ALPINA onderdelencataloog

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw ALPINA?

Automobiel onderdelen ALPINA B9
B9 Van 11.1981
Automobiel onderdelen ALPINA D4
D4 Van 09.2014
Automaterialen ALPINA B4
B4 Van 03.2014
Onderdelen ALPINA ROADSTER
ROADSTER Van 07.2003
Automobiel onderdelen ALPINA D10
D10 Van 04.2000
Onderdeel ALPINA B10
B10 Van 12.1996
Auto reserveonderdelen ALPINA D5
D5 Van 09.2011
Onderdelen ALPINA B5
B5 Van 03.2005
Wisselstukken ALPINA D3
D3 Van 12.2005
Personenauto-delen ALPINA B3
B3 Van 03.1999
Automaterialen ALPINA B7
B7 Van 12.2003
ALPINA Auto onderdelen online

Automaterialen voor ALPINA

Alpina is een Duitse autofabrikant die sportauto’s maakt op basis van BMW standaard modellen. Het is in 1965 opgericht door Burkard Bovensiepen. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Buchloe, Duitsland. In 2017 had het bedrijf 250 medewerkers.


De Alpina voertuigen

De Alpina voertuigen worden vervaardigd bij productielocaties van BMW. Deze auto’s zijn anders dan de standaard modellen waarop ze gebaseerd zijn door minder gewicht van de carrosserie, aangepaste motoren, transmissie-instellingen, compressors en een extra speciaal ontwikkelde intercooler en maatwerk interieur. Alpina onderdelen worden geleverd door officiële BMW dealers en transporteur.

Op dit moment omvat het assortiment van het merk sportwagens en terreinwagens. Er zijn verschillende soorten carrosserieën beschikbaar, zoals saloons, stationwagens met vijf deuren, terreinwagens, coupés en convertibles.


Voordelen van de Alpina voertuigen

  • Uitstekende dynamische eigenschappen. Eén van de meest recente modellen van het merk – B5 Bi-Turbo — kan accelereren tot 100 kph in maar 3,5 seconden. De maximale snelheid van de auto is maar liefst 330 km per uur en 4,4 l motor produceert 608 hp. Bij de jaarlijkse wedstrijd Sport Auto Award, georganiseerd door het bekende Duitse tijdschrijft Auto Motor und Sport, werd de D4 Bi-Turbo Coupé aangewezen als de beste diesel sportauto van 2017.
  • Uitstekende stuurbaarheid. Een stabilisatorstang en stijve lage veren zorgen dat de carrosserie stabiel blijft tijdens het nemen van bochten. Als de modus van de ophanging “Sport +” aan staat, wordt de ruimte verminderd met 20mm. Door de verplaatsing van het zwaartekrachtcentrum, wordt de auto stabieler bij hoge snelheid. De actieve achtersturing voorkomt slippen tijdens actief manoeuvreren.
  • Stijlvolle uitstraling. 20-inch, multi-spaaks wielen die bij de meeste auto’s van het merk gebruikt worden en een dubbele uitlaatpijp van chroom, leggen de nadruk op de sportiviteit van deze voertuigen. De Deco-Set merkstickers maken het uiterlijk van de auto herkenbaar.
  • Luxe cabine. Het interieur is bekleed met het kwalitatieve Lavalina leer. Dit wordt niet bewerkt met chemicaliën, zodat het materiaal niet onplezierig ruikt en hypoallergeen is. Ruitvormig borduurwerk van het merk en inzetstukken van natuurlijk hout worden gebruikt als decoratieve elementen. Het plaatje met het serienummer van de auto zit op het dak.

De beste autobestanddelen van Alpina

U kunt reservebestanddelen van Alpina voor uw auto voordelig aanschaffen in onze online shop. Onze voordelen zijn:

  • kwaliteitsgarantie voor ieder onderdeel;
  • snelle service;
  • professionele medewerkers;
  • veel aanbiedingen en kortingen;
  • goedkope of soms zelfs gratis levering.
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg