GENESIS onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw GENESIS?

Personenauto-delen GENESIS G90
G90 Van 09.2016
GENESIS Auto onderdelen online

Automaterialen voor GENESIS

Genesis is een Zuid-Koreaans merk, wat gebruikt wordt door de Hyundai Motor group om luxe voertuigen te produceren, met name sportieve berlines. Het werd officieel opgericht in 2015.


De Genesis voertuigen

De geschiedenis van het merk is nauw verbonden met de lancering van de sportieve berline Hyundai Genesis in 2008, die in 2003 in ontwikkeling was gegaan met het idee om een perfecte sportieve berline te maken, met aandrijving op de achterwielen. De ontwikkeling van dit ontwerp duurde meer dan 3 jaar, en voordat de auto in massaproductie ging werd het prototype getest over 800.000 mijlen. Over het algemeen kostte het project $ 500 miljoen. Direct na de lancering kreeg het model een aantal prestigieuze prijzen, zodat besloten werd om een afzonderlijk merk op te richten.

Het assortiment van het merk omvat maar drie berlines, maar ze willen er in 2020 nog meer hebben, een coupé en twee crossovers. Hyundai servicecentra en officiële dealers zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van voertuigen en de distributie van Genesis onderdelen.


Voordelen van de Genesis voertuigen

  1. Veiligheid. Het veiligheidssysteem van het merk, genaamd Smart Sense, is een set intelligente systeem om de chauffeur te ondersteunen, inclusief een automatische noodrem met een sensor voor voetgangers, cruise control, een sensor voor de dode hoek en een systeem wat u in de juiste rijbaan houdt. Zo gaat rijden zo automatisch als mogelijk, en worden er zo min mogelijk menselijke fouten gemaakt.
  2. Uitstekende prestaties. Het on-demand AWD systeem genaamd HTRAC verdeelt het draaimoment tussen de voorste en achterste assen, zodra de wagen op gladde of ruwe wegen rijdt. Zo is er minder kans op slippen en doordraaien, en is de auto stabieler. De adaptieve ophanging GACS verlicht de hobbels als u over slechte wegen rijdt, en zorgt dat u niet gaat slippen als u snel door een bocht gaat.
  3. Comfort. De bestuurdersstoel kan op 22 manieren aangepast worden, en de voorste passagiersstoel kan op 14 manieren aangepast worden, wat zorgt voor optimaal comfort. Deurafdichtingen met drie lagen en dubbel glas in de zijramen zorgen voor zeer kwalitatieve geluidsisolatie. Het Lexicon geluidssysteem met 17 speakers, akoestische lens en roestvrij stalen mazen wordt gekenmerkt door een diep, driedimensionaal geluid. Stoelen en het stuurwiel zijn afgewerkt met Nappa leer, zacht en plezierig om aan te raken.

De beste Genesis bestanddelen

U kunt Genesis bestanddelen in onze online shop aanschaffen tegen een gunstige prijs. Als u gebruik maakt van onze diensten, krijgt u:

  • gekwalificeerde online hulp van onze beste specialisten;
  • aanbiedingen, kortingen, de mogelijkheid van gratis levering;
  • toegang tot een breed aanbod aan luchtfilters, gloeibougies, ruitenwissers, componenten van de motor en ophanging, olie, brandstoffilters en functievloeistoffen.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg