catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

CARTERPAKKING SET

Auto Motorblokpakking Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Motorblokpakking met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Carterpakking set binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Carterpakking set
 • Auto Carterpakking set onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Motorblokpakking vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Carterpakking set onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Motorblokpakking onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Motorblokpakking onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Pakkingsset motorblok onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Carterpakking set reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Carterpakking set onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Carterpakking set

Carterpakkingen worden tussen het cilinderblok en de carterpan geplaatst. Ze maken de montage luchtdicht en voorkomen dat er smeermiddel lekt.

5 weetjes voor gebruik en vervanging ervan

 1. De voorwerpen moeten worden vervangen, zodra ze hun werkzame eigenschappen verliezen en telkens wanneer u de motor reviseert. De onderdelen zijn verbruiksartikelen en kunnen niet opnieuw gebruikt worden. Fabrikanten stellen er geen vaste levensduur voor vast.
 2. Het is aan te raden om nieuwe artikelen bij een garage te laten plaatsen, waar men de door de fabrikant aanbevolen procedure opvolgt. Het is met name belangrijk om een specifiek aandraaimoment aan te wenden tijdens de montage van de eenheid.
 3. Tijdens het vervangen van de carterpakking is het noodzakelijk om alle bevestigingsmiddelen te onderzoeken. Het is beter om nieuwe onderdelen te gebruiken, indien de schroefdraad versleten is of wanneer er corrosievlekken zichtbaar zijn.
 4. Alvorens een reserveonderdeel te monteren dient u de carterpan te reinigen en te ontvetten.
 5. Het is noodzakelijk om enkel het type motorolie dat door de autofabrikant aanbevolen wordt te gebruiken, teneinde de levensduur van het auto-onderdeel te verlengen. Bovendien moet de technische vloeistof tijdig vervangen worden en dient men het vloeistofpeil in het oog te houden.

Defecten aan carterpakkingen – oorzaken en gevolgen

 • De rubberen elementen zijn niet meer elastisch. Dit is het resultaat van voortdurende blootstelling aan brandstof en smeermiddel evenals regelmatige temperatuurswijzigingen. De montage is niet langer luchtdicht en er lekt olie uit. De sporen hiervan kunnen opgemerkt worden tijdens gepland onderhoud aan het voertuig.
 • Scheuren en barsten. Deze worden vaak veroorzaakt door een abnormaal hoge druk in de eenheid. In het geval van aanzienlijke beschadiging daalt het peil van het smeermiddel snel, wat kan resulteren in oververhitting van de motor.
 • Vervorming. Dit kan veroorzaakt worden door een ondeugdelijke montage van het onderdeel, maar ook door inslagkracht op de carterpan. Dit defect gaat gepaard met een afname van de druk in het systeem en van het oliepeil. Het desbetreffende waarschuwingslampje op het dashboard brengt u hiervan op de hoogte.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Wilt u de beste online deals vinden en besparen op het onderhoud aan uw auto? Bij Auto-Onderdelen24.nl is dit mogelijk. We bieden een ruim aanbod aan hoogwaardige auto-onderdelen tegen lage prijzen. En we houden vaak aanbiedingen op vele artikelen. Plaats nu meteen uw bestelling bij onze online winkel om een carterpakking of andere auto-onderdelen goedkoop en snel te kopen.

Motorblokpakking Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg