loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus JAGUAR auto-onderdelen

JAGUAR OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw JAGUAR?

Onderdelen XJ
XJ
vanaf 07-1968
Auto-onderdelen S-TYPE
S-TYPE
vanaf 01-1999
Accessoires JAGUAR X-TYPE
X-TYPE
vanaf 03-2001
Auto-onderdelen JAGUAR XF
XF
vanaf 03-2008
Auto onderdelen JAGUAR XK
XK
vanaf 10-1954
Originele onderdelen JAGUAR XE
XE
vanaf 03-2015
Accessoires JAGUAR XJS
XJS
vanaf 07-1985
Onderdelen JAGUAR E-TYPE
E-TYPE
vanaf 04-1961
Accessoires JAGUAR F-PACE
F-PACE
vanaf 09-2015
Onderdelen catalogus F-TYPE
F-TYPE
vanaf 10-2012
Auto onderdelen Mk
Mk
vanaf 09-1955
Onderdelen catalogus JAGUAR I-PACE
I-PACE
vanaf 02-2018
Originele onderdelen JAGUAR E-PACE
E-PACE
vanaf 09-2017
JAGUAR Auto onderdelen online

Automaterialen voor JAGUAR

Jaguar is een merk dat behoort tot de Britse autofabrikant Jaguar Land Rover. De fabrikant produceert comfortabele eersteklas auto's. Tegenwoordig is de Jaguar Cars divisie een onderdeel van het Indiase bedrijf Tata Motors.

Auto's van Jaguar

Het Jaguar bedrijf werd opgericht in 1922. Oorspronkelijk heette het de Swallow Sidecar Company en was het gespecialiseerd in de productie van motorfietsen met zijspan. Door mettertijd uit te breiden kon het bedrijf zijn productie verhogen en een paar jaar later werd de eerste auto van het merk Jaguar gepresenteerd.

Sinds 1948 is begonnen met de productie van sportwagens, en sinds 1951 met die van racewagens. Echter, de focus van het bedrijf is gericht op het uitbrengen van comfortabele auto's in de sedan carrosserie. Kenmerken van het merk waren de krachtige motoren, een handig bedieningspaneel en een stijlvol carrosserie. In 1989 werd Jaguar gekocht door de Amerikaanse autofabrikant Ford Motor Company. Na negen jaar stond de Jaguar Cars divisie volledig onder beheer van het Indiase Tata Motors Ltd. Concern.

Tegenwoordig bestaat de modellenreeks van Jaguar uit auto's in sedan, coupé, cabriolet en roadster uitvoering.

Pluspunten van Jaguar

  • stijlvolle carrosserie;
  • handig bedieningspaneel;
  • goede geluidsisolatie;
  • hoogwaardige interieurbekleding;
  • evenwichtige ophanging;
  • snelle acceleratie;
  • handige bediening.

De uitgebreide configuratie Portfolio bevat een afstandsbediening uitgerust met een touchscreen, digitale radio Digital Audio Broadcasting, Brake Assist EBA, evenals de vele extra functies van het actieve veiligheidssysteem.

Top Jaguar auto-onderdelen

Om uw voertuig altijd te kunnen gebruiken, moet u de onderdelen systematisch inspecteren en defecte items vervangen. Alleen hoogwaardige componenten kunnen zorgen voor een juiste werking van onderdelen en systemen, alsook het verlengen van de werkingsperiode. Betrouwbare en duurzame onderdelen voor Jaguar worden aangeboden in onze online winkel.

Een ruim assortiment aan producten en eenvoudig zoeken zal u helpen om de benodigde onderdelen voor elke Jaguar snel te vinden. De ervaren technische klantenservice kunt u raadplegen voor de bestelprocedures. Daarnaast bieden we onze klanten voordelige prijzen, die het mogelijk maken om tegen een redelijke prijs onderdelen te kopen voor uw Jaguar. Samenwerking met ons is winstgevend!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg