BOSCH Remblokken (Remblokset) Online Shop

Remblokken (Remblokset) van BOSCH - originele auto reserveonderdelenBOSCH Remblokken (Remblokset) Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Top prijs
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve auto-onderdelen met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Brede keus
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle levering

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor BOSCH Remblokken (Remblokset)
 • BOSCH Remblokken (Remblokset) - met Paypal betaald
 • BOSCH Remblokken (Remblokset) - Met Master card betalen
 • BOSCH Remblokken (Remblokset) - met Visa card betaald
 • Remblokken (Remblokset) van BOSCH - met Ideal betaald
 • BOSCH Remblokken (Remblokset) — met overschrijving betaald
 • Remblokken (Remblokset) van BOSCH met Factuur Klarna betaald
Beoordelingen en Ervaringen
Beoordeling fabrikant
8.87/10

(Beoordelingen-6125)

8.87 /10

Beoordelingen - 6125

10 (1793)
9 (1849)
8 (1758)
7 (544)
6 (102)
5 (47)
4 (5)
3 (3)
2 (10)
1 (4)
Beoordeling parameters +20559 Voordelen Nadelen 1854-
Het product kost +5452 320-
De productkwaliteit +4815 351-
Verpakkingskwaliteit +2850 303-
Fabrikant +3348 468-
Garantie +4094 412-
Beoordelingen klanten
10/10
BOSCH - Auto-onderdelen van hoge kwaliteit

BOSCH Remblokkenset, schijfrem Vooras

zeer goed
Remblokken (Remblokset) BOSCH merkljin
Zoek de Remblokken (Remblokset) van producenten

Interessante informatie over Bosch remblokken

In 1886 neemt de geschiedenis van het merk Bosch een aanvang in een kleine werkplaats met maar 3 werknemers. Op dit moment zijn er meer dan 20.000 werknemers bij de firma in dienst en heeft de firma in 18 landen productiefaciliteiten, zo worden de Bosch remblokken in fabrieken in China en Mexico vervaardigd. Deze onderdelen behoren tot het premium prijssegment.

De verschillende soorten

Op basis van het materiaal waarvan de frictievoeringen zijn vervaardigd kunnen deze componenten in de volgende categorieën worden verdeeld:

 • Biologische. Deze werken zo subtiel mogelijk in op de remschijven en maken niet veel geluid. De aanschaf van dit soort Bosch remblokken wordt geadviseerd, wanneer er met matige snelheden met de auto wordt gereden.
 • Semi-metalen. Deze hebben een zeer goede warmteoverdracht, wat tot goede remprestaties leidt.
 • Keramische. Deze hebben een laag geluidsniveau, veroorzaken weinig stof en voorzien in een remwerking van zeer goede kwaliteit. De effectiviteit ervan wordt niet minder als er vocht binnendringt en hangt niet af van de temperatuur van de lucht. Daarnaast hebben ze geen krachtige impact op de remschijf.

Er zijn producten met een geïntegreerde slijtagesensor verkrijgbaar. Bovendien kunt u kiezen voor componenten voorzien van een remblok bevestigingset. Ook kunnen de componenten variëren in formaat, bevestigingsas en het merk van het remsysteem, waarvoor ze kunnen worden gebruikt.

5 dingen die u over Bosch remblokken moet weten

 1. De productietechnologie omvat een 6 uur durende warmtebehandeling bij een temperatuur van 193°C. Hierdoor zijn de remblokken slijtvaster.
 2. De onderdelen worden in het in Zweden gevestigde testcentrum van de firma getest. Zo checkt de producent bijvoorbeeld hoe effectief de remblokken werken wanneer er met de auto op ijzig wegdek wordt gereden.
 3. De firma is begonnen met de productie van onderdelen waarvan de samenstelling geen koper bevat. Deze remblokken zijn zeer milieuvriendelijk.
 4. Veel Bosch remblokken hebben een groef voor de regen. Dit draagt bij aan een goede werking van de onderdelen op nat wegdek.
 5. De onderdelen uit deze categorie kunnen extreme operationele condities weerstaan, zorgen voor weinig trillingen en beperken het geluid van het remsysteem tot een minimum.

Auto-Onderdelen24.nl - uw online partner in de wereld van reserveonderdelen

In onze webshop kunt u een enorm assortiment aan onderdelen voor alle auto’s vinden. De catalogus van Auto-Onderdelen24.nl wordt constant bijgewerkt zodat elke klant het allerbeste voor zijn auto kan aanschaffen. Kies voor onze webshop en u hebt volop keuze!

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg