ISUZU onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ISUZU?

Wisselstukken ISUZU D-MAX
D-MAX Van 05.2002
Onderdelen ISUZU TROOPER
TROOPER Van 01.1983
Personenauto-delen ISUZU MIDI
MIDI Van 06.1988
Automaterialen ISUZU CAMPO
CAMPO Van 04.1977
Wisselstukken ISUZU GEMINI
GEMINI Van 10.1984
Personenauto-delen ISUZU IMPULSE
IMPULSE Van 01.1990
Wisselstukken ISUZU PIAZZA
PIAZZA Van 06.1981
ISUZU Auto onderdelen online

Automaterialen voor ISUZU

Isuzu is een bedrijf waarvan de oprichting het begin was van de geschiedenis van de Japanse auto-industrie. De autobouwer heeft haar hoofdkantoor in Tokio. Isuzu's specialiteit is de productie van voertuigen met een dieselmotor. Isuzu auto's maken gebruik van moderne technologie, waardoor ze de meest zuinige en milieuvriendelijke zijn.

Auto's van Isuzu

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1916. Twee jaar later zag de eerste auto van Isuzu het licht. In 1922 werd de personenauto A-9 uitgebracht. In 1936 ontwikkelde de automaker een eigen aggregaat. Lange tijd was het bedrijf de enige fabrikant van dieselauto's in Japan.

Na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf verbeterde motoren te produceren, die in auto's en vrachtwagens van de eigen productie werden geïnstalleerd. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de milieuvriendelijkheid van hun auto. Tegenwoordig worden Isuzu voertuigen uitgerust met actieve hybride motoren en worden bij het ontwerp van voertuigen de laatste technische ontwikkelingen gebruikt om de negatieve impact op het milieu te minimaliseren.

De afgelopen 20 jaar worden gekenmerkt door de samenwerking van het Isuzu bedrijf met de General Motors Corporation. Tegenwoordig is het Japanse bedrijf één van 's werelds grootste autofabrikanten. De productielijn van het bedrijf heeft pickups, SUV's, bussen en vrachtwagens.

5 Isuzu modellen
 1. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 2. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 3. ISUZU TROOPER (UBS) 2.2 D 4WD
 4. ISUZU TROOPER (UBS) 2.6 4WD
 5. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD 4WD
Pluspunten van Isuzu
 • kosten efficiëntie;
 • goede rijprestaties;
 • hoge kwaliteit van koelsysteem van de motor;
 • duurzaamheid;
 • makkelijk in onderhoud;
 • hoog veiligheidsniveau;
 • ergonomisch interieur;
 • hoge assemblage kwaliteit;
 • eenvoudige bediening.

Tegenwoordig wordt het Isuzu assortiment vertegenwoordigd door moderne auto's, apparatuur waaronder airconditioning, audiosysteem, verwarmde spiegels en verschillende andere opties.

De beste Isuzu auto-onderdelen

Het is uiterst belangrijk voor elke automobilist, dat het voertuig is altijd rijklaar is. Als uw auto moet worden gerepareerd, kunt u in onze online winkel reserveonderdelen voor uw Isuzu kopen. Vanwege het ruime assortiment aan producten en het handige zoeksysteem kunt u in slechts een paar minuten de gewenste onderdelen voor elk model vinden. De gekwalificeerde specialisten van onze helpdesk staan altijd klaar om advies voor het maken van een keus te verstrekken.

Alleen hoogwaardige Isuzu onderdelen kunnen de juiste werking van het voertuig garanderen. Wij werken rechtstreeks met de fabrikant en onze producten zijn daarom origineel en betaalbaar. Het bij ons kopen van auto-onderdelen stelt u in staat om defecten aan uw auto snel en tegen een betaalbare prijs te verhelpen!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg