CADILLAC onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw CADILLAC?

Auto reserveonderdelen CADILLAC STS
STS Van 09.2004
Wisselstukken CADILLAC ELDORADO
ELDORADO Van 09.1991
Auto-onderdelen CADILLAC CTS
CTS Van 03.2002
Automaterialen CADILLAC SRX
SRX Van 09.2003
Personenauto-delen CADILLAC BLS
BLS Van 04.2006
Wisselstukken CADILLAC ESCALADE
ESCALADE Van 10.1998
Automobiel onderdelen CADILLAC XLR
XLR Van 09.2003
Automobiel onderdelen CADILLAC ATS
ATS Van 02.2013
Auto reserveonderdelen CADILLAC CT6
CT6 Van 11.2015
Automobiel onderdelen CADILLAC FLEETWOOD
FLEETWOOD Van 01.1968
CADILLAC Auto onderdelen online

Automaterialen voor CADILLAC

Cadillac is een Noord-Amerikaanse producent van luxe auto's, die naar meer dan 50 landen worden uitgevoerd. De vraag naar een Cadillac is het grootst in Canada en de Verenigde Staten. Spoedig na de oprichting van de onderneming werd deze onderdeel van General Motors Company.

Auto's van Cadillac

Cadillac is, na Buick, de tweede Amerikaanse autofabrikant en is ook gelegen in Detroit, dat jaren later 's werelds grootste centrum voor de auto-industrie zou worden. Ondernemer Henry Leland richtte het in 1902 op in Detroit en vernoemde het naar zijn vader Antoine de Lamothe Cadillac.

Cadillac is vooraanstaand in de productie van auto's die een symbool van luxe zijn geworden. Een stap voor op veel concurrenten, introduceerden de ontwerpers van Cadillac verschillende unieke technische oplossingen aan het publiek: een verenigd elektrische systeem, een gesynchroniseerde handgeschakelde versnellingsbak, de eerste air-conditioner en een stalen dak in plaats van een houten.

In deze luxe auto's werd de technologie van het "herinneren" van de positie van de elementen voor het eerst toegepast: na de ontstekingsstart trad een mechanisme in werking, dat de positie van de bestuurdersstoel en het stuurwiel regelde. Na het uitzetten van de motor, verplaatsten de stoel en het stuur zich in verschillende richtingen, waardoor een comfortabel uitstappen van de auto mogelijk werd gemaakt.

Trouwens, Cadillac is de standaard geworden in de productie van V8, V12 en V16 automotoren.

Tegenwoordig produceert het merk Cadillac vooral sedans en coupes, crossovers en SUV's.

Pluspunten van Cadillac
  • een perfecte balans tussen kracht en gewicht van het voertuig;
  • herkenbaar luxe carrosserie-design;
  • hoog niveau van de cabinegeluidsisolatie;
  • onberispelijke kwaliteit van montage en afwerking;
  • soepele, comfortabele wegligging;
  • maximaal comfort voor de bestuurder en de passagiers;
  • betrouwbaar remsysteem.

Zelfs de standaardopties van de nieuwste modellen van Cadillac omvatten een on-board computer, waardoor het rijden gemakkelijk en erg comfortabel wordt.

De beste Cadillac auto-onderdelen

De vormgeving van Cadillac is de belichaming van stijl, individualiteit en uitstraling. Worden ook uw dromen belichaamd door deze Amerikaanse luxe auto? We staan voor u klaar om u eersteklas en duurzame auto-onderdelen voor uw Cadillac te leveren.

Wij zullen u adviseren hoe u uw auto perfect kunt repareren zonder dat dit een fortuin kost. Met behulp van het slimme navigatiesysteem van onze online winkel, kunt u snel de benodigde onderdelen voor uw Cadillac vinden en kopen. Ons groot assortiment aan artikelen tegen redelijke prijzen zal een aangename verrassing voor u zijn. Wilt u meer informatie? Bel ons, en onze technische klantenservice zal al uw vragen over Cadillac modellen beantwoorden.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg