DACIA onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DACIA?

Auto-onderdelen DACIA LOGAN
LOGAN Van 09.2004
Automaterialen DACIA SOLENZA
SOLENZA Van 02.2003
Personenauto-delen DACIA 1100
1100 Van 09.1967
Auto-onderdelen DACIA PICK UP
PICK UP Van 09.1989
Onderdeel DACIA 1410
1410 Van 06.1994
Automobiel onderdelen DACIA 1310
1310 Van 05.1983
Onderdelen DACIA 1300
1300 Van 12.1972
Automobiel onderdelen DACIA DOKKER
DOKKER Van 11.2012
Automaterialen DACIA LODGY
LODGY Van 03.2012
Auto-onderdelen DACIA DUSTER
DUSTER Van 04.2010
Onderdeel DACIA SANDERO
SANDERO Van 06.2008
DACIA Auto onderdelen online

Automaterialen voor DACIA

Van het Roemeense merk Dacia, onderdeel van de Renault-groep, worden bijna alle personenauto modellen door de Franse gigant geproduceerd. Dacia auto's worden gekenmerkt door een lage prijs en het onderhoudsgemak.

Auto's van Dacia

Het merk dankt zijn naam aan het Dacia etnoniem, dat in de oudheid werd gebruikt om te verwijzen naar het grondgebied van het huidige Roemenië. De eerste auto die in 1967 onder deze naam op de markt kwam, werd met de hulp van de Renault-groep gebouwd.

In eerste instantie was het Roemeense bedrijf van plan om de productie van de Franse auto's onder licentie te gaan doen. Maar Dacia distantieerde zich van Renault en lanceerde een eigen auto, de sedan Nova met een cross-gemonteerde motor lay-out. De auto kon snelheden tot 160 km/u bereiken.

In 1999 kwam Dacia onder toezicht van Renault, en werd daarmee haar dochteronderneming. De fusie werd gekenmerkt door de introductie van het model Dacia Logan, die het meest succesvolle project van het Roemeense merk is geworden.

In de hele geschiedenis van het bedrijf zijn er auto's geproduceerd met verschillende carrosserieën. Limousine, coupé en cabriolet werden van tijd tot tijd gepresenteerd als concept auto's. Tegenwoordig heeft de modellenreeks van Dacia sedans, driedeurs en vijfdeurs hatchbacks, stationwagons, pick-up trucks, minivans en compacte crossovers.

Pluspunten van Dacia
  • eenvoudig in onderhoud;
  • efficiënte en betrouwbare transmissie;
  • uitstekende wendbaarheid en behandeling;
  • betrouwbare motor;
  • grote bodemvrijheid;
  • lage prijs en ruime beschikbaarheid van reserveonderdelen;
  • goedkoop.

Auto's geproduceerd door Dacia behoren tot de goedkope klasse. Maar dit betekent niet dat de fabrikant geld heeft bespaard op de veiligheid. Integendeel, in de nieuwste modellen zijn de carrosserie en deuren versterkt met balken en andere versterkingen.

De beste Dacia auto-onderdelen

Meestal zijn de condities van goedkope auto's tot in het extreme beperkt. Hierdoor treden er bij de goedkope Dacia modellen vaker gebreken op en deze vereisen de aandacht van de voertuigeigenaar.

Auto's van dit merk zijn erg in trek, dus het kopen van onderdelen voor Dacia is vrij eenvoudig. Maar wij, in aanvulling op ons ruime assortiment aan producten, zorgen voor de nodige zorgvuldigheid en fatsoen.

Onze site biedt Dacia onderdelen van hoge kwaliteit, een grote selectie van verbruiksgoederen en snelle levering. Store medewerkers zullen u helpen om niet te verdwalen in de verscheidenheid aan onderdelen en brengen u op de hoogte van de kortingen en aanbiedingen, die u geld zullen besparen!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg