loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus LAND ROVER auto-onderdelen

LAND ROVER OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw LAND ROVER?

Originele onderdelen FREELANDER
FREELANDER
vanaf ...
Onderdelen LAND ROVER RANGE ROVER
RANGE ROVER
vanaf 10-1969
Originele onderdelen DISCOVERY
DISCOVERY
vanaf 06-1989
Auto-onderdelen RANGE ROVER EVOQUE
RANGE ROVER EVOQUE
vanaf 06-2011
Originele onderdelen DEFENDER
DEFENDER
vanaf 08-1990
Auto onderdelen 88/109
88/109
vanaf 09-1961
Auto-onderdelen LAND ROVER 110/127
110/127
vanaf 09-1983
Onderdelen RANGE ROVER VELAR
RANGE ROVER VELAR
vanaf 03-2017
LAND ROVER Auto onderdelen online

Automaterialen voor LAND ROVER

Door het Britse merk Land Rover worden eersteklas auto's geproduceerd met een verbeterde wendbaarheid. Sinds 2008 is Land Rover in bezit van India's grootste autofabrikant Tata Motors.

Land Rover voertuigen

Het bedrijf werd in 1948 opgericht door de gebroeders Wilks op de faciliteiten van de Meteor Works fabriek, die tijdens de Tweede Wereldoorlog motoren voor tanks en vliegtuigen geproduceerde.

Het Britse bedrijf produceert voornamelijk SUV's. Daarnaast bestaat de Land Rover-serie uit bestelwagens en pick-up trucks. In 2015 kondigde het bedrijf de serieproductie aan van een cabrio Range Rover Evoque.

Pluspunten van Land Rover

  • grote bodemvrijheid;
  • uitstekende off-road capaciteiten;
  • perfect zicht;
  • soepel rijden;
  • groot motorvermogen;
  • representatief ontwerp;
  • brandstofzuinig;
  • uitstekende stuurbaarheid;
  • comfortabel en ergonomisch interieur.

Sommige moderne Land Rovers zijn voorzien van een hybride systeem, waarbij de elektromotor werkt samenwerkt met de high-power dieselmotor. Het voertuig schakelt automatisch over op elektrische aandrijving wat het brandstofverbruik in de stad vermindert tot 6,7 liter per 100 kilometer. Accu's zijn bovendien belast door regeneratief remmen.

Tot op heden zijn voertuigen van het bedrijf uitgerust met een Webasto, adaptieve cruise control en sensoren voor de luchtdruk in de banden, en zijn er een aantal bedieningselementen op het stuurwiel gebracht.

De beste onderdelen voor Land Rover

Voertuigen van het merk Land Rover hebben een welverdiende reputatie met betrekking tot betrouwbaarheid en kwaliteit. Onderdelen gebruikt voor reparatie moet voldoen aan dezelfde criteria. U kunt onderdelen voor uw Land Rover in onze online winkel kopen. Hier vindt u niet alleen hoogwaardige componenten, maar ook gekwalificeerde technische ondersteuning.

De adviseurs van onze winkel zijn perfect thuis in alle automerken en modellen, en zullen u helpen de juiste onderdelen voor uw Land Rover te vinden.

Onze aanbiedingen en de beste prijzen voor onderdelen zullen u geld besparen en onze snelle levering zal u helpen om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg