loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Auto-onderdelen voor IVECO

IVECO OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw IVECO?

Onderdelen Daily
Daily
vanaf 01-1978
Onderdelen catalogus MASSIF
MASSIF
vanaf 10-2008
IVECO Auto onderdelen online

Automaterialen voor IVECO

Iveco is een Italiaanse autofabrikant, die al sinds 1975 zorgt voor de productie van bussen, lichte commerciële- en zware bedrijfswagens. Het bedrijf is onderdeel van de FIAT Group. Het heeft 27 productielocaties in 16 wereldlanden en 6 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De Iveco auto’s zijn te vinden op de markten van 160 landen.

De Iveco voertuigen.

Gedurende de hele geschiedenis van de ontwikkeling van het bedrijf werkt het al met innovatieve technologieën, zodat het als eerste fabrikant van zware voertuigen de wagens heeft gemaakt met turbochargers en het Common Rail systeem van brandstoftoevoer. De auto’s van dit merk hebben meer dan eens wedstrijden gewonnen. Bijvoorbeeld, in 2000 en 2015 heeft het model Daily de eerste prijs gewonnen in de “Bestelbus van het Jaar” wedstrijd in Hannover, Duitsland.

Tegenwoordig bestaat het assortiment van het merk vooral uit commerciële voertuigen van verschillende soorten. Bestelbusjes, chassis trucks, vrachtwagens inclusief modellen voor op ruw terrein; het is allemaal te vinden in het aanbod. De truck Massif werd ook geproduceerd tussen 2007 en 2011.

Tegenwoordig zijn er meer dan 2000 outlets en bijna 5000 servicecentra op de wereld, zodat u geen moeite zult hebben met het vinden van de nodige Iveco bestanddelen.

Voordelen van de Iveco voertuigen

  • Grote verscheidenheid aan specificaties. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 8.000 versies van de meest recente generatie van de Daily. Het geeft u een kans om het meest geschikte voertuig te kiezen op basis van de functieomstandigheden en nodige taken.
  • De mogelijkheid om alternatieve brandstof te gebruiken. Sommige modellen van het bedrijf werken op natuurlijk methaan en zelfs op de biobrandstof die vervaardigd wordt door gerecycled gemeente afval. Dit verlaagt de brandstofkosten met 40%, omdat alternatieve brandstoffen veel goedkoper zijn dan diesel. Bovendien wordt de brandstofconsumptie met 10% verlaagd, wat ook helpt bij het besparen van geld.
  • Capaciteit voor zware lasten. Voertuigen van dit merk hebben de grootste laadcapaciteit onder lichte commerciële voertuigen, en kunnen lasten tot wel 4.000 kg dragen.
  • Ergonomisch interieur. In het voertuig vindt u veel containers voor het bewaren van kleine dingen, die makkelijk te bereiken is voor de chauffeur, en er zijn ook houders voor kopjes en andere dingen. Nieuwe modellen hebben een navigatiesysteem dat zeer geschikt is voor commerciële voertuigen.

De beste Iveco onderdelen

Een breed aanbod aan reservebestanddelen voor voertuigen van verschillende merken is te vinden in onze online shop. Onze voordelen zijn:

  • Betaalbare prijzen. Dankzij de aanbiedingen en kortingen, kunt u Iveco bestanddelen kopen tegen de meest gunstige prijs.
  • Gekwalificeerde klantenservice. Onze specialisten staan klaar om uw vragen online te beantwoorden.
  • Uitgebreid aanbod. Op onze website, vindt u alle reservebestanddelen voor de motor en transmissie, het uitlaatsysteem, de ophanging en de carrosserie, remblokken en schijven, olie- en brandstoffilters, gloeibougies en andere componenten.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg