loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus LANCIA auto-onderdelen

LANCIA OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw LANCIA?

Onderdelen catalogus YPSILON
YPSILON
vanaf 10-2003
Originele onderdelen LANCIA DELTA
DELTA
vanaf 09-1979
Auto onderdelen Y
Y
vanaf 03-1985
Auto-onderdelen LANCIA MUSA
MUSA
vanaf 10-2004
Onderdelen catalogus LANCIA KAPPA
KAPPA
vanaf 08-1994
Auto onderdelen LANCIA LYBRA
LYBRA
vanaf 07-1999
Auto-onderdelen THEMA
THEMA
vanaf 11-1984
Auto onderdelen BETA
BETA
vanaf 08-1973
Originele onderdelen THESIS
THESIS
vanaf 07-2002
Onderdelen LANCIA PHEDRA
PHEDRA
vanaf 09-2002
Onderdelen catalogus LANCIA FULVIA
FULVIA
vanaf 11-1964
Accessoires VOYAGER
VOYAGER
vanaf 09-2011
Onderdelen catalogus A 112
A 112
vanaf 03-1978
Onderdelen catalogus LANCIA GAMMA
GAMMA
vanaf 09-1977
Auto-onderdelen LANCIA DEDRA
DEDRA
vanaf 01-1989
Onderdelen LANCIA PRISMA
PRISMA
vanaf 01-1983
Onderdelen FLAVIA
FLAVIA
vanaf 03-2012
Accessoires LANCIA ZETA
ZETA
vanaf 05-1995
Auto-onderdelen TREVI
TREVI
vanaf 05-1980
LANCIA Auto onderdelen online

Automaterialen voor LANCIA

De Italiaanse autofabrikant Lancia is gespecialiseerd in de productie van luxe sportwagens. Eens genoot de auto van de onderneming uit Turijn een overweldigende populariteit, maar nadat het Fiat concern het meerderheidsbelang in aandelen van de handen deed is Lancia niet meer populair.

Auto's van Lancia

Vincenzo Lancia, een accountant en een beroemde coureur, en zijn partner Claudio Fogolin richtten het bedrijf Fabbrica Automobili Lancia op in 1906. Na slechts één jaar zette de autobouwer het eerste kind op de wereld - het model Lancia 18-24 HP, die vervolgens werd omgedoopt tot Lancia Alpha.

De volgende modellen van het merk belichaamden de nieuwste technologie van hun tijd en verkregen wereldwijde erkenning. Voor het eerst in de geschiedenis van de auto-industrie werd een zescilinder krachtbron in een Lancia-model (Lancia Dialfa) geïnstalleerd, en later een zescilinder V-type motor (Lancia Aurelia), waarvan de creatie als technisch onmogelijk werd beschouwd. Nieuwigheden omvatten een monocoque carrosserie, een voorwielophanging (Lancia Lambda) en externe en interne ruitenwissers (Lancia Flaminia). Daarnaast was Lancia de eerste Europese autofabrikant, die begon met het massaal uitrusten van hun auto's met elektrische verlichting (Lancia Theta).

De fabrikant heeft in de geschiedenis van de motorsport in de jaren '70 van de twintigste eeuw furore gemaakt toen het Lancia team het "Formule 1" kampioenschap, ring racings en rally's won.

Echter, het uitbrengen van luxe auto's vereiste enorme kosten en de productie er van bracht minder winst op. De nieuwste ontwikkelingen en deelname aan races werden ook duur. Dit alles heeft de financiële positie van de fabrikant ondermijnd. Als gevolg hiervan werd het in 1969 gekocht door de Fiat-concern. Ondanks dat blijft Lancia zelfstandig nieuwe modellen ontwikkelen en produceren. Het assortiment van dit merk bestaat uit stationwagon, sedan, coupé, hatchback en minivan carrosserieën.

Pluspunten van Lancia

  • opvallend carrosserie design;
  • handige en eenvoudige bediening;
  • duurzaamheid ophanging;
  • comfort en de ruimte van de cabine;
  • betrouwbaarheid van de remmen;
  • laag brandstofverbruik bij een hoge capaciteit van de motor;
  • beschikbaarheid van reserveonderdelen;
  • hoogwaardig verzinkte carrosserie;
  • uitstekende geluidsisolatie.

De uitrusting van de Lancia Ypsilon bevat het systeem Start & Stop, die de werking van de motor bij vaak stoppen controleert. Dit systeem maakt het mogelijk om het brandstofverbruik te verminderen en de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.

De beste Lancia onderdelen

Auto's van de Lancia-modellenreeks zijn een bron van trots voor hun eigenaars: het ongebruikelijke vervoer trekt letterlijk de aandacht. Echter, als bij dergelijke voertuigen gebreken optreden, kan het zoeken naar de voor reparatie benodigde items problematisch zijn.

Wij kunnen u helpen om de gebreken snel te verhelpen. U kunt in onze online winkel onderdelen voor uw Lancia van elk model en autogeneratie kopen. Goederen worden in een breed assortiment aangeboden en hebben een uitzonderlijk hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Ervaren specialisten van de technische ondersteuning zullen u helpen bij het vinden en bestellen van de benodigde onderdelen voor uw Lancia. Met onze hulp, zult u uw auto kunnen repareren zonder verspilling van moeite, tijd en geld!

Banden Voor LANCIA
LANCIA banden voor de winter Winterbanden voor LANCIA
LANCIA banden voor alle seizoenen All-season banden voor LANCIA
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg