catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg

Auto Gaspedaal positiesensor Online catalogus

Auto Gaspedaal sensor Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Gaspedaal sensor met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Sensor gaspedaalpositie binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Gaspedaal positiesensor
 • Auto Sensor gaspedaalpositie onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Gaspedaal module vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Gaspedaal positiesensor onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Gaspedaal sensor onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Gaspedaal sensor onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Gaspedaal set onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Gaspedaal positiesensor reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Gaspedaal positiesensor onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Gaspedaal positiesensor

Een gaspedaal bepaalt de aanvoer van het brandstof-luchtmengsel door de stand van de gasklep aan te passen. Hoe meer kracht een bestuurder uitoefent op het pedaal, hoe meer de gasklep opengeklapt wordt.

5 weetjes over onderhoud en vervanging van een gaspedaal

 1. Een gaspedaal kent geen specifieke levensduur en wordt daarom enkel vervangen wanneer het defect is.
 2. Probeer niet al te snel op te trekken. Een agressieve rijstijl heeft een negatieve invloed op de levensduur van de meeste onderdelen, waaronder ook het gaspedaal.
 3. We adviseren u om specialisten van een garage om hulp te vragen voor de montage van een nieuw gaspedaal, aangezien het proces professionele uitrusting vereist en heel uitdagend is. Een reden hiervoor is dat het herstellen van een elektronisch onderdeel een grondig onderzoek aan de sensoren en de regeleenheid vereist.
 4. De oorzaak van een defect aan een gaspedaal kan bestaan in vuil op de contactrails. Dit kan enkel geïnspecteerd en hersteld worden nadat de eenheid uit elkaar genomen is.
 5. Neem in aanmerking dat een elektronisch apparaat, in tegenstelling tot een mechanisch toestel, gekenmerkt wordt door een kleine vertraging alvorens de motor reageert op de bediening.

Vaak voorkomende defecten aan gaspedalen – oorzaken en gevolgen

 • Ten gevolge van een elektronisch defect gescheurde of verbrande kabels. Dit is gewoonlijk het resultaat van kortsluiting in het boordnet. Als dit het geval is, zal het desbetreffende lampje op het dashboard beginnen te branden. Dit defect kan resulteren in een sterk vertraagde reactie van de motor op een wijziging van de stand van het pedaal of onverwacht optrekken van de auto.
 • Een gescheurde gaskabel en andere schade aan het mechanische onderdeel. Een scheur in de kabel wordt doorgaans veroorzaakt door een onjuiste montage. Als dat gebeurt, kan het pedaal niet werken. Een kabel kan ook vast komen te zitten vanwege vervuiling met water of vuil. In zo'n geval moet er een duidelijk meer kracht uitgeoefend worden om het pedaal in te drukken.
 • Versleten kunststoffen bussen of vervormde springveren. Deze defecten zijn beide te wijten aan natuurlijke slijtage, veroorzaakt door voortdurende wrijving. De defecten gaan gewoonlijk gepaard met piepgeluiden of het blokkeren van het pedaal.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Onze online winkel voert een ruim aanbod aan hoogwaardige auto-onderdelen van betrouwbare merken tegen lage prijzen. We houden voortdurend speciale aanbiedingen op vele artikelen. Plaats een online bestelling en koop een gaspedaal of welk artikel u ook nodig hebt voor reparatie aan een auto goedkoop en moeiteloos bij onze online winkel of via onze mobiele app.

Gaspedaal sensor voor