catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

KLEPPENDEKSEL PAKKING

Auto Klepdekselpakking Top-kwaliteit voor een topprijs

Kleppendeksel pakking VOLGENS TYPE

 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Klepdekselpakking met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Klepdekselpakking binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Kleppendeksel pakking
 • Auto Klepdekselpakking onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Kleppendeksel pakking vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Kleppendeksel pakking onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Klepdekselpakking onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Klepdekselpakking onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Klepdekselpakking onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Kleppendeksel pakking reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Kleppendeksel pakking onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Kleppendeksel pakking

Een cilinderkopdeksel pakking is een van de afdichtende componenten van de motor. Deze heeft als functie om de cilinderkop en heeft aangrenzende deel tegen elkaar aan te drukken.

4 tips voor de werking van cilinderkopdeksel pakkingen

 1. Wanneer u bij het demonteren van de klepdeksel merkt dat de cilinderkopdeksel pakking is verhard en als er breuken en scheuren op het oppervlak te zien zijn, dan moet u het component vervangen.
 2. Gebruik geen afdichtende middelen voor het plaatsen van de cilinderkopdeksel pakking die niet door de producent zijn voorgeschreven.
 3. Om zeker te zijn van de juiste afdichting moet u de bevestigingsbouten van de pakking overeenkomstig de daarvoor bestemde positie en het in de technische handleiding vermeldde koppel vastdraaien.
 4. Check altijd de conditie van de afdichtende componenten van de motor, waaronder pakkingen van de cilinderkopdeksel en de klepdeksel wanneer de motor oververhit is geweest: de hoge temperaturen kunnen ertoe leiden dat het oppervlak smelt of vervormd raakt.

Defecten aan de cilinderkopdeksel pakkingen, de oorzaken en aanwijzingen

 1. Het verlies aan elasticiteit van het materiaal. Normaliter is dit het resultaat van de normale veroudering van het rubber, de impact van olie en temperatuurschommelingen, het gebruik van niet geschikte afdichtende middelen, enz. Dit is met behulp van een visuele controle eenvoudig te zien. Oliesporen op het klepdeksel of zelfs op de stofhoes van een inwendig CV-gewricht kunnen indirect duiden het niet goed meer sluiten van de verbinding.
 2. Scheuren en barsten. Deze zijn vaak het resultaat van een onjuist koppel van het aandraaien van de bevestigingsmiddelen, de inferieure kwaliteit van het component zelf of het vervormen van het oppervlak van de cilinderkop en de pakking daarvan. In geval van verharding kan dit gebrek gepaard gaan met een toename in het olieverbruik, smeermiddel sporen op het oppervlak van de motorcomponenten, onder het voertuig of in de bougiehouders, maar ook door een brandlucht in het passagiersgedeelte.

Bij ons kunt u voor alle auto’s cilinderkopdeksel pakkingen aanschaffen. Auto-Onderdelen24.nl heeft een enorme assortiment aan pakkingen voor de motor en biedt de mogelijkheid op het krijgen van korting op de benodigde auto-onderdelen.

Klepdekselpakking Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg