loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus MG auto-onderdelen

MG
MG OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw MG?

Auto onderdelen MG MGF
MGF
vanaf 03-1995
Originele onderdelen MG MG
MG
vanaf 06-2001
Auto-onderdelen MGB
MGB
vanaf 05-1962
Accessoires MIDGET
MIDGET
vanaf 01-1964
Auto-onderdelen MGA
MGA
vanaf 05-1955
Auto-onderdelen METRO
METRO
vanaf 05-1982
Onderdelen catalogus MG MGR
MGR
vanaf 09-1992
Auto onderdelen 1300 Mk.II
1300 Mk.II
vanaf 09-1967
Onderdelen catalogus MG MAESTRO
MAESTRO
vanaf 03-1983
Accessoires MG MG 6
MG 6
vanaf 11-2010
Onderdelen MG 3
MG 3
vanaf 04-2011
Auto-onderdelen MONTEGO
MONTEGO
vanaf 04-1984
Onderdelen MG 7
MG 7
vanaf 07-2007
Onderdelen MG MGC
MGC
vanaf 01-1967
Auto-onderdelen EXPRESS
EXPRESS
vanaf 03-2003
MG Auto onderdelen online

Automaterialen voor MG

MG is een Engels automerk en nu eigendom van het Chinese concern Nanjing Automobile Group. Het bedrijf staat bekend om zijn race- en productieauto’s.

Auto's van MG

MG vertegenwoordigt niet alleen stijl en kwaliteit, maar ook de beroemde Britse traditie. Geen wonder dat de auto's van dit bedrijf altijd de liefde van de koninklijke familie hebben genoten.

In het begin van de twintigste eeuw bloeide in het Britse Oxford een succesvol dealer van de Morris Garage op, de verkoop van auto's. In 1923 besloot haar manager Cecil Kimber om zijn eigen productie van auto's op te zetten en te kiezen voor sportieve modellen. In 1927 zag het meest bekende lid van de familie MG het licht - de klassieke tweezits roadster MG Midget.

De recente geschiedenis van MG is een reeks van herhaalde fusies met grotere en rijkere corporaties. Van 1990 tot 2000 was de MG onderneming in handen van het BMW concern, daarna combineerden de Duitsers het met Rover dat ook hun eigendom was, en in 2005 verkochten ze MG aan de Chinese groep Nanjing Automobile. De MG autoproductie werd eerst in de fabrieken in China gedaan, en keerde daarna terug naar Engeland.

In de afgelopen jaren, is de aanvankelijk bescheiden modellenlijn van MG aanzienlijk uitgebreid. Het bedrijf produceert nu sedans, stationwagons, hatchbacks, SUV's, coupés, cabrio's en bestelwagens en minibussen.

Pluspunten van MG

  • laag brandstofverbruik;
  • herkenbaar opvallend carrosserie design;
  • de betrouwbaarheid en veiligheid van het voertuig;
  • een comfortabel passagierscompartiment;
  • verbeterde wegligging in bochten;
  • gegarandeerde kwaliteit van de componenten;
  • uitstekende acceleratie dynamiek.

Zelfs de standaard uitrusting van de moderne MG-modellen zijn voorzien van on-board computer, climate control, stuurbekrachtiging, verwarmde achterruit, alsook complexe systemen die de veiligheid van het voertuig waarborgen.

De beste MG auto-onderdelen

De heldere en dynamische MG getuigt van het sterke karakter en verfijnde smaak van de eigenaar. De indrukwekkende snelheidskarakteristieken, technologie en natuurlijk de onberispelijke stijl van het MG productie bedrijf heeft veel automobilisten wereldwijd gecharmeerd. Als u één van hen bent, dan zijn we blij om u onderdelen van de hoogste kwaliteit voor uw MG aan te kunnen bieden.

Niet elke online winkel biedt, zoals wij dat doen, dit assortiment aan verbruiksgoederen en reserveonderdelen voor auto's van het Britse merk. Het kopen van onderdelen voor uw MG is bij ons heel eenvoudig: een intelligente zoekmachine en ervaren medewerkers van de klantenservice zullen de tijd van uw zoektocht minimaliseren. Onze prijzen en flexibel systeem van kortingen zullen ook een aangename verrassing voor u zijn.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg