Onderdelen voor DAEWOO

DAEWOO onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw DAEWOO?

Wisselstukken DAEWOO NUBIRA
NUBIRA Van 04.1997
Automobiel onderdelen DAEWOO LANOS
LANOS Van 02.1997
Automobiel onderdelen DAEWOO MATIZ
MATIZ Van 08.1998
Auto reserveonderdelen DAEWOO NEXIA
NEXIA Van 02.1995
Wisselstukken DAEWOO KALOS
KALOS Van 09.2002
Personenauto-delen DAEWOO ESPERO
ESPERO Van 10.1991
Onderdeel DAEWOO TACUMA
TACUMA Van 06.2000
Onderdelen DAEWOO LEGANZA
LEGANZA Van 03.1997
Personenauto-delen DAEWOO LACETTI
LACETTI Van 06.1999
Onderdelen DAEWOO EVANDA
EVANDA Van 08.2002
Automaterialen DAEWOO MUSSO
MUSSO Van 07.1998
Auto reserveonderdelen DAEWOO KORANDO
KORANDO Van 01.1999
Automaterialen DAEWOO LUBLIN
LUBLIN Van 04.1997
Onderdeel DAEWOO REXTON
REXTON Van 04.2002
Auto-onderdelen DAEWOO TICO
TICO Van 02.1995
Onderdeel DAEWOO CIELO
CIELO Van 06.1994
Auto reserveonderdelen DAEWOO TOSCA
TOSCA Van 02.2006
DAEWOO Auto onderdelen online

Automaterialen voor DAEWOO

Daewoo is een gerenommeerd Zuid-Koreaanse merk, dat vandaag de dag niet meer bestaat. Het bedrijf werd opgericht door Kim Woo-jung in maart 1967. Aanvankelijk was de focus gericht op de activiteit in de textielindustrie. Tegenwoordig zijn in de meeste landen Daewoo's te vinden.

Auto's van Daewoo

De Daewoo Company begon in de jaren 1970 met het produceren van voertuigen. De geschiedenis van het merk is zeer bewogen, maar relatief kort geweest. Als gevolg van de wereldwijde financiële crisis in de late jaren 1990, werd het bedrijf verkocht aan het General Motors autoconcern. Het merk is aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 volledig opgehouden te bestaan. Afzonderlijke takken van Daewoo gingen met hun activiteiten door als onderdelen van andere bedrijven, of als zelfstandige bedrijven. Tijdens haar bestaan heeft het bedrijf voornamelijk personenauto's geproduceerd. De Daewoo modellenlijn omvatte sedans, stationwagons, driedeurs en vijfdeurs hatchbacks ontworpen voor diverse soorten automobilisten. De bedrijfswagens waren zowel geschikt voor het vervoer van kleine ladingen als voor het rijden op drukke stedelijke wegen.

Pluspunten van Daewoo
  • stijlvol design;
  • compacte modellen;
  • goede rij-eigenschappen;
  • een comfortabel passagierscompartiment;
  • laag brandstofverbruik;
  • beschikbaarheid en onderhoudsgemak

Daewoo heeft zich gericht op het verbeteren van de veiligheid van hun auto's. Om lichamelijk letsel bij een ongeval te voorkomen, had het in nieuwe auto frames in de deuren ingebouwd en het dak versterkt. Bij sommige modellen is een polymeer brandstoftank geïnstalleerd met een speciaal ontwerp dat de uitstroom van de brandstof, zelfs als het voertuig over de kop zou slaan, voorkomt. Ook waren Daewoo auto's uitgerust met airbags, zeven-inch high-power vacuüm booster en een vierkanalen ABS-systeem.

De beste Daewoo auto-onderdelen

Daewoo voertuigen nemen één van de leidende posities in de markt van betaalbare voertuigen in. Niet alleen de auto's zelf zijn aantrekkelijke geprijsd, maar ook de onderdelen voor Daewoo. De meeste eigenaren geven de voorkeur aan modellen van dit merk vanwege de servicekosten.

In onze online winkel kunt u onderdelen voor elk Daewoo model kopen. Het uitzoeken van onderdelen zal niet veel tijd en moeite in beslag nemen, vanwege de hoge efficiëntie van onze zoekmachine. Onze consultants zijn goed thuis in de ontwerpkenmerken van alle automerken, en zij zullen u graag helpen bij het vinden van de nodige accessoires. Wij bieden alleen onderdelen van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen aan. Met onze producten kunt u uw Daewoo kostenefficiënt repareren!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg