catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

NOKKENASSENSOR

Auto Nokkenaspositiesensor Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Nokkenaspositiesensor met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Nokkenaspositiesensor binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Nokkenassensor
 • Auto Nokkenaspositiesensor onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Nokkenassensor vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Nokkenassensor onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Nokkenaspositiesensor onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Nokkenaspositiesensor onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Nokkenaspositiesensor onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Nokkenassensor reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Nokkenassensor onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Nokkenassensor

Een positiesensor voor de nokkenas verzamelt gegevens over de positie ervan ten opzichte van de krukas. Deze informatie wordt gebruikt door de ECU om de brandstofinjectie en de ontsteking efficiënt te controleren.

5 tips voor gebruik en vervanging ervan

 1. Vervang dit onderdeel wanneer het faalt. De levensduur ervan heeft geen vaste tijdsbeperkingen.
 2. Koppel de negatieve kabel los van de batterij alvorens u de sensor test en ontmantelt.
 3. Zorg er tijdens het inspecteren van de positiesensor van de nokkenas steeds voor dat er geen vocht of vuil op de aansluiting aanwezig is. Reinig en droog deze indien nodig.
 4. Onthoud dat defecten aan het toestel ook veroorzaakt kunnen worden door defecten aan andere componenten van het systeem. Het is vooral aan te raden om de signaalkabel en de stroomtoevoer van de sensor te controleren.
 5. Bezoek een garage om een nieuw toestel te installeren. Er bestaat een risico dat de kabels onjuist verbonden worden of beschadigd raken door een onjuist aandraaimoment te gebruiken. Bovendien controleren de specialisten na het voltooien van de werken de prestatie van het onderdeel met een computer.

Defecten aan de positiesensor van de nokkenas, symptomen en oorzaken.

 • Corrosieschade aan de aansluiting. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door blootstelling aan vocht dat in het toestel raakt door een scheur in de behuizing. Dit gebeurt bij een onjuiste installatie van het auto-onderdeel, of wanneer andere componenten ernaast onvoorzichtig werden gerepareerd. Gewoonlijk zorgt dit defect voor het oplichten van het waarschuwingslampje 'Check Engine' op het dashboard. Informatie over de fout wordt opgeslagen in het geheugen van de regeleenheid, en kan gelezen worden tijdens een computerdiagnose in de garage.
 • Kortsluiting in de interne wikkeling. Dit kan resulteren uit spanningspieken in de hoofdleidingen van het voertuig. De voornaamste symptomen van het defect zijn het lampje 'Check Engine', moeilijkheden tijdens het starten van de motor, en het falen van de motor bij stationair draaien.

Auto-Onderdelen24.nl - een ideale plaats om auto-onderdelen te kopen

Wilt u graag auto-onderdelen bestellen aan voordelige voorwaarden? Registreer in de online winkel Auto-Onderdelen24.nl. We bieden een ruim aanbod aan reserveonderdelen van betrouwbare fabrikanten. Hier kunt u steeds een positiesensor voor de nokkenas en andere goederen kopen die zowel voldoen aan de specificaties van het voertuig, als over een geschikte prijs beschikken. Houd onze promoties in het oog en koop de beste producten goedkoop.

Nokkenaspositiesensor Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg