Kies uw CHRYSLER wagen om een reserveonderdeel te kopen
CHRYSLER onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw CHRYSLER?

Auto-Onderdelen CHRYSLER VOYAGER
VOYAGER Van 08.1984
Auto-Onderdelen CHRYSLER 300
300 Van 07.1998
Auto-Onderdelen CHRYSLER NEON
NEON Van 05.1994
Auto-Onderdelen CHRYSLER PT CRUISER
PT CRUISER Van 06.2000
Auto-Onderdelen CHRYSLER VISION
VISION Van 09.1993
Auto-Onderdelen CHRYSLER VIPER
VIPER Van 10.1991
CHRYSLER Auto onderdelen online

CHRYSLER Automaterialen

Chrysler is een Amerikaanse fabrikant van auto's en een ruim assortiment aan auto-onderdelen; samen met General Motors en Ford vormt het "The Detroit Big Three". Sinds 2014 werkt het als onderdeel van de verenigde auto corporatie Fiat Chrysler Automobiles.

Chrysler voertuigen

In 1924 combineerde technicus en ondernemer Walter Chrysler de productie van de twee auto bedrijven "Maxwell Motor" en "Willys-Overland" en bracht onmiddellijk het eerste model op de markt - de Chrysler 70, die onder de Amerikanen snel aan populariteit won.

Aan het einde van de jaren '40 rustte Chrysler zijn auto's uit met een revolutionaire ontwikkeling: de start van de motor werd eenvoudig uitgevoerd met behulp van de contactsleutel.

Later ging Chrysler samenwerken met andere autobedrijven. Zo omvat de onderneming afdelingen zoals Dodge, Ram Trucks, Jeep, SRT en MOPAR. Dit verklaart het ruime assortiment van Chrysler voertuigen: personenauto's, busjes, pick-ups, SUV's en crossovers.

5 Chrysler Cars
 1. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.4
 2. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.3
 3. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.5 CRD
 4. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8
 5. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8 AWD
Pluspunten van Chrysler Cars:
 • ruim interieur;
 • goede geluidsisolatie;
 • sterke carrosserie;
 • laag brandstofverbruik;
 • grote kofferruimte;
 • comfortabele vering;
 • strak design;
 • uitstekende acceleratie;
 • redelijke prijs (in zijn segment);
 • eenvoudig in onderhoud en reparatie.

Chrysler heeft als doel de auto-eigenaar zo veel mogelijk comfort te bieden en biedt een breed scala aan opties. De elektrisch verstelbare stoelen hebben nu 12 posities. De stuurhoek en de pedaalhoogte zijn eenvoudig in te stellen, en het systeem zal de instellingen in het geheugen opslaan. Met de automatische drukregeling kunt u de helft van de cilinders uitschakelen als dat nodig is.

Sommige modellen zijn uitgerust met high-tech bekerhouders met de mogelijkheid van verwarming en koeling. Verlichte dorpels maken het in- en uitstappen in het donker nog gemakkelijker.

Chrysler top onderdelen

Op de website van onze online winkel kunt u zonder problemen onderdelen voor uw Chrysler kopen. We weten heel goed hoe belangrijk het is om de betrouwbaarheid en probleemloze werking van alle onderdelen van het voertuig te controleren, zodat de veiligheid van bestuurders en passagiers is gewaarborgd. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit onderdelen aan.

Een team van vakbekwame professionals zal u bijstaan bij uw zoektocht naar de benodigde Chrysler onderdelen, en u op elk gewenst moment helpen zodat u zich op onze de site met een ruim assortiment aan onderdelen en aanverwante producten kunt oriënteren.

We kunnen u een bezoek aan onze online winkel aanbevelen, zelfs als uw Chrysler nog niet dringend reparatie nodig heeft. Permanente kortingen en speciale aanbiedingen geven u de mogelijkheid om verbruiksartikelen tegen concurrerende prijzen aan te schaffen!