loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus DODGE auto-onderdelen

DODGE OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DODGE?

Onderdelen DODGE RAM
RAM
vanaf 04-1991
Auto onderdelen CALIBER
CALIBER
vanaf 06-2006
Accessoires NITRO
NITRO
vanaf 09-2006
Onderdelen catalogus DODGE JOURNEY
JOURNEY
vanaf 06-2008
Onderdelen catalogus CHALLENGER
CHALLENGER
vanaf 09-1969
Accessoires DODGE AVENGER
AVENGER
vanaf 06-2007
Onderdelen catalogus DODGE CHARGER
CHARGER
vanaf 06-2005
Onderdelen catalogus DURANGO
DURANGO
vanaf 09-1997
Accessoires DODGE CARAVAN
CARAVAN
vanaf 09-1990
Auto onderdelen GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN
vanaf 09-1994
Auto onderdelen DODGE DAKOTA
DAKOTA
vanaf 10-1989
Accessoires RAMCHARGER
RAMCHARGER
vanaf 09-1980
Originele onderdelen VIPER
VIPER
vanaf 10-1991
Auto onderdelen MAGNUM
MAGNUM
vanaf 09-2004
Auto-onderdelen DODGE STRATUS
STRATUS
vanaf 09-1994
Originele onderdelen DART
DART
vanaf 04-2012
Auto-onderdelen DODGE NEON
NEON
vanaf 01-1994
Auto-onderdelen DODGE i10
i10
vanaf 01-2007
Onderdelen catalogus SPRINTER
SPRINTER
vanaf 09-1994
DODGE Auto onderdelen online

Automaterialen voor DODGE

Dodge auto's worden geproduceerd door het Amerikaanse Chrysler, dat sinds 2014 lid van de Fiat Chrysler Automobiles is. De productie van het merk Dodge wordt vertegenwoordigd door personenauto's, SUV's en pick-up trucks, alsook de commerciële voertuigen.

Auto's van Dodge

De geschiedenis van het merk Dodge vindt zijn oorsprong in 1900. De oprichters van het bedrijf waren de gebroeders Dodge. Aanvankelijk produceerde het bedrijf auto-onderdelen, pas later begon de productie van voertuigen. Echter, in 1928 werd als gevolg van de crisis het Dodge bedrijf een onderdeel van de Chrysler Corporation.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde het bedrijf voornamelijk zware off-road voertuigen en vliegtuigmotoren. Aan het einde van 1945 werden civiele voertuigen opnieuw onder de merknaam in productie genomen. In feite liepen de compacte modellen van de lopende band, maar werden tegelijkertijd ook sportwagens uitgebracht.

Het Dodge Caravan model heeft een revolutie in de wereld automobielindustrie in gang gezet: dit model heeft de basis gelegd voor de minivans.

De Dodge productielijn is zeer gevarieerd. In de loop der jaren werden er onder het merknaam personenauto's, pick-ups en MPV’s, sportwagens en SUV's en bedrijfsvoertuigen geproduceerd.

Tegenwoordig is de belangrijkste activiteit van het bedrijf de productie van personenauto's, off-road voertuigen, pickups en minivans. Het bedrijf produceert ook lichte bedrijfsvoertuigen en minibussen.

Voertuigen van Dodge worden in verschillende carrosserieën uitgebracht: sedans, stationwagons, hatchbacks, coupés, cabrio's, roadsters, pickups en minivans.

Pluspunten van Dodge

  • ruim interieur;
  • zachte vering;
  • uniek ontwerp;
  • duurzaamheid;
  • hoge betrouwbaarheid, off-road prestaties en wendbaarheid;
  • goed zicht;
  • duurzame onderdelen, worden op grote schaal verkocht en zijn betaalbaar;
  • corrosiebestendig carrosserie.

Dodge voertuigen zijn comfortabel, veilig en hebben uitstekend tijdloos uiterlijk. Daarnaast zijn de huidige auto's zeer geluiddicht en uitgerust met functionele cruise control, blinde vlek monitoring systeem, touchscreen en andere opties.

De beste onderdelen voor uw Dodge

Het is voor elke bestuurder van belang dat de auto altijd gebruiksklaar is. Bij autopech kunnen wij u helpen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen door u hoogwaardige componenten aan te bieden. U kunt de voor de reparatie benodigde onderdelen in onze online winkel bestellen. Wij garanderen hoge kwaliteit producten en een snelle levering.

Het uitzoeken van de benodigde onderdelen voor de Dodge zal geen problemen opleveren: een slimme zoekmachine op de site en hoogopgeleide technische ondersteuning zal u helpen het juiste artikel te vinden. Dankzij promoties, die regelmatig in onze online winkel worden gehouden, hebt u de mogelijkheid om onderdelen voor uw Dodge tegen concurrerende prijzen te kopen. Dus, samen met ons, zult u uw auto in een mum van tijd en tegen minimale kosten kunnen repareren.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg