Kies uw JAGUAR wagen om een reserveonderdeel te kopen
JAGUAR onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw JAGUAR?

Auto-Onderdelen JAGUAR XJ
XJ Van 07.1968
Auto-Onderdelen JAGUAR S-TYPE
S-TYPE Van 01.1999
Auto-Onderdelen JAGUAR X-TYPE
X-TYPE Van 06.2001
Auto-Onderdelen JAGUAR XK
XK Van 10.1954
Auto-Onderdelen JAGUAR XF
XF Van 03.2008
Auto-Onderdelen JAGUAR F-TYPE
F-TYPE Van 10.2012
JAGUAR Auto onderdelen online

JAGUAR Automaterialen

Jaguar is een merk dat behoort tot de Britse autofabrikant Jaguar Land Rover. De fabrikant produceert comfortabele eersteklas auto's. Tegenwoordig is de Jaguar Cars divisie een onderdeel van het Indiase bedrijf Tata Motors.

Auto's van Jaguar

Het Jaguar bedrijf werd opgericht in 1922. Oorspronkelijk heette het de Swallow Sidecar Company en was het gespecialiseerd in de productie van motorfietsen met zijspan. Door mettertijd uit te breiden kon het bedrijf zijn productie verhogen en een paar jaar later werd de eerste auto van het merk Jaguar gepresenteerd.

Sinds 1948 is begonnen met de productie van sportwagens, en sinds 1951 met die van racewagens. Echter, de focus van het bedrijf is gericht op het uitbrengen van comfortabele auto's in de sedan carrosserie. Kenmerken van het merk waren de krachtige motoren, een handig bedieningspaneel en een stijlvol carrosserie. In 1989 werd Jaguar gekocht door de Amerikaanse autofabrikant Ford Motor Company. Na negen jaar stond de Jaguar Cars divisie volledig onder beheer van het Indiase Tata Motors Ltd. Concern.

Tegenwoordig bestaat de modellenreeks van Jaguar uit auto's in sedan, coupé, cabriolet en roadster uitvoering.

5 Jaguar modellen
 1. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 2. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 3. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.2 24V
 4. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 4.0
 5. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) V12 6.0
Pluspunten van Jaguar
 • stijlvolle carrosserie;
 • handig bedieningspaneel;
 • goede geluidsisolatie;
 • hoogwaardige interieurbekleding;
 • evenwichtige ophanging;
 • snelle acceleratie;
 • handige bediening.

De uitgebreide configuratie portfolio bevat een afstandsbediening uitgerust met een touchscreen, digitale radio Digital Audio Broadcasting, Brake Assist EBA, evenals de vele extra functies van het actieve veiligheidssysteem.

Top Jaguar auto-onderdelen

Om uw voertuig altijd te kunnen gebruiken, moet u de onderdelen systematisch inspecteren en defecte items vervangen. Alleen hoogwaardige componenten kunnen zorgen voor een juiste werking van onderdelen en systemen, alsook het verlengen van de werkingsperiode. Betrouwbare en duurzame onderdelen voor Jaguar worden aangeboden in onze online winkel.

Een ruim assortiment aan producten en eenvoudig zoeken zal u helpen om de benodigde onderdelen voor uw Jaguar snel te vinden. De ervaren technische klantenservice kunt u raadplegen voor de bestelprocedures. Daarnaast bieden we onze klanten voordelige prijzen, die het mogelijk maken om tegen een redelijke prijs onderdelen te kopen voor uw Jaguar. Samenwerking met ons is winstgevend!