catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

VOORDEMPER

Auto Voorpijp Top-kwaliteit voor een topprijs
Voordemper - populaire fabrikanten
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Voorpijp met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Voorpijp binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Voordemper
 • Auto Voorpijp onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Voordemper vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Voordemper onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Voorpijp onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Voorpijp onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Voorpijp onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Voordemper reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Voordemper onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Voordemper

De voorste geluiddemper (resonator) vormt de niet ongelijkmatige uitlaatgassen om tot gelijkmatige waardoor de normale capaciteit van de motor behouden blijft.

4 adviezen voor de werking van de voorste geluiddemper

 1. De levenslange limiet van de voorste geluiddemper is direct afhankelijk van de belasting (kwaliteit van het wegdek, rijstijl) en de conditie als de auto geparkeerd wordt. Dit onderdeel wordt vervangen indien dat nodig is.
 2. Als u een nieuw onderdeel gaat kopen kunt u beter een voorste geluiddemper kiezen die gemaakt is van roestvrijstaal. Dit soort onderdelen zijn de duurzaamste.
 3. Het wordt afgeraden om op onverharde wegen te rijden omdat in die omstandigheden het risico aanwezig is om het voorste deel van de uitlaat te beschadigen door een steen of de grond te raken als u over een oneffenheid rijdt.
 4. U moet uw auto niet te lang op straat parkeren. Het parkeren in een droge ruimte zal de invloed van een agressieve omgeving aan de voorste geluiddemper minimaliseren.

Mankementen aan de voorste geluiddemper, de redenen en de indicaties

 1. Perforatie. Dit kan worden veroorzaakt door beschadigingen door roestvorming, metaalmoeheid door temperatuurschommelingen en doordat er grote kracht wordt uitgeoefend op het onderdeel. Een gat in de resonator kan worden gevonden door de motor meer toeren te laten draaien en ook doordat er uitlaatgassen kunnen worden geroken in de cabine.
 2. Deformatie. Dit gebeurt door een klap op de voorste geluiddemper. Hierdoor kunnen de uitlaatgassen niet goed uit de motor en zal de motor niet goed draaien.
 3. Beschadiging van de binnenste verdelers van de voorste geluiddemper. Dit mankement wordt meestal veroorzaakt door de invloed van oververhitte gassen naar de verdelers. In dat geval gaat de resonator trillen en zal een ratelend geluid maken als de motor draait.
 4. Verstopt raken van de resonator. Dit kan worden veroorzaakt door beschadiging van de verdelers en de verbrandingsresten die vast gaan zitten aan de binnenkant van de voorste geluiddemper. Dit mankement leidt tot een verminderd vermogen van de motor en tot het verbranden van de wanden van de resonator.

U kunt een voorste geluiddemper voor uw auto kopen in de online winkel van Auto-Onderdelen24.nl. Hier kunt u reserve auto-onderdelen vinden waarvan wij de kwaliteit en een goede werking garanderen.

Voorpijp Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg