DS onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DS?

Onderdeel DS DS 3
DS 3 Van 04.2015
Onderdeel DS DS 4
DS 4 Van 07.2015
Wisselstukken DS DS 5
DS 5 Van 04.2015
Automaterialen DS DS 7
DS 7 Van 09.2017
DS Auto onderdelen online

Automaterialen voor DS

DS is een Frans merk van luxe auto’s, officieel opgericht door het bedrijf Citroën in 2014. DS voertuigen zijn populair bij de Franse politieke elite: Emmanuel Macron, de Franse president, koos het 7 Crossback model voor zijn inauguratie in 2017.


De DS voertuigen

De geschiedenis van het merk begon in 1955, toen de legendarische Citroën DS werd gemaakt. Later, in 2009, besloot de PSA Peugeot Citroën corporatie om de glorie van het verleden van het model te laten herleven. Eerst werd de lettercombinatie DS gebruikt om de lijn van luxewagens van Citroën te markeren en pas na 5 jaar werd het een eigen merk.

Tegenwoordig zitten er maar een paar auto’s in het assortiment. In Europa zijn er hatchbacks met drie of vijf deuren verkrijgbaar, en convertibles en crossovers. De productie van de voertuigen en DS onderdelen vindt vooral plaats in Frankrijk. De 5LS saloon, 4S hatchback en 6WR crossover worden ook vervaardigd in China en zijn alleen verkrijgbaar op de lokale markt.


Voordelen van de DS voertuigen

  • Stijlvol design. Elegante lijnen van de carrosserie passen bij het opvallende design van de motorkap; elementen van het interieur en exterieur vormen één unit. Bijvoorbeeld, voorlichten gemaakt in de vorm van kristallen worden perfect aangevuld met kristalvormige knoppen op het touchscreen van de centrale console. Kwalitatief leer, natuurlijk hout en Alcantara worden gebruikt voor interieurbekleding.
  • Uistekend zicht. De stoel van de chauffeur staat hoog, en door de panoramische voorruit met een helling van 45 ° kan de chauffeur de weg goed zien. De Actieve LED Vision voorlichten geven plezierig blauw licht en kunnen 180° draaien, waardoor het zicht bij nacht goed is en het exterieur herkenbaar wordt.
  • Een breed aanbod aan innovatieve technologieën. De 7 Crossback crossover heeft twee 12-inch multimedia displays in de cabine. Eén hiervan wordt gebruikt voor navigatie en multimediasystemen, en ook bij het communicatiesysteem van het merk. De andere is een elektronische cluster aan gereedschappen, met een breed aanbod aan persoonlijke instellingen.
  • Zuinigheid. De nieuwe ЕАТ8 achttrapsautomaat zorgt niet alleen dat u snel kunt wisselen van versnelling, maar verlaagt het brandstofverbruik ook met 4% vergeleken met de zestrapsautomaat van de voorgaande generatie. Bovendien omvat het assortiment hybride versies, die veel minder brandstof verbruiken.

De beste DS onderdelen

U kunt DS onderdelen kopen in onze webshop. Onze voordelen zijn:

  • online technische ondersteuning;
  • lange termijn garantie op alle reservebestanddelen, inclusief verbruiksartikelen zoals olie- en brandstoffilters, ruitenwissers, remschijven en remklauwen.
  • vele aanbiedingen en kortingen, zodat u voordelig kwalitatieve autobestanddelen kunt aanschaffen.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg