catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg

Auto Cilinderslot Online catalogus

Auto Slotcilinder Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Slotcilinder met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Slotcilinder set binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Cilinderslot
 • Auto Slotcilinder set onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Cilinderslot vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Slot cilinder onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Slotcilinder onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Slotcilinder onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Slotcilinder onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Slot cilinder reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Cilinderslot onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Cilinderslot

Een cilinder voor een deurslot is het voornaamste onderdeel van het mechanisme dat de autodeuren en de achterklep vergrendelt. Het werkt door de sleutel om te draaien, mits alle elementen op de sleutel overeenkomen met die in de cilinder.

6 weetjes voor gebruik en vervanging ervan

 1. Vervang het onderdeel wanneer het stuk is. Het heeft geen vaste levensduur.
 2. Als u niet over de nodige vaardigheden beschikt om deze taak uit te voeren, kunt u het beste bij een garage langsgaan. Tot de werkzaamheden behoren het verwijderen van de deurbekleding en nadien het correct herbevestigen van alle elementen.
 3. Smeer het onderdeel in om te voorkomen dat het vast komt te zitten, met name wanneer de winter in aantocht is. Let erop dat u eerst de resten van oud smeermiddel van het artikel wegpoetst.
 4. Controleer af en toe de staat van het onderdeel. Plaats hiervoor de sleutel in het slot en probeer deze omhoog en omlaag te bewegen. Als er speling merkbaar is, kan de cilinder spoedig defect raken. Bestel indien nodig een set voor de cilinders van deursloten. Deze sets bevatten onderdelen voor alle deuren.
 5. Als u de deur niet kunt openen omdat het slot weigert, is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. De specialisten openen de deur voorzichtig zonder het lakwerk van de carrosserie te beschadigen. Nadien moet er onmiddellijk een nieuw onderdeel geplaatst worden.
 6. Gebruik geen vreemde objecten om het voertuig te proberen te ontgrendelen.

Defecten aan cilinders voor deursloten – oorzaken en gevolgen

 • Mechanische schade aan het beschermende sluitstuk. De veer die sluit wanneer de sleutel eruit gehaald wordt kan bijvoorbeeld breken ten gevolge van inslagkracht. In dit geval stopt het sluitstuk met werken en beschermt hij het mechanisme niet meer tegen het binnendringen van vuil. Dientengevolge raakt de cilinder sneller defect. Dit defect kan opgemerkt worden tijdens een inspectie.
 • Blokkade. Dit kan veroorzaakt worden door het binnendringen van vocht, wat tot corrosie leidt. In dit geval wordt het moeilijk om de sleutel in het slot te steken, te draaien en er weer uit te halen.
 • Mechanische schade door een poging tot inbraak. In dit geval is het normaal gesproken onmogelijk om de auto te vergrendelen of ontgrendelen.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Verkiest u het om reserveonderdelen online te kopen? Bezoek dan de online winkel Auto-Onderdelen24.nl. Hier kunt u alles wat u nodig hebt voor reparaties aan uw auto goedkoop bestellen. We hanteren betaalbare prijzen die zelfs nog lager worden in het geval van aanbiedingen. Als u assistentie nodig hebt bij de keuze van een geschikt product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het kopen van een cilinder voor een deurslot en andere wisselstukken en ze regelen de verzending meteen.

Slotcilinder voor