HUMMER onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw HUMMER?

Auto reserveonderdelen HUMMER HUMMER H1
HUMMER H1 Van 01.1992
Auto reserveonderdelen HUMMER HUMMER H3
HUMMER H3 Van 04.2005
Wisselstukken HUMMER HUMMER H2
HUMMER H2 Van 08.2002
HUMMER Auto onderdelen online

Automaterialen voor HUMMER

Hummer is een Amerikaans automerk dat krachtige terreinwagens maakte tussen 1992 en 2010. IN de eerste instantie hoorde het merk bij het bedrijf AM General, maar in 1998 werd het gekocht door General Motors Corporation.


De Hummer voertuigen

De eerste terreinwagen die gemaakt werd onder het merk Hummer werd gebaseerd op de legertruck HMMWV. Deze auto was op sommige punten anders dan zijn voorganger: hij had geen bepantsering, een andere kleur en een aircosysteem, betere geluidsisolatie en bekleding. De modellen hierna werden gebouwd op de General Motors platforms. De productie vond over de jaren plaats in de VS, China, Rusland en de Zuid-Afrikaanse Republiek. Er werden ook Hummer onderdelen vervaardigd.

Het assortiment van het bedrijf omvat alleen krachtige terreinwagens en pickup trucks. De beschikbare carrosseriestijlen zijn modellen met een hardtop of een zacht convertible dak met vier of vijf deuren. De Alpha versie heeft twee achterdeuren. Op privé bestelling waren er ook limousine versies beschikbaar, gebaseerd op het H2 model, met zitplaatsen voor wel 22 mensen.


Voordelen van de Hummer voertuigen

  • Uitstekende prestaties op ruw terrein. De rijhoogte was bij de eerste modellen wel 406 mm, het verbrede spoor van de as was 1819 mm, en met de krachtige motor kon de auto door 76 cm water rijden en in een hoek van 56 graden de heuvel oprijden. De druk van de banden kon aangepast worden door op een knop in de cabine te drukken, waardoor de auto het op zand, modder en asfalt even goed deed.
  • Opvallend design van de carrosserie. De Hummer voertuigen zien er anders uit dan andere terreinwagens. In het begin kwam hun uitstraling overeen met hun doel, en hadden ze dezelfde karakteristieken als militaire voertuigen: grote wielen, rechte lijnen, panelen van de carrosserie vastgemaakt met ontblote klinknagels. Door het ruwe en praktische design, viel de Н1 in de smaak bij vele mensen. De ontwerpers bewerkten het exterieur van de latere modellen, waardoor de auto er rustiger en burgerlijke uitzag, maar met behoud van het algemene concept.
  • Ruime cabine en bagageruimte. Er kunnen vijf grote mensen comfortabel in de auto zitten. De grote van de kofferbak is in sommige kofferbakken 2452 l.
  • Hoog comfortgehalte. De stoelen zijn comfortabel met goede ondersteuning, afgewerkt met leer en veel verstelbare posities. De hydraulische stuurbekrachtiging maakt het makkelijker om de controle te behouden op ruwe wegen. De klimaatcontrole in twee zones zorgt dat de temperatuur comfortabel blijft en dat het in de auto niet te vochtig wordt, wat het weer ook is. Door de ophanging is rijden over ruw terrein gemakkelijk.

De beste Hummer bestanddelen

Een krachtig voertuig heeft betrouwbare componenten nodig. U koopt deze in onze online shop. Onze voordelen:

  • We bieden u Hummer bestanddelen met een aanzienlijke korting.
  • We bieden een langetermijn garantie voor ieder reservebestanddeel.
  • We werken iedere werkdag tussen 8:00 en 22:00. U kunt online bestellen wanneer het handig is voor u.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg