DODGE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DODGE?

Automaterialen DODGE CALIBER
CALIBER Van 06.2006
Onderdeel DODGE CARAVAN
CARAVAN Van 09.1990
Automobiel onderdelen DODGE AVENGER
AVENGER Van 06.2007
Onderdeel DODGE VIPER
VIPER Van 10.1991
Onderdeel DODGE NEON
NEON Van 05.1994
Onderdelen DODGE STRATUS
STRATUS Van 09.1994
Personenauto-delen DODGE GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN Van 09.1994
Auto reserveonderdelen DODGE RAMCHARGER
RAMCHARGER Van 09.1980
Onderdeel DODGE DAKOTA
DAKOTA Van 10.1989
Auto-onderdelen DODGE RAM
RAM Van 04.1991
Personenauto-delen DODGE NITRO
NITRO Van 09.2006
Auto-onderdelen DODGE JOURNEY
JOURNEY Van 06.2008
Onderdeel DODGE DURANGO
DURANGO Van 09.1997
Onderdelen DODGE CHALLENGER
CHALLENGER Van 09.1969
Automaterialen DODGE CHARGER
CHARGER Van 06.2005
DODGE Auto onderdelen online

Automaterialen voor DODGE

Dodge auto's worden geproduceerd door het Amerikaanse Chrysler, dat sinds 2014 lid van de Fiat Automobiles Chrysler Corporation is. De productie van het merk Dodge wordt vertegenwoordigd door personenauto's, SUV's en pick-up trucks, alsook de commerciële voertuigen.

Dodge Cars

De geschiedenis van het merk Dodge vindt zijn oorsprong in 1900. De oprichters van het bedrijf waren de gebroeders Dodge. Aanvankelijk produceerde het bedrijf auto-onderdelen, pas later begon de productie van voertuigen. Echter, in 1928 werd als gevolg van de crisis het Dodge bedrijf een onderdeel van de Chrysler Corporation.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde het bedrijf voornamelijk zware off-road voertuigen en vliegtuigmotoren. Aan het einde van 1945 werden civiele voertuigen opnieuw onder de merknaam in productie genomen. In feite liepen de compacte modellen van de lopende band, maar werden tegelijkertijd ook sportwagens uitgebracht.

Het Dodge Caravan model heeft een revolutie in de wereld automobielindustrie in gang gezet: dit model heeft de basis gelegd voor de minivans.

De Dodge productielijn is zeer gevarieerd. In de loop der jaren werden er onder het merknaam personenauto's, bestelauto's en minibusjes, sportwagens en SUV's en bedrijfsvoertuigen geproduceerd.

Tegenwoordig is de belangrijkste activiteit van het bedrijf de productie van personenauto's, off-road voertuigen, pickups en minivans. Het bedrijf produceert ook lichte bestelwagens en busjes.

Voertuigen van Dodge worden in verschillende carrosseriën uitgebracht: sedans, stationwagons, hatchbacks, coupés, cabrio's, roadsters, pickups en minivans.

5 Dodge modellen
 1. DODGE NEON II 2.0 16V
 2. DODGE NEON II 2.0 16V
 3. DODGE STRATUS 2.4 16 V
 4. DODGE STRATUS 2.0 16V
 5. DODGE STRATUS 2.4 16V
Pluspunten van Dodge
 • ruim interieur;
 • zachte vering;
 • uniek ontwerp;
 • makkelijk in onderhoud;
 • hoge betrouwbaarheid, off-road prestaties en wendbaarheid;
 • goed zicht;
 • duurzame onderdelen, worden op grote schaal verkocht en zijn betaalbaar;
 • corrosiebestendige carrosserie.

Dodge voertuigen zijn comfortabel, veilig en hebben uitstekend tijdloos uiterlijk. Daarnaast zijn de huidige auto's zeer geluiddicht en uitgerust met functionele cruise control, blinde vlek monitoring systeem, touchscreen en andere opties.

De beste onderdelen voor uw Dodge

Het is voor elke bestuurder van belang dat de auto altijd gebruiksklaar is. Bij autopech kunnen wij u helpen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen door u hoogwaardige componenten aan te bieden. U kunt de voor de reparatie benodigde onderdelen in onze online winkel bestellen. Wij garanderen hoge kwaliteit producten en een snelle levering.

Het uitzoeken van de benodigde onderdelen voor de Dodge zal geen problemen opleveren: een slimme zoekmachine op de site en hoogopgeleide technische ondersteuning zal u helpen het juiste artikel te vinden. Dankzij promoties, die regelmatig in onze online winkel worden gehouden, hebt u de mogelijkheid om onderdelen voor uw Dodge tegen concurrerende prijzen te kopen. Dus, samen met ons, zult u uw auto in een mum van tijd en tegen minimale kosten kunnen repareren.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg