Onderdelen voor MINI

MINI onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw MINI?

Auto reserveonderdelen MINI MINI
MINI Van 06.2001
Wisselstukken MINI MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN Van 01.2010
Automobiel onderdelen MINI MINI CLUBVAN
MINI CLUBVAN Van 12.2012
Automaterialen MINI MINI PACEMAN
MINI PACEMAN Van 03.2012
Automobiel onderdelen MINI MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN Van 11.2014
MINI Auto onderdelen online

Automaterialen voor MINI

Mini is een Brits merk van kleine auto's, dat nu eigendom is van BMW. De voertuigen zijn erg populair. Erkenning hiervan is de tweede plaats in de "Auto van de twintigste eeuw" competitie: de leidende positie moet door Mini worden overgelaten aan de Ford T auto.

Mini cars

De Suez-crisis, die in 1956 begon, had een negatieve impact op het Verenigd Koninkrijk: de verkoop van benzine werd verlaagd. In verband hiermee werd het hoofd van de British Motor Corporation voor de taak gesteld om een ​​compacte economische auto te ontwikkelen met een ​​team van ingenieurs onder leiding van ontwerper Alec Issigonis. Met zijn miniatuur grootte moest de auto plaats bieden aan drie volwassen passagiers, een bestuurder en bagage.

2.5 jaren van ontwikkeling heeft geleid tot de opkomst van het merk Mini. De verkoop van de auto, waarvan de hele wereld naar de lancering ervan uitkeek, begon in 1959. De auto's werden gelijktijdig op de markt van bijna 100 landen gepresenteerd. In 1961, dankzij John Cooper - de "Formule 1" team ontwerper - kreeg de Mini-model een krachtige motor, schijfremmen en de gepatenteerde two-tone kleuren. De wijziging werd Mini Cooper genoemd. Het Mini Cooper S model, uitgerust met een motor met meer vermogen, is uitgegroeid tot een legende in de autosport.

Nadat het merk Mini werd opgekocht door BMW, hebben de Duitse ontwikkelaars het model bijgewerkt. De nieuwe auto is krachtiger en comfortabeler geworden, met behoud van een goed herkenbaar Mini design. Het combineren van deze kwaliteiten tot een nieuwe auto heeft in een korte tijd wereldwijd de aandacht gewonnen.

Sommige mensen denken dat het Mini-model een aantal decennia slechts als een driedeurs hatchback carrosserie werd geproduceerd. Echter, het Mini assortiment bestaat ook uit wagons, pick-up trucks, bestelwagens en strandauto's.

5 Mini modellen
 1. MINI MINI (R50, R53) One
 2. MINI MINI (R50, R53) Cooper
 3. MINI MINI (R50, R53) Cooper S
 4. MINI MINI (R50, R53) One D
 5. MINI MINI (R50, R53) Works
Pluspunten van Mini
 • goede rijeigenschappen en versnellingsdynamiek;
 • hoge mate van controle en wendbaarheid;
 • efficiënte motoren;
 • hoge sterkte lichaam met herkenbare vormgeving;
 • verhoogde stabiliteit bij het snel rijden;
 • betrouwbare remmen;
 • comfortabele cabine.

Ondanks het kleine formaat hebben Mini's een hoog veiligheidsniveau: de standaarduitrusting omvat zes airbags, anti-lock remmen en tractiecontrole.

De beste Mini onderdelen

Moderne Mini's kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit, dat is inherent aan alle BMW-auto's. Maar zelfs zeer betrouwbare voertuigen hebben periodieke vervanging van verbruiksgoederen en onderhoud nodig.

In onze online winkel kunt u eenvoudig en snel reserve-onderdelen kopen voor uw Mini. Helpdesk medewerkers zullen u helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw Mini. Acceptabele productprijzen en een flexibel kortingssysteem biedt u de mogelijkheid om de auto met een minimale inspanning te repareren.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg