MG onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw MG?

Wisselstukken MG MGF
MGF Van 03.1995
Onderdelen MG MG
MG Van 06.2001
Personenauto-delen MG MGB
MGB Van 05.1962
Automaterialen MG MIDGET
MIDGET Van 01.1964
Auto reserveonderdelen MG 1300 Mk.II
1300 Mk.II Van 09.1967
Onderdelen MG MAESTRO
MAESTRO Van 03.1983
Auto-onderdelen MG METRO
METRO Van 05.1982
Automaterialen MG MGR
MGR Van 09.1992
Automaterialen MG MONTEGO
MONTEGO Van 04.1984
Personenauto-delen MG EXPRESS
EXPRESS Van 03.2003
Auto reserveonderdelen MG MG 6
MG 6 Van 11.2010
Personenauto-delen MG MG 7
MG 7 Van 07.2007
MG Auto onderdelen online

Automaterialen voor MG

MG is een Engels automerk en nu eigendom van het Chinese concern Nanjing Automobile Group. Het bedrijf staat bekend om zijn sport en stockcars.

MG Cars

MG vertegenwoordigt niet alleen stijl en kwaliteit, maar ook de beroemde Britse traditie. Geen wonder dat de auto's van dit bedrijf altijd de liefde van de koninklijke familie hebben genoten.

In het begin van de twintigste eeuw bloeide in het Britse Oxford een succesvol dealer van de Morris Garage op, de verkoop van auto's. In 1923 besloot haar manager Cecil Kimber om zijn eigen productie van auto's op te zetten en te kiezen voor sportieve modellen. In 1927 zag het meest bekende lid van de familie MG het licht - de klassieke tweezits roadster MG Midget.

De recente geschiedenis van MG is een reeks van herhaalde fusies met grotere en rijkere corporaties. Van 1990 tot 2000 was de MG onderneming in handen van het BMW concern, daarna combineerden de Duitsers het met Rover dat ook hun eigendom was, en in 2005 verkochten ze MG aan de Chinese groep Nanjing Automobile. De MG autoproductie werd eerst in de fabrieken in China gedaan, en keerde daarna terug naar Engeland.

In de afgelopen jaren, is de aanvankelijk bescheiden MG serie aanzienlijk uitgebreid. Het bedrijf produceert nu sedans, stationwagons, hatchbacks, SUV's, coupés, cabrio's en bestelwagens en minibussen.

Pluspunten van MG
  • laag brandstofverbruik;
  • herkenbaar opvallend carrosserie design;
  • de betrouwbaarheid en veiligheid van het voertuig;
  • een comfortabel passagierscompartiment;
  • verbeterde wegligging in bochten;
  • gegarandeerde kwaliteit van de componenten;
  • uitstekende acceleratie dynamiek.

Zelfs de standaard uitrusting van de moderne MG-modellen zijn voorzien van on-board computer, climate control, stuurbekrachtiging, verwarmde achterruit, alsook complexe systemen die de veiligheid van het voertuig waarborgen.

De beste MG auto-onderdelen

De heldere en dynamische MG getuigt van het karakter en verfijnde smaak van de eigenaar. De indrukwekkende snelheidskarakteristieken, technologie en natuurlijk de onberispelijke stijl van het MG productie bedrijf heeft veel automobilisten wereldwijd gecharmeerd. Als u één van hen bent, dan zijn we blij om u onderdelen van de hoogste kwaliteit voor uw MG aan te kunnen bieden.

Niet elke online winkel biedt, zoals wij dat doen, dit assortiment aan verbruiksgoederen en reserveonderdelen voor auto's van het Britse merk. Het kopen van onderdelen voor uw MG is bij ons heel eenvoudig: een intelligente zoekmachine en ervaren medewerkers van de klantenservice zullen de tijd van uw zoektocht minimaliseren. Onze prijzen en flexibel systeem van kortingen zullen ook een aangename verrassing voor u zijn.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg