loader
Even geduld, a.u.b.dotted

RUITENWISSER RUBBER

Auto Ruitenwisser rubber Top-kwaliteit voor een topprijs
Ruitenwisser rubber - populaire fabrikanten
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Ruitenwisser rubber met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Ruitenwisser rubber binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Ruitenwisser rubber
 • Auto Ruitenwisser rubber onderdelen via PayPal betaald
 • Voertuig Ruitenwisser rubber onderdelen via Master card betaald
 • Wagen Ruitenwisser rubber onderdelen via Visa betaald
 • Motorvoertuig Ruitenwisser rubber onderdelen via Ideal betaald
 • Auto Ruitenwisser rubber reserve onderdelen via Wire betaald
 • Voertuig Ruitenwisser rubber onderdelen via Factuur Klarna betaald

Vervang een Ruitenwisser rubber onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Ruitenwisser rubber

Wisserbladrubbers garanderen propere ruiten, wat uiteraard belangrijk is om een goed zicht te behouden. Als ze samen gebruikt worden met ruitenwisservloeistof van hoge kwaliteit, kunnen ze vuil snel elimineren zonder enige vlekken na te laten.

6 tips voor onderhoud en vervanging van wisserbladrubbers

 1. Wisserbladrubbers moeten gemiddeld elke zes maanden vervangen worden. Gewoonlijk duurt het zo lang om hun elasticiteit te verliezen.
 2. In de winter is het aan te raden om de wisserbladrubbers regelmatig te verwijderen en ze te reinigen in warm water. Ze moeten nadien volledig gedroogd worden alvorens ze weer te bevestigen.
 3. As uw voertuig tijdens de winter langdurig buiten staat, is het aan te raden om de ruitenwisserbladen te verwijderen en ze binnen op te slaan.
 4. De wissers mogen niet zonder ruitenwisservloeistof gebruikt worden, aangezien dit de elastiek beschadigt.
 5. Het is aan te raden om ijskrabbers en andere gespecialiseerde instrumenten te gebruiken om ijs en sneeuw te verwijderen, in plaats van het ruitenwissersysteem in te schakelen.
 6. Als de voorruit erg vuil is, is het beter deze met de hand te reinigen, in plaats van met het ruitenwissersysteem.

Defecten aan ruitenwisserbladen, symptomen en oorzaken

 • Slijtage - kan veroorzaakt worden door de wissers te gebruiken zonder wisservloeistof. Beschadigde wisserbladrubbers reinigen de ruit niet zo efficiënt.
 • Verlies aan elasticiteit - dit gebeurt gewoonlijk wanneer het voertuig voor lange tijd niet gebruikt werd. Wanneer dit gebeurt, worden de onderdelen niet strak genoeg tegen het oppervlak geduwd, en kunnen ze daarom hun functies niet correct uitvoeren.
 • Barsten - wordt gewoonlijk veroorzaakt door ijs te proberen verwijderen met de wissers, of door het gebruik van de wissers op een droge voorruit. Dit probleem kan gewoonlijk opgemerkt worden door vuile strepen die op de ruit achterblijven na het reinigen.
 • Vervorming - wordt vaak veroorzaakt door langdurige blootstelling aan rechtstreeks zonlicht. Hoge temperaturen kunnen het rubber doen smelten. Dit probleem kan opgemerkt worden door het onderdeel te inspecteren, of wanneer er vuile gebieden achterblijven op de ruit.

Auto-Onderdelen24.nl is een ideale plaats om auto-onderdelen te kopen

In onze online winkel kunt u goedkoop en snel wisserbladrubbers kopen. De specialisten van de online Auto-Onderdelen24.nl klantendienst zijn steeds bereid om u te helpen de juiste auto-onderdelen te kiezen. Onze prijzen zijn erg betaalbaar. Tijdens onze regelmatige promoties kunt u al het nodige voor de reparatie van uw voertuig bestellen aan een nog goedkopere prijs. Word onze klant en begin nu met winkelen naar auto-onderdelen vanuit het comfort bij u thuis.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg