catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

GASVEER MOTORKAP

Auto Gasveer motorkap Top-kwaliteit voor een topprijs
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Gasveer motorkap met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Gasveer motorkap binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Gasveer motorkap
 • Auto Gasveer motorkap onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Gasveer motorkap vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Gasveer motorkap onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Gasveer motorkap onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Gasveer motorkap onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Gasveer motorkap onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Gasveer motorkap reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Gasveer motorkap onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Gasveer motorkap

Een motorkapsteun is een apparaat voor het soepel openen van de motorkap, die deze betrouwbaar in de hoogste positie houdt en trillingen opvangt wanneer de motorkap zijn volledige openstaande of dichte positie bereikt.

5 tips voor het gebruik van de motorkapsteun

 1. Laat uw keuze vallen bij het kiezen van deze onderdelen vallen op gas motorkapsteunen, omdat deze bestand zijn tegen een zwaardere belasting en bij zware belastingen een effectievere werking hebben.
 2. Verplaats de motorkap niet handmatig naar de hoogste positie - deze moet met behulp van de steun worden verplaatst.
 3. Open de motorkap ‘s winters pas nadat de motor is opgewarmd. Dit moet soepel worden gedaan, zonder horten en abrupte bewegingen.
 4. Bij het kiezen van een reserveonderdeel moet u met de ontwerp- en functiespecificaties van het voertuig in aanmerking nemen. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om een zware motorkap, neem dan een component met een grotere steunende kracht. Neem ook de lengte van de motorkapsteun in aanmerking. Deze moet de mogelijkheid bieden om de motorkap te openen tot een hoogte waarop het onderhoud van het voertuig op een comfortabele manier kan worden uitgevoerd.
 5. Neem de richtlijnen voor het veilig gebruik van de steunen in acht: ter voorkoming van letsel mag u het component niet verwijderen, vermijd oververhitting of mechanische beschadigingen.

Defecten aan de motorkapsteun, de oorzaken en aanwijzingen

 1. Drukvermindering. Dit is meestal het gevolg van het niet in overeenkomst met de technische kenmerken belasten van het onderdeel (een te korte of te lange steun, niet voldoende steunende kracht) of het niet correct gebruiken van het componenten bij zware weersomstandigheden. In dat geval zal het component zijn functie niet meer vervullen en de motorkap niet meer in de geopende positie houden.
 2. Vervorming. Dit is het resultaat van mechanische kracht die op het component wordt uitgeoefend, zoals bijvoorbeeld bij een zware aanrijding. Zo’n beschadiging is met het blote oog waarneembaar en maakt de juiste werking van het component onmogelijk.
 3. Klemmen. Dit kan het resultaat zijn van het bevriezen van de olie in de winter is of door een productiefout. In dat geval kan de motorkap niet helemaal worden geopend of gesloten, hetgeen afhangt van de plaats waar het component klemt.

In de Auto-Onderdelen24.nl webshop kunt u een motorkapsteun aanschaffen. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk voor u om een reserveonderdeel te kiezen voor elk automodel.

Gasveer motorkap Voor

FAQ: Veelgestelde vragen
Hoe werkt de gasveer van een kofferbak?
Hoe kan ik een nieuwe kofferbak/achterklep veer monteren?
Is het mogelijk om een gasveer te repareren?
Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg