catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

UITLAATGASDRUK SENSOR

Auto Verschildruksensor Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Verschildruksensor met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Verschildruksensor binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Uitlaatgasdruk sensor
 • Auto Verschildruksensor onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Uitlaatgasdruk sensor vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Uitlaatgasdruk sensor onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Verschildruksensor onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Verschildruksensor onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Verschildruksensor onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Uitlaatgasdruk sensor reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Uitlaatgasdruk sensor onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Uitlaatgasdruk sensor

De druksensor van de roetfilter wordt gebruikt om het verschil te meten tussen deze parameter voor en na het filterelement. De verkregen gegevens worden overgedragen aan de elektronische regeleenheid van de motor. Als de resultaten de toegestane waarden overschrijdt, wordt de regeneratie geactiveerd, waarbij het roet verbrand wordt.

5 tips voor gebruik en vervanging ervan

 1. Vervang de component wanneer deze defect is. Er wordt geen exacte levensduur opgegeven.
 2. Let op het feit dat de bruikbaarheid van het onderdeel automatisch getest wordt telkens voordat de motor gestart wordt. Als het onderdeel defect is, schakelt het overeenkomstige waarschuwingslampje aan op het dashboard.
 3. Installeer een nieuwe druksensor voor de roetfilter wanneer u de filter vervangt. De aanbevolen intervallen voor deze procedure worden vermeld in de technische documentatie van het voertuig. Hierbij is het aan te raden om ook nieuwe drukleidingen te monteren.
 4. Het is beter om de vervanging van het onderdeel over te laten aan specialisten in een autogarage. Zij voeren een computergestuurde diagnose uit van de volledige eenheid.
 5. Wanneer de eerste symptomen optreden van een defect toestel of filterelement, controleer de slangen dan op hun integriteit. In de meeste gevallen kunnen ze apart vervangen worden.

Defecten aan de druksensor van de roetfilter, symptomen en oorzaken.

 • Mechanische schade. De contacten binnen en buiten het toestel kunnen bijvoorbeeld defect raken door een zware inslag. Het lampje op het dashboard waarschuwt u hierover. Bovendien raakt het filterelement hierbij erg snel defect: er treden symptomen op zoals dichtere rook uit de uitlaat, een hoger brandstofverbruik, of een onstabiele werking tijdens stationair draaien.
 • Softwarefout. Wanneer het toestel te lang gebruikt wordt, kan het onjuiste aflezingen weergeven. Dit kan ontdekt worden tijdens een computergestuurde diagnose. Om het probleem te herstellen, moet het element vervangen worden en de foutcode gereset worden.

Auto-Onderdelen24.nl is een ideale plaats om auto-onderdelen te kopen

In onze online winkel kunt u een druksensor voor de roetfilter en andere onderdelen kopen aan de meest voordelige voorwaarden. We bieden betaalbare prijzen op alle producten, de mogelijkheid om voordeel te halen uit onze promoties, de assistentie van de bekwame specialisten van onze klantendienst, en een snelle levering. Plaats nu meteen uw bestelling online – mis geen enkele kans om hoogwaardige auto-onderdelen echt goedkoop aan te schaffen.

Verschildruksensor Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg