Om auto-onderdelen voor uw specifieke wagen te kopen, hebben we uw gegevens nodig
of

Onderdelen DAEWOO

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DAEWOO?

Onderdelen DAEWOO NUBIRA
NUBIRA Van ...
Automaterialen DAEWOO LANOS
LANOS Van ...
Auto-Onderdelen DAEWOO MATIZ
MATIZ Van ...
Onderdelen DAEWOO NEXIA
NEXIA Van ...
Automaterialen DAEWOO KALOS
KALOS Van ...
Auto-Onderdelen DAEWOO ESPERO
ESPERO Van 10.1991
Onderdelen DAEWOO TACUMA
TACUMA Van ...
Automaterialen DAEWOO LEGANZA
LEGANZA Van 06.1997
Auto-Onderdelen DAEWOO LACETTI
LACETTI Van ...
Onderdelen DAEWOO EVANDA
EVANDA Van ...
Automaterialen DAEWOO KORANDO
KORANDO Van ...
Auto-Onderdelen DAEWOO MUSSO
MUSSO Van ...
Onderdelen DAEWOO REXTON
REXTON Van ...
Automaterialen DAEWOO LUBLIN
LUBLIN Van ...
Auto-Onderdelen DAEWOO TICO
TICO Van 02.1995
DAEWOO Auto onderdelen online

DAEWOO Automaterialen

Daewoo is een gerenommeerd Zuid-Koreaanse merk, dat vandaag de dag niet meer bestaat. Het bedrijf werd opgericht door Kim Woo-jung in maart 1967. Aanvankelijk was de focus gericht op de activiteit in de textielindustrie. Tegenwoordig zijn in de meeste landen Daewoo's te vinden.

Auto's van Daewoo

De Daewoo Company begon in de jaren 1970 met het produceren van voertuigen. De geschiedenis van het merk is zeer bewogen, maar relatief kort geweest. Als gevolg van de wereldwijde financiële crisis in de late jaren 1990, werd het bedrijf verkocht aan het General Motors autoconcern. Het merk is aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 volledig opgehouden te bestaan. Afzonderlijke takken van Daewoo gingen met hun activiteiten door als onderdelen van andere bedrijven, of als zelfstandige bedrijven. Tijdens haar bestaan heeft het bedrijf voornamelijk personenauto's geproduceerd. De Daewoo modellenlijn omvatte sedans, stationwagons, driedeurs en vijfdeurs hatchbacks ontworpen voor diverse soorten automobilisten. De bedrijfswagens waren zowel geschikt voor het vervoer van kleine ladingen als voor het rijden op drukke stedelijke wegen.

Pluspunten van Daewoo
  • stijlvol design;
  • compacte modellen;
  • goede rij-eigenschappen;
  • een comfortabel passagierscompartiment;
  • laag brandstofverbruik;
  • beschikbaarheid en onderhoudsgemak

Daewoo heeft zich gericht op het verbeteren van de veiligheid van hun auto's. Om lichamelijk letsel bij een ongeval te voorkomen, had het in nieuwe auto frames in de deuren ingebouwd en het dak versterkt. Bij sommige modellen is een polymeer brandstoftank geïnstalleerd met een speciaal ontwerp dat de uitstroom van de brandstof, zelfs als het voertuig over de kop zou slaan, voorkomt. Ook waren Daewoo auto's uitgerust met airbags, zeven-inch high-power vacuüm booster en een vierkanalen ABS-systeem.

De beste Daewoo auto-onderdelen

Daewoo voertuigen nemen één van de leidende posities in de markt van betaalbare voertuigen in. Niet alleen de auto's zelf zijn aantrekkelijke geprijsd, maar ook de onderdelen voor Daewoo. De meeste eigenaren geven de voorkeur aan modellen van dit merk vanwege de servicekosten.

In onze online winkel kunt u onderdelen voor elk Daewoo model kopen. Het uitzoeken van onderdelen zal niet veel tijd en moeite in beslag nemen, vanwege de hoge efficiëntie van onze zoekmachine. Onze consultants zijn goed thuis in de ontwerpkenmerken van alle automerken, en zij zullen u graag helpen bij het vinden van de nodige accessoires. Wij bieden alleen onderdelen van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen aan. Met onze producten kunt u uw Daewoo kostenefficiënt repareren!