catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

GELEIDEPEN

Auto Geleidehulzenset remklauw Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Geleidehulzenset remklauw met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Remklauw geleideset binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Geleidepen
 • Auto Remklauw geleideset onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Geleidepen vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Remzadel geleideset onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Geleidehulzenset remklauw onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Geleidehulzenset remklauw onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Geleidehulzenset remklauw onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Remzadel geleideset reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Geleidepen onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Geleidepen

Geleidepennen voor remklauwen zetten de remklauw vast en maken de beweging ervan mogelijk, wanneer de zuigers uit de cilinders naar voren komen om het remblok tegen de schijf aan te drukken. Gewoonlijk hebben remklauwen twee bevestigingspunten; ze vergen dus twee bevestigingsstukken.

6 weetjes voor gebruik en vervanging ervan

 1. Om een feilloze werking van de componenten te garanderen, dient u, telkens wanneer u de remblokken vervangt, een speciaal smeermiddel aan te brengen dat hoge en lage temperaturen verduren kan, evenals blootstelling aan remvloeistof.
 2. Het is aan te raden om de geleidepennen te onderzoeken tijdens de plaatsing van nieuwe blokken. Fabrikanten stellen geen vaste levensduur van deze bevestigingsmiddelen: die hangt grotendeels samen met de kwaliteit van het aangebrachte smeermiddel.
 3. Zorg er tijdens de inspectie voor dat de stofhoezen zich in een goede staat bevinden. Indien er barsten of breuken aangetroffen worden op deze beschermkappen, moeten ze onmiddellijk vervangen worden.
 4. Wanneer er nieuwe reserveonderdelen gemonteerd worden, is het noodzakelijk om het aandraaimoment toe te passen dat opgegeven is door de fabrikant.
 5. Om defecten te herstellen kunt u geleidepennen voor remklauwen in één set samen met stofhoezen, plastic hulzen en beugels kopen.
 6. Nadat de eenheid gemonteerd is, dient u ervoor te zorgen dat de bevestigingsmiddelen even vrij kunnen bewegen als voordien en dat alle componenten correct werken.

Defecten aan geleidepennen voor remklauwen – oorzaken en gevolgen

 • Corrosievlekken. Deze treden op vanwege blootstelling aan vocht en vuil, gewoonlijk door een gescheurde stofhoes. Een andere oorzaak van oxidatie is een verkeerd smeermiddel. Er zijn geen duidelijke symptomen die op een dergelijke beschadiging wijzen: het kan enkel gedetecteerd worden tijdens een inspectiebeurt.
 • Vervorming. Dit wordt meestal veroorzaakt door belastingen op de wielen tijdens het rijden over oneffen ondergronden. Hiertoe tellen bijvoorbeeld vibraties en inslagen. Symptomen van dit defect zijn componenten die soms vast komen te zitten, evenals piepende of andere vreemde geluiden. Daarnaast bestaat er een hoge kans op ongelijkmatige en voortijdige slijtage van de remschijven.
 • Beschadigde schroefdraad. Dit gebeurt wanneer de elementen te strak aangespannen worden tijdens de montage, waardoor ze loskomen. U kunt dan speling in de remklauw en kloppende geluiden waarnemen.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Bij onze online winkel kunt u geleidepennen voor remklauwen tegen betaalbare prijzen kopen. De producten die in onze catalogus aangeboden worden, zijn relatief goedkoop. Er gelden speciale aanbiedingen op vele artikelen dankzij welke u geld kunt besparen. Laat te hoge prijzen achter u – bestel vandaag kwalitatief hoogwaardige onderdelen online.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg