LAMBORGHINI onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw LAMBORGHINI?

Personenauto-delen LAMBORGHINI GALLARDO
GALLARDO Van 08.2003
Onderdeel LAMBORGHINI DIABLO
DIABLO Van 01.1990
Auto reserveonderdelen LAMBORGHINI MURCIÉLAGO
MURCIÉLAGO Van 11.2001
Automaterialen LAMBORGHINI AVENTADOR
AVENTADOR Van 04.2011
Onderdelen LAMBORGHINI HURACÁN
HURACÁN Van 05.2014
Automobiel onderdelen LAMBORGHINI ESPADA
ESPADA Van 01.1968
Automobiel onderdelen LAMBORGHINI URRACO
URRACO Van 01.1974
LAMBORGHINI Auto onderdelen online

Automaterialen voor LAMBORGHINI

Automobili Lamborghini SpA is een bekende Italiaanse fabrikant van supercars. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van Audi AG.

Auto's van Lamborghini

Het bedrijf werd opgericht door Ferruccio Lamborghini, de rijke eigenaar van het trekker productiebedrijf en een groot liefhebber van sportwagens. In 1963 besloot hij om de productie van door hem ontworpen sportwagens op te starten.

De indrukwekkende dynamische prestaties en het vermogen van Lamborghini's zijn alom bekend. Veel kenners beschouwen het originele ontwerp als kenmerk van dit supercars merk, ontwikkeld door de gerenommeerde studio's Italdesign, Bertone, Zagato en Touring. In 1998 werd de autobouwer eigendom van het Volkswagen concern, en in het bijzonder van haar dochteronderneming Audi AG.

Lamborghini-modellen bestaan voornamelijk uit roadsters en coupes.

Pluspunten van Lamborghini
  • originele herkenbare vormgeving;
  • hoogwaardige interieurbekleding;
  • uitstekende behandeling;
  • onberispelijke stabiliteit op het wegdek;
  • een comfortabele passagierscompartiment;
  • snelle acceleratie naar 100 km/u.

De basisuitrusting van de moderne Lamborghini-modellen bestaat uit een cd-audio-systeem met ondersteuning voor MP3, licht- en regensensoren, evenals de computer en het navigatiesysteem aan boord. De auto's worden uitgerust met een stabilisatiesysteem voor airbags en ABS-systeem.

De beste auto-onderdelen voor Lamborghini

Voor het oplossen van problemen van een supercar moeten de accessoires van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Gebruik van lage kwaliteit onderdelen kan aanzienlijke vermindering van de dynamische eigenschappen van de auto tot gevolg hebben. In onze online winkel kunt u de juiste onderdelen voor Lamborghini kopen van toonaangevende fabrikanten. Snelle levering in elke plaats zal u in staat stellen om uw sportwagen in een mum van tijd te herstellen.

Onze adviseurs helpen u de benodigde onderdelen voor uw Lamborghini te selecteren en met bestelproces. Voor elke aankoop van onderdelen kunt u elke geschikte betaalmethode kiezen.

In onze catalogus vindt u de beste kwaliteit auto-onderdelen voor uw supercar!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg