BRABUS onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw BRABUS?

Personenauto-delen BRABUS 60S
60S Van 04.2011
BRABUS Auto onderdelen online

Automaterialen voor BRABUS

Brabus is de grootste onafhankelijke tuner van auto’s ter wereld, opgericht in 1977 door Klaus Brackmann en Bodo Buschmann in Bottrop, Duitsland. Tegenwoordig hoort het bij de Daimler AG corporatie. Het specialiseert nu al enige tijd in het updaten van de motoren en de carrosserie van de Mercedes-Benz, Smart en Maybach voertuigen en de elektrische Tesla auto’s.


De Brabus voertuigen

Klanten kunnen een kant en klaar model van Brabus kopen of hun eigen model laten updaten. Het bedrijf biedt tuner programma’s van verschillende moeilijkheidsgraden. De makkelijkste versies passen goed bij een basismodel met banden met een laag profiel, aerodynamische carrosseriekits, spoilers, gesmede wielen van eigen design en andere Brabus onderdelen. De verbeteringen aan het interieur omvatten vooral een update van het geluidssysteem en het plaatsen van decoratieve elementen van het merk. Het tunen van de motor is moeilijker. Zuigers, krukassen, ventielen en andere onderdelen moeten vervangen worden.

Het assortiment van het bedrijf omvat snelle sportwagens en ook auto’s voor comfortabel dagelijks gebruik en terreinwagens. De beschikbare carrosseriestijlen zijn saloons, coupés, roadsters, minivans, crossovers en terreinwagens, hatchback met drie of vijf deuren, stationwagens en zelfs minivans.


Eigenschappen van de Brabus voertuigen

  • Een breed aanbod aan opties. Als het om auto’s gaat, is een lange lijst aan mogelijke extra’s geen grote verrassing. De Business Lounge minibus gaat daar nog eens overheen. Het standaard gereedschap omvat een derde rij aan geweldige stoelen met ventilatie, verwarming en een massagefunctie. De stoelen van de tweede rij kunnen opgevouwen worden voor meer beenruimte. Voor het vermaak van de passagiers zijn er verwijderbare tablets, Wi-Fi, en een 40-inch scherm en PlayStation console aan boord.
  • Merkstijl. Alle Brabus voertuigen worden gekenmerkt door het interieur afgewerkt met leer, versierd met kleurrijk borduursel, elementen gemaakt van duur hout, afwerkingen van de instaplijsten en pedaalplaatjes met het logo, nieuwe bumpers en carrosseriekits en ook wielen van Brabus Monoblock met banden met laag profiel, van 17-23 inches. Behalve elementen van het exterieur en interieur, is er een breed assortiment aan accessoires beschikbaar voor auto-eigenaars: pennen, iPad hoezen, horloges, notebooks, aanstekers, petten, T-shirts, paraplu’s en zelfs speelgoed van pluche.
  • Groot vermogen en uitstekende dynamische eigenschappen. Dankzij de verbeteringen, kunnen motoren van voertuigen die getuned zijn vermogen ontwikkelen tot 900 hp en sommige modellen kunnen accelereren tot 100 kpu in 3 seconden.

De beste Brabus onderdelen

Het Duitse tuner bedrijf kiest alleen de beste en meest betrouwbare onderdelen voor hun auto’s. U kunt deze bij ons kopen. Onze webshop biedt:

  • Brabus onderdelen tegen een betaalbare prijs.
  • Koop exclusieve remschijven, ruitenwissers, gloeibougies voor getunede motoren en vele andere dingen.
  • Profiteer van onze aanbiedingen en kortingen.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg