willekeurige verkeersongeval optreden. Dan moet u reserve-onderdelen voor uw Smart kopen.

Onze online winkel biedt een ruim assortiment aan onderdelen voor Smart auto's. Onze technische service zal u helpen om de juiste accessoires te vinden.

Hier vindt u eersteklas onderdelen voor uw Smart, waarmee u zeker bent van de juiste werking van alle voertuigssystemen. Voor ons is het heel belangrijk dat het probleem uw beurs niet hard zal raken, dus we bieden accessoires aan tegen redelijke prijzen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg