JEEP onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw JEEP?

Auto reserveonderdelen JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE Van 09.1991
Personenauto-delen JEEP CHEROKEE
CHEROKEE Van 09.1973
Auto reserveonderdelen JEEP WRANGLER
WRANGLER Van 08.1986
Automaterialen JEEP COMPASS
COMPASS Van 08.2006
Personenauto-delen JEEP COMMANDER
COMMANDER Van 09.2005
Auto-onderdelen JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8 Van 01.1966
Automaterialen JEEP PATRIOT
PATRIOT Van 02.2007
Onderdeel JEEP COMANCHE
COMANCHE Van 09.1985
Auto-onderdelen JEEP RENEGADE
RENEGADE Van 07.2014
Onderdeel JEEP WILLYS
WILLYS Van 01.1950
JEEP Auto onderdelen online

Automaterialen voor JEEP

De wereldberoemde Jeeps worden momenteel geproduceerd door het Fiat Chrysler Automobiles concern. Sinds haar oprichting is het merk zeer populair geworden, en vaak verwijst het woord "Jeep" naar de all-terrain voertuigen, ongeacht hun merk en de fabrikant.

Jeep Cars

De Jeep dankt zijn uitstraling aan Karl Probst. In 1940 bouwde de Amerikaanse ingenieur een Bantam BRC met all-wheel drive, op basis waarvan later een militaire off-road Willys MB werd gebouwd. Aanvankelijk werden Jeeps geproduceerd door het Willys-Overland Motors bedrijf, dat zich bezighield met de productie van off-road voertuigen voor militair gebruik.

Officieel werd het merk Jeep in 1950 geregistreerd. Het is een Jeep die wordt geassocieerd met het uiterlijk van een nieuwe klasse van de voertuigen - SUV, die off-road vierwielaandrijving met compacte auto's gecombineerd. Momenteel worden de producten van het merk verkocht in meer dan 120 landen. Elk jaar worden de auto's van Jeep meer geavanceerd, volgens de nieuwste technologische oplossingen.

In 2012 is het Zuid-Koreaanse bedrijf erin geslaagd om meer dan zevenhonderdduizend Jeeps te verkopen. Dit was een nieuw wereldrecord!

5 Jeep modellen
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Pluspunten van Jeep
 • een hoog niveau van off-road prestaties;
 • aantrekkelijk design;
 • goede stabiliteit;
 • een comfortabele cabine;
 • perfecte kwaliteit geluidsisolatie;
 • laag brandstofverbruik;
 • uitstekende aerodynamische prestaties;
 • maximale mate van veiligheid;
 • stroom.

Recente Jeep-modellen zijn uitgerust met een V6-dieselmotor en een 8-traps automatische transmissie. Het systeem Selec-Speed Control biedt hulp bij het bergop of bergaf rijden, en een achteruitrijcamera verhoogt de zichtbaarheid. Om het niveau van bescherming van de inzittenden te verhogen zijn extra airbags en een frontale botsing vermijdingssysteem in nieuwe Jeeps geïnstalleerd. Een modern informatie- en entertainmentpakket is ook verkrijgbaar.

De beste Jeep auto-onderdelen

De Jeep productielijn is de personificatie van uitstekend design gecombineerd met praktische bruikbaarheid en functionaliteit. Maar om aan de verwachtingen van de eigenaar te kunnen voldoen, zijn alle systemen waterdicht en moeten deze in goede staat verkeren. Als uw voertuig gebreken vertoont, kunnen we u helpen dit probleem in de kortst mogelijke tijd en tegen minimale kosten op te lossen.

Onze online winkel heeft veel verschillende onderdelen voor Jeeps. De vakkundige specialisten van onze technische ondersteuning zullen u helpen om het gewenste item te selecteren uit de verscheidenheid van producten. En dat is nog niet alles: wij bieden Jeep onderdelen en materialen van uitstekende kwaliteit te koop aan tegen betaalbare prijzen.

Bij ons kopen is altijd voordelig en handig!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg