ABARTH onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ABARTH?

Personenauto-delen ABARTH 124
124 Van 03.2016
Onderdeel ABARTH 500 / 595
500 / 595 Van 01.2008
Personenauto-delen ABARTH PUNTO
PUNTO Van 03.2012
Wisselstukken ABARTH PUNTO EVO
PUNTO EVO Van 07.2008
ABARTH Auto onderdelen online

Automaterialen voor ABARTH

Abarth is een Italiaans bedrijf dat sportwagens bouwt gebaseerd op Fiat modellen. Het werd in 1949 opgericht door de beroemde racer en designer Carlo Abarth. Tegenwoordig hoort het bij de corporatie Fiat Chrysler Automobiles.


De Abarth voertuigen

Vanaf het moment dat het bedrijf werd opgericht is het doel geweest om krachtige en snelle voertuigen te maken die het goed zouden doen in de sport. Het was moeilijk om Carlo te weerhouden van het bereiken van de doelen: in 1965 wilde de 57-jaar oude ontwerper meedoen aan een race en deze winnen, dus verloor hij 30 kilo aan gewicht door een dieet van appels, zodat hij in de eenzitter zou passen. Over het algemeen wonnen in 1965 alleen, beroemde racers uit verschillende landen meer dan 900 wedstrijden met Abarth voertuigen.

Op het moment omvat het assortiment van het bedrijf sportversies van kleine auto’s. De beschikbare carrosseriestijlen zijn coupés, roadsters, hatchbacks met drie deuren en convertibles. De montage van de auto’s en de productie van Abarth onderdelen wordt uitgevoerd in Turijn, Italië.


Voordelen van de Abarth voertuigen

  • Individualiteit. Auto-eigenaars kunnen kiezen uit een brede verscheidenheid van edities in beperkte oplage, een breed aanbod aan versies en sportpakketten voor Abarth voertuigen, zodat een auto zoveel mogelijk aangepast kan worden aan persoonlijke wensen. Het Brembo Koni sportpakket omvat bijvoorbeeld geperforeerde Brembo remschijven, Koni veren en schokdempers, Tributo Ferrari lichtmetalen wielen, 205/40 laag profiel 17-inch banden, een systeem voor het controleren van de druk in de banden en ook een motor met hoog vermogen.
  • Stijlvol design. Grote spoilers, driedubbele luchtinlaten, felgekleurde remklauwen, een dubbele uitlaat met uiteinde van chroom, titanium uitlaatsysteem en uitgerekte wielkasten leggen nadruk op de sportieve uitstraling van de auto; het interieur afgewerkt met aluminium en carbon inzetstukken, en sportstoelen met kwalitatief leer leggen nadruk op de dynamiek.
  • Sportieve module van de motor. Als u op de Sport knop drukt op het instrumentenpaneel, kunt u het draaimoment, het hydraulische stuurhulpsysteem, de slag van het gaspedaal en andere instellingen aanpassen. Hierdoor wordt het voertuig stabieler gedurende snelle manoeuvres, wordt de dynamiek verbeterd en reageert het stuur beter. Er is ook een speciale LED indicator dat het beste moment aangeeft om van snelheid te veranderen. Zo kunt u het vermogen van de motor optimaal gebruiken.

De beste Abarth onderdelen

Als u een aankoop doet in onze online shop bieden wij:

  • Abarth bestanddelen tegen een betaalbare prijs;
  • de mogelijkheid om online te spreken met specialisten;
  • de mogelijkheid om de betaalmethode te kiezen die u het beste uitkomt;
  • een langetermijn garantie voor ieder reservebestanddeel.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg