PIAGGIO onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw PIAGGIO?

Onderdeel PIAGGIO PORTER
PORTER Van 12.1992
Auto-onderdelen PIAGGIO APE
APE Van 01.1971
PIAGGIO Auto onderdelen online

Automaterialen voor PIAGGIO

Piaggio is een Italiaans merk, waaronder lichte motorvoertuigen en motorvoertuigen met twee wielen worden gemaakt. De geschiedenis van dit merk begon in 1884, toen de ondernemer Rinaldo Piaggio zijn eigen kleine bedrijf opzette. Tegenwoordig bezit het bedrijf 6 onderzoeks- en ontwikkelingscentra, en worden de producten aangeboden in meer dan 50 wereldlanden.


De Piaggio voertuigen

Het Italiaanse bedrijf begon met de productie van de auto’s in het midden van de twintigste eeuw. Hiervoor werden Piaggio onderdelen gemaakt voor het maken van vliegtuigen voor civiele en militaire luchtvaart, en eerder voor de productie van locomotieven en motorboten.

Eén van de meest populaire voertuigen in het aanbod van het bedrijf is het lichte commerciële voertuig Ape, met drie wielen. Tegenwoordig wordt het geproduceerd in India, waar dit model gebruikt wordt als een tuktuk. Bovendien worden er onder het merk Piaggio, minivans, busjes, chassis trucks, vrachtwagens en pickups gemaakt.


Voordelen van Piaggio voertuigen

  • Compact formaat. Piaggio voertuigen zijn niet groot. De lengte van de Porter minivan is bijvoorbeeld maar 3400 mm, en de breedte is 1395 mm. De lengte van Ape 50 is nog minder, maar 2660 mm. Hierdoor kunnen de auto’s van het merk vrij bewegen door smalle straten in de stad, van baan wisselen als het druk en taken uitvoeren die niet mogelijk zijn met grote wagens.
  • Stuurbaarheid. Licht (voor commerciële voertuigen) gewicht en draairadius (3,7-4 m) zorgen dat deze wagens goederen kunnen leveren naar gebouwen die moeilijk te bereiken zijn.
  • Capaciteit voor hoge belasting en een ruime bagageruimte. Sommige versies zijn ontworpen voor het transporteren van belastingen van 1100 kg en het volume van hun bagageruimte kan 3,000l zijn.
  • Zuinig en milieuvriendelijk. Auto’s van het merk hebben kleine motoren met een volume van 0,7-1,3 l die passen bij de huidige Europese milieustandaarden. Extra-urban brandstofverbruik komt niet hoger dan 6 l per 100 km. Bovendien vindt u in het assortiment van het merk ook het elektrische commerciële voertuig Electric Pianale Fisso. De belastingscapaciteit is 520 kg, het kan tot 55 kpu rijden en de accucapaciteit is 98 km.

De beste Piaggio bestanddelen

Commerciële voertuigen hebben de juiste bestanddelen nodig – betrouwbaar maar voordelig. U kunt deze met gemak vinden in onze online shop. We bieden:

  • Piaggio bestanddelen tegen een betaalbare prijs. Verscheidene aanbiedingen en kortingen zullen u helpen bij het besparen van geld.
  • Neem contact op met onze specialisten voor hulp. Ze zijn altijd online en klaar om u te helpen bij het kiezen voor het juiste bestanddeel.
  • Bespaar op levering. Als u bijvoorbeeld remblokken samen koopt met remschijven, hoeft u niet twee keer leveringskosten te betalen. De bestelling zal in één pakket geleverd worden.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg