loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Auto-onderdelen voor LEXUS

LEXUS OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw LEXUS?

Auto onderdelen LEXUS IS
IS
vanaf 04-1999
Accessoires LEXUS CT
CT
vanaf 12-2010
Originele onderdelen RX
RX
vanaf 07-2000
Onderdelen catalogus GS
GS
vanaf 01-1993
Accessoires LS
LS
vanaf 09-1989
Auto onderdelen SC
SC
vanaf 08-1991
Auto-onderdelen LEXUS NX
NX
vanaf 07-2014
Auto-onderdelen LX
LX
vanaf 09-1995
Auto onderdelen LEXUS RC
RC
vanaf 08-2014
Originele onderdelen ES
ES
vanaf 09-1989
Accessoires UX
UX
vanaf 10-2018
Auto-onderdelen GX
GX
vanaf 11-2001
Onderdelen catalogus HS
HS
vanaf 07-2009
Auto onderdelen LEXUS LC
LC
vanaf 11-2016
Originele onderdelen LEXUS LFA
LFA
vanaf 12-2010
LEXUS Auto onderdelen online

Automaterialen voor LEXUS

Lexus is een wereldwijd bekend automerk, de personificatie van stijl en kwaliteit. Het Lexus bedrijf is een divisie van de Japanse onderneming Toyota Motor. De eersteklas auto's waren in eerste instantie bedoeld voor de Noord-Amerikaanse markt, nu kunnen ze in meer dan 70 landen worden gekocht.

Lexus voertuigen

Vergeleken met veel gerenommeerde automerken die al heel lang bestaan, heeft Lexus een bescheiden biografie. Het nog naamloze bedrijf werd opgericht in augustus 1983 als reactie van de Toyota corporatie op een toenemende concurrentie in het segment van luxe auto's. Een nieuwe divisie van Toyota is in haar missie om een ​​personenauto van de hoogste klasse te maken geslaagd, waarbij het in alle aspecten de anderen overstijgt.

Het eerste model - de Lexus LS 400 - werd gebouwd in 1985, maar werd pas 4 jaar later aan het publiek gepresenteerd na talrijke en uitgebreide testritten. Een jaar later werd de Lexus LS 400 door de Amerikaanse media uitgeroepen tot de beste auto ooit in de Verenigde Staten geïmporteerd.

De merkpopulariteit is bliksemsnel gegroeid, eerst waren de VS en Canada gecharmeerd, en vervolgens de hele wereld. Lexus auto's staan ​​bekend om luxe en volledige betrouwbaarheid. Volgens recent onderzoek gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift Consumer Reports, is Lexus uitgeroepen tot de meest betrouwbare auto in 2015.

Vandaag de dag is de Lexus-serie vertegenwoordigd door een brede scala aan exclusieve auto's - sedans, stationwagons, coupes, hatchbacks en cabrio's.

Pluspunten van Lexus

  • zachte vering;
  • ruim interieur;
  • krachtige motor;
  • uitstekende werking van de elektronica;
  • hoge off-road prestaties;
  • brandstofzuinig;
  • opvallend carrosserie design;
  • goede geluidsisolatie;
  • betrouwbaar remsysteem.

In aanvulling op de rijke en diverse standaard uitrusting hebben Lexus auto's verschillende opties zoals overhead monitor en aparte dvd-spelers voor voor- en achterpassagiers. Daarnaast heeft de passagiersstoel een massage-functie.

De beste Lexus auto-onderdelen

De goed gecoördineerde en betrouwbare werking van alle systemen van het voertuig wordt bereikt door het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit componenten. U zult zulke onderdelen voor uw Lexus in onze online winkel kunnen vinden. U kunt het benodigde onderdeel voor uw model eenvoudig verkrijgen, en onze intelligente zoekmachine zal u helpen bij het oriënteren in ons grote assortiment. Als u niet goed thuis bent in de technische specificaties, zullen onze online adviseurs graag reageren op al uw vragen.

Één van onze voordelen is de prijs van de producten. Door onze site te bezoeken kunt u onderdelen kopen voor uw Lexus, waardoor u zo veel mogelijk tijd en geld kunt besparen.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg