loader
Even geduld, a.u.b.dotted

Catalogus DAEWOO auto-onderdelen

DAEWOO OE onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DAEWOO?

Onderdelen MATIZ
MATIZ
vanaf 08-1998
Onderdelen DAEWOO KALOS
KALOS
vanaf 09-2002
Auto-onderdelen DAEWOO TACUMA
TACUMA
vanaf 06-2000
Onderdelen catalogus DAEWOO LANOS
LANOS
vanaf 02-1997
Auto-onderdelen DAEWOO NUBIRA
NUBIRA
vanaf 04-1997
Auto onderdelen LACETTI
LACETTI
vanaf 06-1999
Auto-onderdelen DAEWOO EVANDA
EVANDA
vanaf 08-2002
Originele onderdelen DAEWOO NEXIA
NEXIA
vanaf 02-1995
Auto onderdelen LEGANZA
LEGANZA
vanaf 03-1997
Onderdelen ESPERO
ESPERO
vanaf 10-1991
Accessoires MUSSO
MUSSO
vanaf 07-1998
Auto-onderdelen TICO
TICO
vanaf 02-1995
Onderdelen catalogus DAEWOO CIELO
CIELO
vanaf 06-1994
Accessoires DAEWOO MAGNUS
MAGNUS
vanaf 07-1999
Auto onderdelen DAEWOO LUBLIN
LUBLIN
vanaf 04-1997
Auto onderdelen DAEWOO KORANDO
KORANDO
vanaf 01-1999
Onderdelen REXTON
REXTON
vanaf 04-2002
Onderdelen DAEWOO TOSCA
TOSCA
vanaf 02-2006
Accessoires DAEWOO RACER
RACER
vanaf 01-1986
DAEWOO Auto onderdelen online

Automaterialen voor DAEWOO

Daewoo is een gerenommeerd Zuid-Koreaanse merk, dat vandaag de dag niet meer bestaat. Het bedrijf werd opgericht door Kim Woo-jung in maart 1967. Aanvankelijk was de focus gericht op de activiteit in de textielindustrie. Tegenwoordig zijn in de meeste landen Daewoo's te vinden.

Auto's van Daewoo

De Daewoo Company begon in de jaren 1970 met het produceren van voertuigen. De geschiedenis van het merk is zeer bewogen, maar relatief kort geweest. Als gevolg van de wereldwijde financiële crisis in de late jaren 1990, werd het bedrijf verkocht aan het General Motors autoconcern. Het merk is aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 volledig opgehouden te bestaan. Afzonderlijke takken van Daewoo gingen met hun activiteiten door als onderdelen van andere bedrijven, of als zelfstandige bedrijven. Tijdens haar bestaan heeft het bedrijf voornamelijk personenauto's geproduceerd. De Daewoo modellenlijn omvatte sedans, stationwagons, driedeurs en vijfdeurs hatchbacks ontworpen voor diverse soorten automobilisten. De bedrijfswagens waren zowel geschikt voor het vervoer van kleine ladingen als voor het rijden op drukke stedelijke wegen.

Pluspunten van Daewoo

  • stijlvol design;
  • compacte modellen;
  • goede rij-eigenschappen;
  • een comfortabel passagiers compartiment;
  • laag brandstofverbruik;
  • beschikbaarheid en onderhoudsgemak.

Daewoo heeft zich gericht op het verbeteren van de veiligheid van hun auto's. Om lichamelijk letsel bij een ongeval te voorkomen, had het in nieuwe auto frames in de deuren ingebouwd en het dak versterkt. Bij sommige modellen is een polymeer brandstoftank geïnstalleerd met een speciaal ontwerp dat de uitstroom van de brandstof, zelfs als het voertuig over de kop zou slaan, voorkomt. Ook waren Daewoo auto's uitgerust met airbags, zeven-inch high-power vacuüm booster en een vierkanaals ABS-systeem.

De beste Daewoo auto-onderdelen

Daewoo voertuigen nemen één van de leidende posities in de markt van betaalbare voertuigen in. Niet alleen de auto's zelf zijn aantrekkelijke geprijsd, maar ook de onderdelen voor Daewoo. De meeste eigenaren geven de voorkeur aan modellen van dit merk vanwege de servicekosten.

In onze online winkel kunt u onderdelen voor elk Daewoo model kopen. Het uitzoeken van onderdelen zal niet veel tijd en moeite in beslag nemen, vanwege de hoge efficiëntie van onze zoekmachine. Onze consultants zijn goed thuis in de ontwerpkenmerken van alle automerken, en zij zullen u graag helpen bij het vinden van de nodige accessoires. Wij bieden alleen onderdelen van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen aan. Met onze producten kunt u uw Daewoo kostenefficiënt repareren!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg