catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

PORTIER EN ONDERDELEN

Auto Deur Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Deur met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Portier en onderdelen binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Portier en onderdelen
 • Auto Portier en onderdelen onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Deur vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Portier en onderdelen onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Deur onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Deur onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Portier onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Portier en onderdelen reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Portier en onderdelen onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Portier en onderdelen

Met behulp van deuren kunnen de bestuurder en de passagiers in voertuigen instappen. Aan de onderkant van de deurpost bevinden zich gewoonlijk dorpels die de carrosserie beschermen tegen beschadiging. Deze kennen tevens een decoratieve functie.

7 weetjes voor gebruik en vervanging ervan

 1. Vervang deze onderdelen wanneer ze ernstig beschadigd zijn. Ze hebben geen vaste levensduur.
 2. Als er krassen of andere defecten op het lakwerk van een voertuig zichtbaar worden, moet de deklaag zo snel mogelijk hersteld worden om corrosie te voorkomen. Hiervoor moet het oppervlak gepolijst en met lak bedekt worden.
 3. Smeer de scharnieren van de portieren regelmatig. Dit voorkomt dat de deuren kraken bij het openen. Elastische afdichtingen kunnen behandeld worden met chemische middelen.
 4. Om de dorpels tegen spaanders en krassen te beschermen kunt u ze bedekken met een lakbeschermingsfolie.
 5. Probeer de zijkant van de carrosserie niet met een droge doek schoon te maken. Daarbij zouden schurende deeltjes de deklaag kunnen beschadigen, wat slecht is voor de uitstraling van het voertuig. Bovendien is het af te raden om extreem heet water te gebruiken.
 6. Als u niet over de nodige ervaring beschikt voor de reparatiewerkzaamheden, is het raadzaam om een servicecentrum te bezoeken en daar nieuwe onderdelen te laten plaatsen. Neem in aanmerking dat de montage, al naargelang het ontwerp van de auto, bepaalde bijzonderheden met zich mee kan brengen. Conventionele en schuifdeuren worden bijvoorbeeld met behulp van hengsels bevestigd, terwijl vleugel- en schaardeuren door middel van scharnieren vastgemaakt zijn.
 7. Houd er rekening mee dat het eigenhandig aanbrengen van aanpassingen aan het openingsmechanisme van de deur verboden kan zijn door de autofabrikant en de verkeerswetgeving.

Defecten aan deuren, dorpels en zijpanelen van de carrosserie – oorzaken en gevolgen

 • Losse scharnieren en bevestigingsmiddelen voor dorpels. Dit gebeurt wanneer een wagen langdurig gebruikt wordt of als resultaat van inslag, en het veroorzaakt speling. De deur begint te kraken en past niet goed in de post. Er komt vuil van de straat in de auto terecht.
 • Perforatiecorrosie. Dit treedt met name op als de carrosserie-onderdelen niet regelmatig genoeg schoongemaakt en gepolijst worden. Dit defect komt het vaakst voor bij voertuigen die het hele jaar door buiten verblijven. Men kan corrosievlekken met het blote oog waarnemen.
 • Mechanische schade aan onderdelen van de zijkant van de carrosserie. Dit wordt meestal veroorzaakt door gebruik van het voertuig op onverharde ondergronden, door onvoorzichtig parkeren of door een ongeval. Kunststoffen elementen kunnen breken en metalen onderdelen kunnen vervormd raken. Een visuele inspectie onthult deze problemen.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om auto-onderdelen te kopen

Wilt u deuren, dorpels en andere onderdelen van de zijkant van de carrosserie tegen betaalbare prijzen kopen? Bezoek dan Auto-Onderdelen24.nl. Bij onze online winkel vindt u een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en goedkope producten van betrouwbare merken. Daarnaast houden we vaak aanbiedingen die u helpen te besparen. De specialisten van onze klantenservice beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot de producten. Plaats nu meteen uw bestelling online tegen de gunstigste voorwaarden en ontvang alles wat u nodig hebt voor reparaties aan uw voertuig binnen een mum van tijd.

Deur Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg