catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted
Winkelwagentje
#
52-8306
Uw winkelkarretje is leeg

Ratings en beoordelingen van Auto-Onderdelen24.nl prestatie

4.97 /5

( Beoordelingen - 233028 )

4.97 /5
(Beoordelingen - 233028)
  • 5
    (229128)
  • 4
    (2316)
  • 3
    (1266)
  • 2
    (195)
  • 1
    (123)
  • Prijs van producten + 179601

    26826 -
  • Levering + 62803

    1960 -
  • Assortiment + 144195

    12535 -
  • Gebruiksgemak + 106038

    17257 -
  • Zoek efficiëntie + 55948

    4865 -
Dynamisch herhaalde aankopen op Auto-Onderdelen24.nl tussen 2013 en 2017

Beoordelingen klanten

H.
2018-11-12

Scherpe prijzen, goede ondersteuning van de helpdesk. Alleen detail montage artikelen zijn zonder helpdesk niet te vinden.

M.V.R.
2016-09-06

Great support, and very fast reply on e-mails also, more parts can be added for my car but still an big assortment. 5/5

Auto-Onderdelen24.nl
2016-09-08

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback en tot ziens! MVG, Janina

K.A.
2018-02-08

Zeer snelle levering. Zondag besteld...Donderdag de zelfde week in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

F.V.
2019-06-20

Duidelijke bestelprocedures, netjes verpakt, redelijk snelle bezorging ( 4 dagen ), goede bezorgbegeleiding.

H.H.
2019-01-01

Reeds meerdere keren zaken besteld, leveringen gingen prima. Zeer scherpe prijzen voor kwaliteits onderdelen

C.S.
2017-03-27

prima spullen alleen de levering uit duitsland laat een paar dagen op zich wachten. dus op tyd bestellen.

E.F.
2017-09-30

wat een goeie prijs en niet zeuren dat wat later komt kijk naar de prijzen die heb je niet in nl echt top

R.H.
2019-05-17

alles is prima en goed verpakt. alleen de levering moet voortaan niet via gls. die zijn mega langzaam.

J.K.
2017-08-19

Een spiegel gekocht voor onze Peugeot 106. Past goed en voor een leuke prijs! volgende keer weer :-)

J.K.
2019-02-02

Goede prijs/kwaliteit verhouding, onderdelen snel geleverd. Prima support via de mail en telefonisch.

O.
2022-01-18

heel sinpel de bestelling gaat goed zo niet wat een pech geld weg verhaal halen kan je vegeten

R.W.
2016-12-11

Ook geschikt voor allereerste Sparks (tot 2011) met 60 mm naaf. Vanaf 2011 kan ook 59 mm.

F.S.
2018-06-08

Maandag avond besteld en vrijdag al in Huis. Top!!!!. alles zat er in wat ik besteld had.

F.P.
2016-09-15

perfect product ,perfecte levering geen enkel probleem .keuze genoeg en de prijs is OK

J.B.
2020-10-26

Klantenservice was top. Werd teruggebeld en ben geholpen met het bestellen. Super!!!!

G.R.
2018-05-23

snelle levering ,prima prijs verhouding ,goede site . bestel zeker vaker . TOP

D.N.
2017-03-03

de bobine van Volvo s60 ontvangen en gemonteerd, werkt het weer. Bedankt Tuan

J.V.O.
2017-04-03

ik vindt de prijzen redelijk in verhouding. levering was niet binnen 24 uur

M.D.
2016-12-19

De website is eenvoudig en uitgebreid en de spullen worden netjes geleverd

C.V.A.
2020-03-09

top kwaliteit en de onderdelen past perfect ik ben er heel tevreden mee.

Beoordelingen worden selectief gepresenteerd

Beoordeel

Kies een sterrenrating
5/5
  • Prijs van producten

    + -
  • Levering

    + -
  • Assortiment

    + -
  • Gebruiksgemak

    + -
  • Zoek efficiëntie

    + -
Voer u naam in
Voer uw e-mail in. Deze wordt niet op de website weergegeven
Om verder te gaan, ga akkoord met ons Privacybeleid.
Uw mening is belangrijk voor ons