catalog_tyre_img_alt
Even geduld, a.u.b.dotted

FLEXIBELE UITLAATPIJP

Auto Flexibel uitlaatstuk Top-kwaliteit voor een topprijs
Flexibel stuk uitlaat - populaire fabrikanten
 • Scherpe prijzen
  Auto-Onderdelen24.nl garandeert kwalitatieve Flexibel uitlaatstuk met hele aantrekkelijke prijzen.
 • Lage verzendkosten
  Gratis verzending binnen Nederland geldt voor bestellingen die120 € overschrijden, behalve wanneer u volumineuze goederen, banden of inruilartikelen bestelt.
 • Uitgebreid aanbod
  Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 500.000 onderdelen.
 • Snelle bezorging

  Verzendmethode

  Snelle levering U zult uw bestelling Flexibel deel uitlaat binnen een aantal werkdagen ontvangen.

 • Comodo - veilig betalen voor de Flexibele uitlaatpijp
 • Auto Flexibel deel uitlaat onderdelen via PayPal betaald
 • Wagen Flexibele uitlaat vervangen onderdelen via Visa betaald
 • Voertuig Flexibel uitlaatstuk onderdelen via Master card betaald
 • Discover
 • Automobiel Flexibel uitlaatstuk onderdelen via American Express betaald
 • Motorvoertuig Flexibel uitlaatstuk onderdelen via Ideal betaald
 • Voertuig Flexibele uitlaatpijp onderdelen via Factuur Klarna betaald
 • Auto Flexibel uitlaatstuk reserve onderdelen via Wire betaald

Vervang een Flexibele uitlaatpijp onderdelen - een defecte of indien de levensduur reeds bereikt is. Vind nuttige informatie over Flexibele uitlaatpijp

De flexibele pijp van de uitlaatdemper zorgt voor een elastische verbinding van de uitlaat en de demper. Bovendien absorbeert het de trillingen van een draaiende motor, en zorgt ervoor dat die de demper niet bereiken.

4 adviezen voor de werking van de flexibele pijp van de uitlaatdemper

 1. Hoe lang dit onderdeel meegaat wordt niet aangegeven. Dit is afhankelijk van de rijstijl en de technische condities van de aangrenzende onderdelen. Dat is de reden dat de flexibele pijp moet worden vervangen als er een mankement verschijnt.
 2. Het vervangen van de flexibele pijp van de uitlaatdemper moet worden gedaan door deskundigen in een garage. Tijdens deze operatie moet de pijp in de juiste positie worden gezet en dit moet gedaan worden door deskundigen. Anders kan het onderdeel beschadigd raken tijdens de installatie of het verdere gebruik.
 3. De bodem van de auto en de demper moet met regelmaat worden schoongemaakt om te zorgen dat de onderdelen niet kunnen oververhitten.
 4. Maak alleen gebruik van brandstof van de beste kwaliteit. Denk er ook aan dat toevoegingen om het octaan gehalte te verhogen niet goed zijn voor de flexibele pijp van de uitlaatdemper.

Mankementen aan de flexibele pijp van de uitlaatdemper, de redenen en de indicaties

 1. Uitbranden. Meestal wordt dit veroorzaakt door het oververhitten van het onderdeel. Een verkeerde montage van de flexibele pijp van de uitlaatdemper of flinke vervuiling van het beschermende gaas kan ook een reden zijn. De belangrijkste indicatie dat een onderdeel stuk gaat is de lucht van uitlaatgassen in de cabine. Daarnaast zal het gedeelte wat uitbrandt met het blote oog te zien zijn.
 2. Het verschijnen van kleine scheurtjes. Dit kan gerelateerd zijn aan een uitvallende katalysator. Toevoegingen in brandstof van slechte kwaliteit en kiezelsteentjes hebben ook een slechte uitwerking op de flexibele pijp. Naast een vieze stank in de cabine, kan ook de motor aan kracht verliezen bij dit mankement.
 3. Gescheurd. Vaak wordt dit veroorzaakt door een mechanische impact, bijvoorbeeld het raken van stenen, hobbels, hoge stoepranden en stukken afval die de flexibele pijp van de uitlaatdemper raken als men rijdt.

U kunt een flexibele pijp van de uitlaatdemper voor uw auto in de online winkel van Auto-Onderdelen24.nl kopen. Redelijke prijzen en kortingen zullen u helpen om te profiteren om auto-onderdelen goedkoop te kopen.

Flexibel uitlaatstuk Voor

Winkelwagentje
#
Uw winkelkarretje is leeg