BENTLEY onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw BENTLEY?

Auto-onderdelen BENTLEY ARNAGE
ARNAGE Van 04.1998
Auto reserveonderdelen BENTLEY AZURE
AZURE Van 09.1995
Automaterialen BENTLEY CONTINENTAL
CONTINENTAL Van 10.1991
Automaterialen BENTLEY BENTAYGA
BENTAYGA Van 10.2015
Auto reserveonderdelen BENTLEY FLYING SPUR
FLYING SPUR Van 03.2013
Automobiel onderdelen BENTLEY MULSANNE
MULSANNE Van 10.1980
Onderdeel BENTLEY TURBO R
TURBO R Van 03.1985
Onderdeel BENTLEY BROOKLANDS
BROOKLANDS Van 07.1992
Onderdelen BENTLEY EIGHT
EIGHT Van 07.1984
BENTLEY Auto onderdelen online

Automaterialen voor BENTLEY

Bentley is een Engels merk wat luxe auto’s maakt. Het bedrijf werd in 1919 opgericht door Walter Owen Bentley en sinds 1998 hoort het bij de Volkswagen Group. In 2016 werden er 11.817 units van Bentley auto’s geproduceerd. Er werken 4.000 mensen voor het bedrijf.


De Bentley voertuigen

Walter Owen Bentley besloot om alleen op maat gemaakte luxe auto’s te produceren. In 1930 werd het 8 Litre model geproduceerd. Met een 8-liter motor werd het de grootste luxe auto in Groot-Brittannië. Dit model verbrak het wereldrecord van snelheid in 1930: de auto kon tot wel 163 kpu rijden.

Tegenwoordig bestaat het assortiment van het bedrijf uit krachtige en dure passagiersauto’s, voor mensen die graag snel rijden en genieten van luxe en comfort. De beschikbare carrosseriestijlen omvatten coupés, convertibles, saloons en crossovers.

De auto’s van het merk worden voor 95% met de hand gemonteerd, zodat er speciale aandacht besteed kan worden aan de kwaliteit van alle Bentley onderdelen.


De voordelen van Bentley voertuigen

  • Krachtige motoren. De maximale kracht van de motoren in de auto’s is 608 hp en het draaimoment kan 1020 N·m zijn. Voertuigen kunnen in 4-5 seconden 100 kpu bereiken, en hun maximale snelheid kan boven de 300 kpu liggen. Ondanks hun grote vermogen, consumeren deze auto’s relatief weinig brandstof: gemiddeld ongeveer 8 l per 100 km als u op de snelweg rijdt.
  • Individualiteit. Het is mogelijk om het exterieur en interieur van de auto aan te passen op uw smaak. De fabrikant kan de auto de gewenste kleur geven. Er kan een verborgen kluis of humidor in de cabine geplaatst worden.
  • Innovatieve technologieën. Met 8-inch touchscreen van het Mulsanne systeem met ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth kunt u de belangrijkste functies van de auto bedienen. Stemherkenning is ondersteund in 25 talen. Voorruit met verschillende lagen heeft een speciale transparante geleidende laag, waardoor de ruit verwarmd wordt.
  • Een breed assortiment aan accessoires. Kopers kunnen niet alleen accessoires kiezen voor hun auto, maar ook voor henzelf, zoals stropdassen voor mannen en handtassen voor vrouwen. Zo wordt het prestige van de auto’s onderstreept en zien hun eigenaars er elegant uit.

De beste Bentley onderdelen

U kunt Bentley onderdelen kopen in onze online shop. We helpen u bij het kiezen van de meest geschikte reservebestanddelen voor uw model, bieden u aanbiedingen en kortingen, en garanderen de uitstekende kwaliteit van ieder bestanddeel – van ruitenwissers tot gloeibougies. Als u uw bestelling online plaatst, heeft u de mogelijkheid om een aankoop te doen, zonder dat u afgeleid wordt van uw zaken.

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg