catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

Ratings en beoordelingen van Auto-Onderdelen24.nl prestatie

4.97 /5

( Beoordelingen - 233064 )

4.97 /5
(Beoordelingen - 233064)
  • 5
    (229128)
  • 4
    (2316)
  • 3
    (1266)
  • 2
    (195)
  • 1
    (123)
  • Prijs van producten + 179601

    26826 -
  • Levering + 62803

    1960 -
  • Assortiment + 144195

    12535 -
  • Gebruiksgemak + 106038

    17257 -
  • Zoek efficiëntie + 55948

    4865 -
Dynamisch herhaalde aankopen op Auto-Onderdelen24.nl tussen 2013 en 2017

Beoordelingen klanten

J.H.
2019-02-14

mijn spullen besteld en bezorgd op een goede en nette manier goed verpakt en compleet ben zeer tevreden betaalbaar ik weet wel dat ik vaker mijn spullen daar bestel top

G.B.
2016-09-05

Onderdelen zijn meestal goed, maar de levertijd dat moet een stuk sneller gaan Woensdag avond besteld en de woensdag erna pas binnen ZEEEEEEEER teleurstellend....

F.D.
2016-09-05

Alle bestelde onderdelen netjes en op tijd binnen eenmaal een produkt wat niet op voorraad was netjes hierover een e-mail gehad met nieuwe leveringsdata. Prima

H.K.
2017-12-06

Snelle aflevering met een goed resultaat. Ruitenwissers goed en netjes in gepakt. Was binnen 10 min klaar met verwisselen. Heren van auto onderdelen24.nl bedankt.

M.
2016-06-13

De levering duurde in Nederland bij Gls erg lang. Beter zou zijn als er ook in Nederland met DHL gewerkt zou worden. Mvg, J. Fischer Fischer Solutions

H.
2018-07-13

Altijd scherp geprijsd. Deze keer een startmotor voor een Kia Sorento gekocht. Werkt prima. Houd rekening met 2 tot 3 dagen verzending naar Nederland.

J.
2017-12-28

Voor de 2de keer een bestelling gedaan en ook deze keer weer heel tevreden. Wordt vast en zeker nog wel vaker bij jullie besteld. Zeker een aanrader.

S.O.
2020-11-02

Voorde eerstekeer wat bij deze webwinkel besteld. Binnen 6 dagen was de bestelling binnen . Precies wat ik besteld had.en dat zoveel goedkoper.

H.S.
2020-11-06

Hier shoppen is veel voordeliger dan waar dan ook. Hier koop ik graag heb al meerdere bestellingen gedaan en zal dat hier zeker weer doen.

B.V.B.
2017-10-29

Komt er in eens volume kosten bij( rond de 27€ in plaats van 9.95 bezorgkosten laat dit dan bij de prijs van het onderdeel zien aub.

K.C.
2018-02-15

Helpdesk goed te bereiken (communicatie gaat middels de engelse taal, zowel mail als telefonisch) Ik ga hier zeker vaker bestellen.

K.A.
2018-11-20

Prima prijzen, helaas geen track en trace zodat je het pakketje kunt volgen, zo weet je niet wanneer je het pakketje binnen krijgt.

Auto-Onderdelen24.nl
2018-11-20

Geachte klant, track en trace zit in e-mail met informatie van uw bestelling. Me vriendelijke groet,

H.D.
2017-11-28

Prima prijs kwaliteitsverhoudingen, goede service en levering. Creditering verliep vlekkeloos bij een verkeerd besteld product.

H.V.S.
2018-06-21

Heel goede site snel geleverd binnen 4 dagen. Erg tevreden over de levering en super prijzen. Ga er zeker nog meer bestellen.

H.
2018-11-12

Scherpe prijzen, goede ondersteuning van de helpdesk. Alleen detail montage artikelen zijn zonder helpdesk niet te vinden.

M.V.R.
2016-09-06

Great support, and very fast reply on e-mails also, more parts can be added for my car but still an big assortment. 5/5

Auto-Onderdelen24.nl
2016-09-08

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback en tot ziens! MVG, Janina

K.A.
2018-02-08

Zeer snelle levering. Zondag besteld...Donderdag de zelfde week in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

H.H.
2019-01-01

Reeds meerdere keren zaken besteld, leveringen gingen prima. Zeer scherpe prijzen voor kwaliteits onderdelen

F.V.
2019-06-20

Duidelijke bestelprocedures, netjes verpakt, redelijk snelle bezorging ( 4 dagen ), goede bezorgbegeleiding.

C.S.
2017-03-27

prima spullen alleen de levering uit duitsland laat een paar dagen op zich wachten. dus op tyd bestellen.

Beoordelingen worden selectief gepresenteerd

Beoordeel

Kies een sterrenrating
5/5
  • Prijs van producten

    + -
  • Levering

    + -
  • Assortiment

    + -
  • Gebruiksgemak

    + -
  • Zoek efficiëntie

    + -
Voer u naam in
Voer uw e-mail in. Deze wordt niet op de website weergegeven
Om verder te gaan, ga akkoord met ons Privacybeleid.
Uw mening is belangrijk voor ons
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg