Onderdelen voor LEXUS

LEXUS onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw LEXUS?

Auto-onderdelen LEXUS IS
IS Van 04.1999
Wisselstukken LEXUS RX
RX Van 07.2000
Auto-onderdelen LEXUS GS
GS Van 01.1993
Onderdelen LEXUS LS
LS Van 09.1989
Auto reserveonderdelen LEXUS SC
SC Van 08.1991
Personenauto-delen LEXUS ES
ES Van 09.1989
Personenauto-delen LEXUS CT
CT Van 12.2010
Auto-onderdelen LEXUS LX
LX Van 09.1995
Auto reserveonderdelen LEXUS GX
GX Van 11.2001
Onderdelen LEXUS HS
HS Van 07.2009
Automobiel onderdelen LEXUS RC
RC Van 08.2014
Automaterialen LEXUS NX
NX Van 07.2014
Auto reserveonderdelen LEXUS LC
LC Van 11.2016
LEXUS Auto onderdelen online

Automaterialen voor LEXUS

Lexus is een wereldwijd bekend automerk, de personificatie van stijl en kwaliteit. Het Lexus bedrijf is een divisie van de Japanse onderneming Toyota Motor. De eersteklas auto's waren in eerste instantie bedoeld voor de Noord-Amerikaanse markt, nu kunnen ze in meer dan 70 landen worden gekocht.

Lexus cars

Vergeleken met veel gerenommeerde automerken die al heel lang bestaan, heeft Lexus een bescheiden biografie. De naamloze vennootschap werd opgericht in augustus 1983 als reactie van de Toyota corporatie op een toenemende concurrentie in het segment van luxe auto's. Een nieuwe divisie van Toyota is in haar missie om een ​​personenauto van de hoogste klasse te maken geslaagd, waarbij het in alle aspecten de anderen overstijgt.

Het eerste model - de Lexus LS 400 - werd gebouwd in 1985, maar werd pas 4 jaar later aan het publiek gepresenteerd na talrijke en uitgebreide testritten. Een jaar later werd de Lexus LS 400 door de Amerikaanse media uitgeroepen tot de beste auto ooit in de Verenigde Staten geïmporteerd.

De merkpopulariteit is bliksemsnel gegroeid, eerst waren de VS en Canada gecharmeerd, en vervolgens de hele wereld. Lexus auto's staan ​​bekend om luxe en volledige betrouwbaarheid. Volgens recent onderzoek gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift Consumer Reports, is Lexus uitgeroepen tot de meest betrouwbare auto in 2015.

Vandaag de dag is de Lexus-serie vertegenwoordigd door een brede scala aan exclusieve auto's - sedans, stationwagons, coupes, hatchbacks en cabrio's.

Pluspunten van Lexus
  • zachte vering;
  • ruim interieur;
  • krachtige motor;
  • uitstekende werking van de elektronica;
  • hoge off-road prestaties;
  • laag brandstofverbruik;
  • opvallend carrosserie design;
  • goede geluidsisolatie;
  • betrouwbaar remsysteem.

In aanvulling op de rijke en diverse standaard uitrusting hebben Lexus auto's verschillende opties zoals overhead monitor en aparte dvd-spelers voor voor- en achterpassagiers. Daarnaast heeft de passagiersstoel een massage-functie.

De beste Lexus auto-onderdelen

De goed gecoördineerde en betrouwbare werking van alle systemen van het voertuig wordt bereikt door het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit componenten. U zult zulke onderdelen voor uw Lexus in onze online winkel kunnen vinden. U kunt het benodigde onderdeel voor uw model eenvoudig verkrijgen, en onze intelligente zoekmachine zal u helpen bij het oriënteren in ons grote assortiment. Als u niet goed thuis bent in de technische specificaties, zullen onze online adviseurs graag reageren op al uw vragen.

Één van onze voordelen is de prijs van de producten. Door onze site te bezoeken kunt u onderdelen kopen voor uw Lexus, waardoor u zo veel mogelijk tijd en geld kunt besparen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg