catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

HITTEBESCHERMINGSPLAAT

Auto Hitteschild uitlaat Top-kwaliteit voor een topprijs
Hitteschild - populaire fabrikanten
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Hitteschild uitlaat met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Hittebeschermingsplaat binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Hittebeschermingsplaat
 • Auto Hittebeschermingsplaat onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Hitteschild uitlaat vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Hittebeschermingsplaat onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Hitteschild uitlaat onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Hitteschild uitlaat onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Hitteschild onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Hittebeschermingsplaat reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Hittebeschermingsplaat onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Hittebeschermingsplaat

Hitteschilden voor de uitlaat dragen bij aan de bescherming van het brandstofreservoir, onderdelen van de carrosserie, het chassis en de versnellingsbak tegen oververhitting die door uitlaatgassen met een hoge temperatuur veroorzaakt worden. Het is gemaakt van een dunne plaat hittebestendig metaal, meestal aluminium.

5 weetjes voor gebruik en vervanging ervan

 1. Fabrikanten vermelden geen beperkingen qua levensduur van dit auto-onderdeel: het wordt vervangen zo gauw dat nodig is.
 2. Gebruik het voertuig niet zonder dit onderdeel, aangezien de afwezigheid ervan het risico op oververhitting van talrijke componenten verhoogt.
 3. Wees voorzichtig bij het (de)monteren van het hitteschild voor de uitlaat, teneinde de bevestigingsmiddelen niet te breken.
 4. Mocht u besluiten om dit auto-onderdeel te verven; zorg er dan voor dat de daarbij gebruikte verf bestand is tegen hoge temperaturen. Volg de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant strikt op. Het kan bijvoorbeeld aanbevolen worden om het middel voor het aanbrengen op temperatuur te brengen.
 5. Vermijd inslag van stenen tegen de onderkant van de auto: gebruik het voertuig niet op onverharde onverharde ondergronden als het hier niet voor bedoeld is. Op die manier kunt u de levensduur van het onderdeel verlengen.

Defecten aan hitteschilden voor de uitlaat – oorzaken en gevolgen

 • Eén of meer kapotte bevestigingsmiddelen. Dit is vaak te wijten aan ondeugdelijke montage. Een slecht vastgemaakt onderdeel kan het wegdek raken, wat gewoonlijk gepaard gaat met vreemde geluiden van onder de auto weg. Daarnaast kan het defect waargenomen worden tijdens een inspectiebeurt.
 • Vervorming. Dit treedt op wanneer het voertuig vaak op onverharde ondergronden gebruikt wordt. Een vervormd auto-onderdeel maakt contact met trillende onderdelen van het uitlaatsysteem, waardoor er vreemde geluiden geproduceerd worden.
 • Corrosieschade. Dit is een gevolg van blootstelling aan vocht vanaf het wegdek. Er kunnen corrosiesporen opgemerkt worden rond de bevestigingsmiddelen. Hierdoor is het onderdeel niet langer stevig bevestigd en kan er zich een krassend geluid voordoen.

Auto-Onderdelen24.nl – de perfecte plek om reserveonderdelen te kopen

Bij onze online winkel staat er u een ruime waaier aan hoogwaardige auto-onderdelen te wachten. U kunt alles wat u nodig hebt voor het onderhoud aan uw auto onmiddellijk online kopen, zonder tijd te hoeven verspillen aan het zoeken naar reserveonderdelen op verschillende websites. De betrouwbaarheid van de producten wordt onderstreept door de garantie. Daarnaast hanteren we betaalbare prijzen en houden we vaak aanbiedingen. Loop deze kans niet mis om een hitteschild voor de uitlaat en andere auto-onderdelen goedkoop aan te schaffen.

Hitteschild uitlaat Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg