catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

SPOORVERBREDERS

Auto Spoorverbreders Top-kwaliteit voor een topprijs
Spoorverbreders - populaire fabrikanten
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Spoorverbreders met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Spoorverbreders binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Spoorverbreders
 • Auto Spoorverbreders onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Spoorverbreders vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Spoorverbreders onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Spoorverbreders onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Spoorverbreders onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Spoorverbreders onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Spoorverbreders reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Spoorverbreders onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Spoorverbreders

Spoorverbreders worden gebruikt om de wielbolling af te stellen. Dit beschermt de componenten van de ophanging tegen voortijdige slijtage. In de meeste gevallen worden ze gemaakt van licht legeringen, en hebben ze een laag gewicht.

5 tips voor gebruik en vervanging ervan

 1. Vervang de onderdelen wanneer er mechanische schade wordt aangetroffen. De levensduur wordt niet beperkt.
 2. Gebruik spoorverbreders om een te grote wielbolling te compenseren wanneer er wielen met een grotere diameter geïnstalleerd werden. Zorg ervoor dat deze modificatie toegelaten is door de fabrikant alvorens te beginnen.
 3. Merk op dat het voor de meeste racewagens toegelaten wordt om de wielbolling met enkele centimeters te verlengen. Voor straatlegale voertuigen mag het verschil tussen de originele en aangepaste waarden niet meer dan enkele millimeters bedragen.
 4. Wanneer men dergelijke auto-onderdelen monteert, dient men de standaardbevestigingen te vervangen met langere. Installeer de onderdelen, rekening houdend met het aandraaimoment aanbevolen door de fabrikant.
 5. Installeer steeds nieuwe onderdelen in plaats van defecte. Anders kan het wiel loskomen tijdens het rijden.

Defecten aan spoorverbreders, symptomen en oorzaken.

 • Vervorming. Dit gebeurt gewoonlijk wanneer de onderdelen gemaakt zijn van een zachter materiaal dan de bevestigingen. De defecten worden opgemerkt door vibraties die aan het stuur worden overgedragen. Daarnaast kan men vervorming opmerken tijdens het inspecteren van de eenheid.
 • Scheuren. Soms is dit het gevolg van ongeschikte bevestigingen of overspanning ervan. Kleine onregelmatigheden van de montagelocaties kunne ook voor barsten zorgen. Dit defect kan ontdekt worden tijdens een onderzoek.

Auto-Onderdelen24.nl - een ideale plaats om auto-onderdelen te kopen

Word klant van onze online winkel zodat alle auto-onderdelen correct kunnen functioneren en het onderhoud goedkoop blijft. We hebben steeds betaalbare prijzen, vooral tijdens promoties. Bovendien bewijzen we de kwaliteit van spoorverbreders en andere componenten die u kunt kopen bij Auto-Onderdelen24.nl door een garantie. Als u enige assistentie nodig hebt bij de selectie van een auto-onderdeel, kunt u contact opnemen met onze klantendienst: zij beantwoorden online al uw vragen met betrekking tot de producten. Plaats vandaag uw bestelling en geniet van budgetvriendelijke winkelen.

Spoorverbreders Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg