catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg

Auto Deurcontact schakelaar Online catalogus

Auto Deurschakelaar Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Deurschakelaar met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Deurschakelaar binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Deurcontact schakelaar
 • Auto Deurschakelaar onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Deurcontact schakelaar vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Deurcontact schakelaar onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Deurschakelaar onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Deurschakelaar onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Deurschakelaar onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Deurcontact schakelaar reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Deurcontact schakelaar onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Deurcontact schakelaar

Een portierschakelaar is een apparaatje dat de instapverlichting van een voertuig inschakelt wanneer er een portier geopend wordt. Elke deur is uitgerust met een exemplaar om te garanderen dat het behulpzame licht inschakelt wanneer men bij een voertuig in- en uitstapt.

5 weetjes voor het vervangen van een portierschakelaar

 1. De schakelaar voor de instapverlichting heeft geen bepaalde levensduur en wordt daarom enkel vervangen wanneer deze stopt met werken.
 2. Als het licht niet inschakelt wanneer een deur opent, dient u eerst de verlichting zelf te controleren op met het oog zichtbare problemen. Vervang indien nodig het defecte onderdeel. Dit kan bijvoorbeeld de lamp zijn.
 3. Alvorens u de portierschakelaar demonteert, dient u de negatieve kabel van de accu los te koppelen.
 4. Het verwijdergereedschap dient gekozen te worden met het oog op de afmetingen van desbetreffend onderdeel.
 5. Houd er rekening mee dat een nieuw onderdeel mogelijk niet correct werkt als er sporen van corrosie op de fitting te vinden zijn. Aanwezige corrosievlekken moeten weggepoetst worden.

Vaak voorkomende defecten aan portierschakelaars – oorzaken en gevolgen

 • Oxidatie van de contacten. Dit gebeurt wanneer er vocht en vuil in het toestel terechtkomen. Het probleem kan opgemerkt worden wanneer het licht niet inschakelt wanneer er een bepaalde deur geopend wordt.
 • Beschadigde behuizing. Dit is het gevolg van mechanische beschadiging, bijvoorbeeld bij onvoorzichtig gebruik van gereedschap tijdens werkzaamheden aan het interieur van het voertuig. Een symptoom van dit probleem is dat het licht helemaal niet wil inschakelen.
 • Een blokkerende knop. Dit kan gebeuren wanneer een voertuig langdurig buiten staat bij zware regenval. Water en vuil kunnen het toestel vervuilen en zodoende het circuit openhouden, wat er op zijn beurt voor zorgt dat het licht niet wil uitschakelen.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Bij onze online winkel kunt u portierschakelaars en andere onderdelen van de beste fabrikanten kopen. Al onze producten komen met een garantie, die de hoge kwaliteit ervan onderstreept. Onze prijzen zijn betaalbaar en we houden regelmatig aanbiedingen waardoor het onderhoud aan uw auto geen gat in uw zak hoeft te betekenen. U kunt het juiste onderdeel met enkele muisklikken vinden op onze website of onze handige mobiele app. Een online bestelling plaatsen gaat snel en gemakkelijk. De specialisten van onze klantenservice beantwoorden daarnaast met plezier al uw vragen over de kenmerken van de producten. Bezoek Auto-Onderdelen24.nl vandaag om waar voor uw geld te krijgen en hoogwaardige aankopen te ontvangen zonder uw huis te hoeven verlaten.

Deurschakelaar voor